Kicsit átolvasva többetek véleményét, hadd írjam le az enyémet is a meccsről. Nem azon az állásponton vagyok, hogy a vélemény, olyan, mint a segglyuk, miszerint, mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra, szóval kérlek fejezzétek ki bátran egyetértésetek, vagy éppen egyet nem értésetek!

Tehát:
Nem fogom leplezni személyes csalódottságom, de miért is kéne.. Nagyon elégedetlen vagyok ezzel a mai teljesítménnyel, akárcsak mindenki - gondolom. Egyáltalán nem éreztem azt a hű de nagy akarást a fiúk részéről. Mintha át se jött volna, hogy basszus ez a 3 pont mennyire is fontos lenne az ezelőtti hibákat figyelembe véve (na meg amúgy is...). Kicsit úgy éreztem, én jobban aggódom a meccs kimenetelét illetően, mint a pályán levők... Nem hiszem, hogy LE részéről helyes döntés volt a 2 nagyágyú mellőzése, akkor sem, ha utaztak rengeteget. Van, amikor a padoztatásuk indokolható, persze, de nem hinném, hogy a Real Sociedaddal idegenben kéne próbálkozni ezzel. Továbbra sem látom a koncepciót, hogy mit is akar LE és, amikor az operatőr rá viszi a kamerát, akkor sem a csillogást látom a szemében... bár, lehet, hogy csak nem akarom látni..
A srácok részéről meg....
Dani Alves ugye MÁR nem hozza azt a szintet, ami elvárható lenne tőle, DE Montoya ma bebizonyította, hogy nem igazán méltó utód.. persze ezt felróhatjuk akár a meccshiánynak is, hiszen majdhogynem kevesebb időt töltött a pályán, mint az a híres fekete macska még augusztus közepén/végén. Mathieut sikerült a megszokottnál gyakrabban megverni és ma is sikerült begyűjtenie egy sárga lapot, mivel másképp nem tudta megoldani a feladatát. A korábban verhetetlen, number one Xavi - Busi - Iniesta tengely szerintem felejthető szintet hozott ma (sajnos) is. Lassúak és nem képesek megfelelő módon megtámogatni a mai napon amúgy is abszolút hiányos támadósort. Pedrotól vártam a múltkori után némi "megtáltosodást", de erről ugye szó sem volt. Munir szegény szerencsétlen próbálkozik, de nem igazán tényező a meccs végkimenetelét illetően. Suareztől én többet várok... Talán VEB fogalmazta meg jól: ma Suárez tudta a legtöbbet nyújtani támadásban (a cserékig), de elég gáz, hogy ezzel a teljesítményével is "első" tudott lenni....
Nem érzem, hogy LE megoldás lenne a problémákra, sem rövid- sem pedig hosszútávon... A vezetőség más téma, de az a bizonyos hal nem a fejétől lesz illatosabb... A korábban várt "radikális" változások nem jöttek, és akik helyettük jöttek, nem váltották meg a világot, de sajnos a San Sebástian-t sem.

Elszomorított ez a mai teljesítményt.. Többre számítottam. Rettentő összetett, hogy mitől is szenved így a csapat, de amiért különösen haragszom, az az, hogy annak ellenére tudtuk, hogy ez egy igazán nehéz terep lesz egy óriásverő csapat ellen, nem sikerült a lehető legjobb kezdőt összerakni... Tisztában vagyok azzal, hogy nem LE hibája volt az öngól, de sajnos sok más igen.
Elnézésetek kérem a terjengős írásért. Remélem senkinek nem leszek káros hatással a "nyugalmára"!

Természetesen mindettől függetlenül: Hajrá Barca!!
További szép estét mindenkinek!

Máté