Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jobb lenne ha mindent rádurrantana 35 méterről ahelyett hogy lepasszolja és hátha gól lesz belőle mint pl Suarezé az első percben?Csaron írta:Messit mi motiválja ???ez az ember nem akar gólt rúgni vagy nem tudom de semmi jelét nem mutatja annak hogy szeret focizni!nem tudom mi van vele csak a BL-ben jatszik jól.
roby122 írta:Ugyanaz mint az őszi klasszikuson.
az első 1 percet leszámítva ne sajnáld.messideco írta:Milyen a játékunk, nem láttam az első félidőt sajnos?
Játékunk , mint fogalom nincs. Vannak felvillanások ,de kb ennyi.messideco írta:Milyen a játékunk, nem láttam az első félidőt sajnos?
3 szó: Ivan "Rakéta" RakiticBob_Marley írta:Frissebbek, gyorsabbak, keményebbek. Na olyan embert kéne behozni, aki ezt a három dolgot tudja kompenzálni.
mindenképpen kell a két vkp. mert élve megesznek minket, simán átrohannak rajtunk!ZBarca írta:Ez a kp eddig nagyon gyenge, Mascht vagy Xavit még a szünetben le kéne hozni.
Xavi valóban esélyes a lejövetelre sajnos. Egyszerűen így hogy érdemben nem tudjuk a középpálya felé eljuttatni a labdát így nehéz. Védekezésben meg Xavi már nem sokat tud hozzátenni. Frissebbek, gyorsabbak, keményebbek. Na olyan embert kéne behozni, aki ezt a három dolgot tudja kompenzálni.ZBarca írta:Ez a kp eddig nagyon gyenge, Mascht vagy Xavit még a szünetben le kéne hozni.
Az rendben lenne, ha hagyná a kemény játékot, de ezt látványosan csak a Vale-nak hagyta. Az első 4 szabálytalanság a meccsen mind a Vale-nak lett befújva pedig 2 váll vs váll szituáció és 2 keményebb szerelés volt. Sztem egyik se volt szabálytalan.Bob_Marley írta:Elég erős kifejezésnek érzem ezt. Bőven elkezdett sárgákat is dobálni és most ha veszem ALves esetét na az totál semmi nem volt. A büntetőt benézte, de alapvetően hagyja a kemény játékot, ami szerintem egy jó felfogás alapból. Pechünkre most folyamat elvesztjük az 50-50 labdákat. Ez a baj nem az hogy a bíró mit fúj vagy nem. A büntető gáz volt, de a labda nem hazudik ki is maradt. D:noname írta:
A bíró nem hagyja, ő támogatja. Legalább 6-7 esetben ellenünk fújt ok nélkül. Könnyű úgy dominálni, hogy félpercenként odarúghatsz és elveheted a labdát büntetlenül.