Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A csoportmásodikokat oda-visza kellene verni.shutterisland írta:lehetséges ellefeleink a 16 között :
ha nyerünk holnap : juventus, basel, leverkusen, arsenal, city/róma, sporting/schalke, shakhtar
ha nem nyerünk holnap : monaco, dortmund, bayern, chelsea, porto
Azért 100 milliós euro körüli igazolásból illene eljutni a legjobb négy közé, eléggé leadta a Barca, ha már a nyolcba kerülni is komoly kihívás!fz9999 írta:Muszáj nyerni, mert ha megkapjuk a Chelsea-t v. a Bayern-t azt le se kell játszani sajnos, viszont a 2.-ok közül mindenki ellen jó eséllyel indulunk...
OFF:Nekem erről a tavalyi Getafe meccs jutott eszembe , amikor elég hamar már 2-0 ra mentek. Pedro mesterhármasa meg nem is tudom kiknek a góljai kellettek még. (Pedrot a kezdőbeYokozuna írta:Vajon szerda után miért szombaton 4-kor kell játszani a bajnokit? Nehogy a nagy készülődésben ne vegyék komolyan a Getafét, és jöjjön a szokásos idegenbeli lötyögés, esetleg a vereség. Amiatt szomorúbb lennék, mint a BL csoport második helyéért. Ott még lehet javítani, de a bajnokság könnyen elúszhat. Ha idén is elmarad a bajnoki cím, azt mivel magyarázza majd Enrique? Szerintem is a bajnokság a legfontosabb, és valjuk be, a BL-re úgysem sok esély van.
fz9999 írta:Muszáj nyerni, mert ha megkapjuk a Chelsea-t v. a Bayern-t azt le se kell játszani sajnos, viszont a 2.-ok közül mindenki ellen jó eséllyel indulunk...
Általában teljesen másként látjuk a dolgokat, a hsz-ed többi részével sem feltétlenül értek egyet, azt sem nagyon értem, hogy sokszor miért nem tudsz indokolni.Bob_Marley írta: A bajnokságban vitézkedjünk és hozzuk a pontokat a BL mindig lutri minden csapatnak, ott aktuális forma fog dönteni.
Azért finoman megkérdezném, hogy nekünk mi közünk van ahhoz kit kap a Real? Ha ők erősebbet kapnak mint mi, akkor nekünk nagyobb esélyünk van továbbjutni?MessiNeymarSuarez írta:Srácok, csak én aggódok nagyon a PSG elleni meccsnél? Félek hogy lesz megint valami mellényúlás a keretben. Nem lenne jó ha másodikok lennénk és rögtön kapnánk egy Bayern-Chelsea szintű ellenfelet. Főleg ha közben a Real meg kap megint egy Schalke szintű csapatot (miközbe mi meg megkaptuk a Cityt)
Nem vagy egyedül, szerintem itt sokan aggódnak, de ha Ini, Messi, Ney és még Suarez is jó napot fog ki és van kedvük a játékhoz, a többiek meg felnőnek a feladathoz, akkor kizártnak tartom, akármennyit is kapunk hátul, hogy ne nyerjünk. Persze az a "ha" ott van.MessiNeymarSuarez írta:Srácok, csak én aggódok nagyon a PSG elleni meccsnél? Félek hogy lesz megint valami mellényúlás a keretben. Nem lenne jó ha másodikok lennénk és rögtön kapnánk egy Bayern-Chelsea szintű ellenfelet. Főleg ha közben a Real meg kap megint egy Schalke szintű csapatot (miközbe mi meg megkaptuk a Cityt)
Nem véletlenül hozta le Rakiticet és Busquetset. Xavi szerintem ma gyengén játszott , nem lett volna oka fenn hagyni , egyértelmű , hogy Rakiticet akarta pihentetni. Busi pedig kihagyhatatlan LE-nél szóval ez ennyi.palesz77 írta:Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:
MAtS - Adriano ; Bartra/Mathieu ; Masch ; Alba - Busi ; Rakitic ; Ini - MSN
Plusz jöhet ugye a veb által is említett váratlan, mondjuk egy Bartra-Masch-Matyi-Alba védősor. Luchonál nem lehet biztosra menni..
+1. Épp ezt akartam írni.S.Agüero írta:Xavi ma 90 percet játszott, nem fog kezdeni szerdán.
Ha tényleg a Busi - Xavi - Ini középpályával állunk ki akkor borítékolható, hogy kikapunk.palesz77 írta:Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:
Azért ebbe ne legyél olyan biztos, nem lepődnék meg ha Rakitic helyett Xavi kezdene, mostanában ő kapja a rangadókat..S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:
Háát igen, bár én MAtS helyett inkább Bravot játszatnám még, cserébe megkapna 1-1 bajnoki mérkőzést, legalább addig se esik ki a formából februárig.S.Agüero írta:Tuti, ezzel a kezdővel állunk fel:
Egyedül a védelem lehet kérdéses, de remélem, Bartra kezd.![]()
Szerintem egy meglepően meggyőző győzelem lesz, 3-1 a tippem. Nyerni kell.
visca el barca írta:sőt, sztem suarezt is kihagyja. láthatóan kínlódik, nem lennék azon sem meglepve ha pedrókát játszatná a védekezés miatt...