Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még arra se nagyon látom a sanszot.Alcantara írta:Neymar összemakkolhatna egy tizit!
Szerintem 1 gólt lövünk, de a győzelmet én sem látom.Leon írta:Nem szoktam pesszimista lenni de egész egyszerűen nem látom az esélyt még egy x-re sem!Akkor legalább "csak" 3 pont lenne a lemaradásunk a Real ellen...
Tiszta ideg. de az egész csapat. Szerintem az öltözőben mehetett némi balhé!Vakmacska írta:Messitől ilyen földcsapkodást sem láttam még
Én is így látom. Nagyon de motiváló volt az a megmozdulás. Komolyan lerakta a támadójátékosnak a labdát.Tobias88 írta:Alves zseniális, jól leültette a meccs elején a csapatot. Egy szem helyzete sem volt a Malagának és uraltuk a meccset, csak a gólra kellett várni. Erre föl hozta a 12 milliós Alves a formáját és így akar 10 misis fizetést 3 évre? Viccel ez?
Szóról-szóra adom. Iniestából kb. egész évben semmi nem volt, de ma hatványozottan gyenge. De ez a hátrálós "védekezés" kikészít. Komolyan olyan ideges lettem míg néztem a meccset, hogy hihetetlen.Yokozuna írta:Hát erről a játékról mit lehet mondani? Gyenge középpálya, zavarodott védekezés. Neymar nem az ellenfél kapuja felé, hanem kifelé szlalomozik. Ezt megint csak Messi mentheti meg.