Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legtöbb lőtt , legkevesebb kapott góllal. Messi beérte CR-t.visca el barca írta:tipikus rayo elleni gólparádés meccs. 3 pont meg van és végre újra vezetjük a tabellát
Ez jódefender3 írta:Bartra azért nem játszik, mert egy olyan világklasszsis sajátnevelés van előtte mint Mathieu![]()
Az Ázsias részt azt nem vitatom elég valószínű , hogy tényleg így vanBob_Marley írta:Hiszek neked, de nem lehet hogy pont azért lett így kérve, mert esetleg a világ többi részével ledumáltuk, hogy nézhessék Ázsiában és máshol? Na mindegy,m a deles kezdéseknek semmi értelmük nincs.A spanyolok még fel se keltek.Alfa írta: Valamelyik cikben olvastam (lehet ,hogy itt az eurobarcan ) , hogy külön a klubb kért egy 12-es meccset. Ma nyerni kell és nyerni is fogunk ha a rayo hozza a megszokott játékát azaz megpróbálnak támadni és szép focit játszani .hajrá
Nagyjából a várható kezdő. Remélhetőleg férfiak leszünk nőnap alkalmából is, s nem lesz cécó. Győzelemre fel.
Hiszek neked, de nem lehet hogy pont azért lett így kérve, mert esetleg a világ többi részével ledumáltuk, hogy nézhessék Ázsiában és máshol? Na mindegy,m a deles kezdéseknek semmi értelmük nincs.A spanyolok még fel se keltek.Alfa írta: Valamelyik cikben olvastam (lehet ,hogy itt az eurobarcan ) , hogy külön a klubb kért egy 12-es meccset. Ma nyerni kell és nyerni is fogunk ha a rayo hozza a megszokott játékát azaz megpróbálnak támadni és szép focit játszani .hajrá
Valamelyik cikben olvastam (lehet ,hogy itt az eurobarcan ) , hogy külön a klubb kért egy 12-es meccset. Ma nyerni kell és nyerni is fogunk ha a rayo hozza a megszokott játékát azaz megpróbálnak támadni és szép focit játszani .hajráBob_Marley írta:Kettő dolog ugrik be ebből a meccsből. 1; Itt senki nem bukik pontot a klasszikusig.Ja és utána sem fog senki pontot bukni. 2; Milyen jó, hogy teljesen mindegy ki mennyibe kerül, mert nem a mi pénzünk..... Végül is nem azért van délben a meccs, mert spanyolok ilyen hú de rendhagyóak, hanem speciel TV közvetítés és pénz. Egyszer már írtam erről egy értekezést, amiben benne volt a sok aprócska dolog, hogy mennyire lényegtelen hogy ki mennyibe kerül és hogy termeljük ki rá a pénzt. (megjegyezném, hogy az angolok is kicsinálják a csapataikat a karácsonyi idiótaságukkal...) Na de mindegy is, ma nyerni kell szépen-csúnyán, óvás után engem nem érdekel, a 3 pont a lényeg. Hajrá
én inkább abban bízom, hogy egy újabb égéstől saját pályán...?! mégiscsak tartanak...Capon írta:Remélem a holnapi eredménykényszer inkább pozitív irányba tolja majd a csapatot.
Át lehet venni a vezetést a tabellán, ezért nagy lékesedést várok majd a fiainktól!!
Az Eibar lesz az ellenfél.pitta19 írta:Holnap semmi más nem jöhet szóba, csak a győzelem. Előzni kell a habfehér gárdát és előnnyel várni a klasszikust.
Apropó, jövő héten hol játszunk?