Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
jó, értem én h divat továbbra is orrvérzésig fikázni, de ha félretesszük h bartra a mi kutyánk kölyke, reálisan nézve semmivel nem mutat többet mint matyiő. a francia lejátszott 20 meccset, az első egy-két találkozón volt egy-két gyengébb megmozdulása, sokszor középre fejelte vissza a golyót, elszórt labdákat, de én nem emlékszem látványos hibájára, vagy hogy róla kaptunk volna ordító gólt, netalántán összehozott volna büntiket. egyszer játszott a baloson, ott tragikus volt, de középen bőven hoz egy masszív jó átlagot. bartra mellett jelenleg az az egy szólhatna, hogy matyival szemben van még benne 10 év. SEMMI TÖBB.Chino írta:Annak örüljünk, hogy nem a kezdőcsapatban van helye.

Azért legyünk korrektek. BL Bartra 5 meccs-5x kezdő minden meccset végigjátszottcrixus írta: Kicsit utánanéztem ki mennyit is játszott a hátvédeink közül.
Mascherano: 20 bajnoki (19 kezdőként), 1616 perc - ő mondjuk játszott vkp-t is nem egyszer, tehát ennek is betudható a legtöbb játékperc
Piqué: 18 bajnoki (17 kezdőként), 1574 perc
Mathieu: 19 bajnoki (17 kezdő), 1500 perc
Bartra: 9 bajnoki (6 kezdő), 633 perc
Magyarán szólva Bartra 24 évesen is csak 4. számú középhátvéd a csapatban úgy, hogy Vermaelen szerepét nem tudhatjuk miként képzeli el később Lucho. Én biztosan lelépnék a gyerek helyében....
Nem is voltak annyian, 870 lesz az, csak a média...visca el barca írta:a legnagyobb vicc amugy h 87.000 néző volt kintegy rayo ellen, délben. furcsa ez nekem.

Kerülhetett volna, ha hajlandó belemenni egy 1v1-be lendületből, de ő inkább megfordult..visca el barca írta:bár mostanában néha-néha védelmembe veszem, róla azért sok mindent elmond, hogy egy ilyen meccsen sem tud a kapu közelébe kerülni...
Még jó, hogy 10-ből 10 büntetőnél nem lép előrébb a kapus kicsivel..ZBarca írta:A spanyolok megfejtették, hogy Gil Manzano miért ismételtette meg a büntetőt! Alvarez a büntetőrúgás elvégzése előtt kilépett a gólvonal elé, ami szabálytalan.
Hát igen, ez számomra is furcsa indok, dehát a spori szava szent.visca el barca írta:ZBarca írta:A spanyolok megfejtették, hogy Gil Manzano miért ismételtette meg a büntetőt! Alvarez a büntetőrúgás elvégzése előtt kilépett a gólvonal elé, ami szabálytalan.![]()
![]()
hagyjuk már, minden kapus kilép egy kicsit. még jó h nem ezen múlt a meccs, hallgathatnánk évekig.

bár mostanában néha-néha védelmembe veszem, róla azért sok mindent elmond, hogy egy ilyen meccsen sem tud a kapu közelébe kerülni...kristop írta:pedro futkározott.
ZBarca írta:A spanyolok megfejtették, hogy Gil Manzano miért ismételtette meg a büntetőt! Alvarez a büntetőrúgás elvégzése előtt kilépett a gólvonal elé, ami szabálytalan.

Legtöbb lőtt , legkevesebb kapott góllal. Messi beérte CR-t.visca el barca írta:tipikus rayo elleni gólparádés meccs. 3 pont meg van és végre újra vezetjük a tabellát

Ez jódefender3 írta:Bartra azért nem játszik, mert egy olyan világklasszsis sajátnevelés van előtte mint Mathieu![]()