Intenzív meccsre számítottam, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jól jövünk ki az első félidőből, valamint azt sem, hogy ilyen könnyen feladja az AtMa, ami persze abszolút logikus, de róluk akkor sem gondoltam volna. (mondjuk a Barça ellen én is azonnal feladnám

) A kulcs szerintem is az első kontránknál volt, még pedig elsősorban Messi csele, majd
Suárez külsős passza, és végül Neymar hihetetlenül higgadt lövése. A srác elképesztő fejlődésen esett át. (talán kellett ehhez egy kicsit a brazilok leszereplése is a VB-n) Sokkal higgadtabb, átgondoltabb, profibb. Mondhatnám akár úgy is, hogy tavaly mintha még kisgyerek lett volna, aki egy évre rá már felnőtté vált. A harmadik gólunknál szintén nagyon okos volt, hogy leszedte a labdát a kapusról, mert lehet, hogy csúnyán belebikázta volna, ha kapásból lövi.
Mindig is voltak brutál meccseink (még a történelmi Barçának is természetesen), és lesznek is még, szóval mindenféleképpen elégedett vagyok a látottakkal.
Az AtMa megmutatta, hogy mennyire tud futballozni. Ezt bizonyítják a sárgák, a pirosak, és az is, hogy nyált csorgatva várják a rögzített helyzeteket. Ez mind csak taktika kérdése. Nincs stílus, nincs felépített támadás, csak egy tökéletes motivátor, egy edző, és egy Calderón, valamint egy nagy rohanás, kapálás, vagdalás az egész, némi passzjátékkal karöltve. Olyan sűrűn kerülnek ezekbe a helyzetekbe, hogy elképzelhetetlen, hogy ezekből ne váltsanak gólra néhányat. Én ennyiben látom az Atlético jelenlegi játékát.
Lélektanilag hatalmas löketet kell, hogy adjon a ma este mindenkinek, és innen már jó eséllyel megnyerhetjük a kupát. (de még bármi lehet emellé)
Gratulálok a srácoknak!
Força Barça!!!
p.s.: Ki gondolta volna ezt még az Anoeta után? xD