Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nekem meg az tűnt fel, hogy 10ből 8 ítéletével a mi kárunkra tévedett pl. Cavani rálép a labdát elpöckölő Busi lábára és ők rúgnak, egymás után volt két szögletük aminél a hazaiakról pattant ki a labda, Messi sárgát kap egy olyan faultért amiből 43 van egy meccsen, stb... Nem nagy dolgok, döntően nem befolyásolt semmit, csak én bosszankodtam rajt egy kicsitcorol írta:Szerintem a bíró kifejezetten jól/észrevétlenül vezette a meccset, bár nem volt nehéz dolga.
Bob_Marley írta:Ez is bizonyítja, hogy fejben nagyon egyben volt a csapat.visca el barca írta:azért ritkán látni ekkora összhangot egy csapatnál
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... AApfnD.png" target="_blank
picit off:
Deja vu folytatva, a gyűröttebb fejűek még emlékezhetnek egy hasonló lesre állításra, csak az speciel nem jött be. Rögtön ez ugrott be.
Gólszerzőt és mikor történt? Visca-nak kötelező, ő még a nagy "retro mester". Csalni nem ér, fejből illik tudni. Annyit segítek a gólszerző volt játékosunk.
Ez is bizonyítja, hogy fejben nagyon egyben volt a csapat.visca el barca írta:azért ritkán látni ekkora összhangot egy csapatnál
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... AApfnD.png" target="_blank
Igen,a középpályás játékunk folyamatosan megoldatlan.Feast4 írta:Jó meccsünk volt. Két dolog viszont szembetűnő volt ami negatívúm. Az MSN összjátéka szerintem elég esetléleges volt, amiből szerencsére nem lett baj, de nem tünt mindig koncentráltnak. A másik meg az ami a Sevilla is baj volt és ott meg is bosszulta magát. A vezetés megszerzése után a második gólig teljesen leültünk megint, pedig ezt nekóünk nem szabad mert ilyenkor jön egy potya gól és láss csodát elmegy a meccs. Nekünk ha nem is teljes elánnal, de a jelenlegi felállásban folyamatosan támadni kell. Csak így tudjuk elkerülni a gólt. A labdatartás passzolgatás eredményen ülés nem megy.
Mindezek mellett zseniális meccs volt jó járékkal szép gólokkal! Nyertünk! Az egy bekapott gólért kár, de hát előferdül.
És megismétlődne egy Porto - Monaco döntő. Mennyi erre az esély? :Dvisca el barca írta:
aztán jöhet egy porto-atleti, meg egy barca-monaco elődöntő
Motta is remekelt az eddigi BL-meccseken. Más szempontból, de legalább olyan fontos volt, mint Verratti. Azért egy Rabiot-Cabaye-Matuidi vagy Pastore-Cabaye-Matuidi trió nem egyenértékű az alapcsapatéval. Nem alapozom erre az esetleges győzelmet/jó eredményt, de szerintem ez olyan előny, amire lehet és kell is építeni. Az őszi párizsi meccset a középpályán bukta a csapat, ezúttal pont ott foghatják meg őket. Erre már csak plusz lehet az MSN.Chino írta:...
engem nem igazán hatnak meg a hiányzók, szerintem nem fog annyit nyomni a latba, mint az előzetesen mindenki várja.danianevem írta:Többgólos meccset és Barca győzelmet várok. Ennyi párizsi hiányzó, meg egy ennyire elrontott bajnoki után talán nem is túlzás.
Érdekesség: az idényben eddig 18 BL-ben szerzett gólból 15 az MSN tagjaié. Jöhetnek majd a Piqué, Busquets bólintások.