Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem biztos, hogy rossz döntés. Rakitic Xavi helyére lép rRobi meg lesz második vkp. Az egész jól megy neki.westerngom írta:westerngom írta:oldal Robi miért melegít?? ugye nem ő fogja váltani Xavit és fog szervezni a kp-n.
miért??????![]()
Robinak elég jól megoldotta múltkor a vkp posztot. Nyílván ez a cél, meg kell erósiteni a kp-t.westerngom írta:oldal Robi miért melegít?? ugye nem ő fogja váltani Xavit és fog szervezni a kp-n.
westerngom írta:oldal Robi miért melegít?? ugye nem ő fogja váltani Xavit és fog szervezni a kp-n.
Nagyon úgynézkiwesterngom írta:oldal Robi miért melegít?? ugye nem ő fogja váltani Xavit és fog szervezni a kp-n.
TripleH írta:Igen csak ha ő nem szervezi KP-n is a játékot akkor az a baj, hogy senki.Csaron írta:Akkor félre értesz!en nem arra gondolok amikor a kapu elott paszol vagy helyzetbe paszol mint itt a gólnál vagy Párizsba neymarnak.hanem arra gondolok amit az első félidőben nagyon sokat csinált hogy félpályára vissza jott es ott paszolt ilyen három metereseket es megállt ott.nem arra gondolok amit te idéztél .
Bob_Marley írta:Nem ezt írtam én is?Feast4 írta:Eleve nincsennek olyan megterhelésnek kitéve mint mi. Minek lennének fáradtak?Bob_Marley írta:Nem hiszem, hogy egyhamar elfáradnának, rég játszottak és az iram sem eszeveszett.
Igen csak ha ő nem szervezi KP-n is a játékot akkor az a baj, hogy senki.Csaron írta:Akkor félre értesz!en nem arra gondolok amikor a kapu elott paszol vagy helyzetbe paszol mint itt a gólnál vagy Párizsba neymarnak.hanem arra gondolok amit az első félidőben nagyon sokat csinált hogy félpályára vissza jott es ott paszolt ilyen három metereseket es megállt ott.nem arra gondolok amit te idéztél .
Nem ezt írtam én is?Feast4 írta:Eleve nincsennek olyan megterhelésnek kitéve mint mi. Minek lennének fáradtak?Bob_Marley írta:Nem hiszem, hogy egyhamar elfáradnának, rég játszottak és az iram sem eszeveszett.
Eleve nincsennek olyan megterhelésnek kitéve mint mi. Minek lennének fáradtak?Bob_Marley írta:Nem hiszem, hogy egyhamar elfáradnának, rég játszottak és az iram sem eszeveszett.
Akkor félre értesz!en nem arra gondolok amikor a kapu elott paszol vagy helyzetbe paszol mint itt a gólnál vagy Párizsba neymarnak.hanem arra gondolok amit az első félidőben nagyon sokat csinált hogy félpályára vissza jott es ott paszolt ilyen három metereseket es megállt ott.nem arra gondolok amit te idéztél .MessiNeymarSuarez írta:Jobb lenne ha mindent rádurrantana 35 méterről ahelyett hogy lepasszolja és hátha gól lesz belőle mint pl Suarezé az első percben?Csaron írta:Messit mi motiválja ???ez az ember nem akar gólt rúgni vagy nem tudom de semmi jelét nem mutatja annak hogy szeret focizni!nem tudom mi van vele csak a BL-ben jatszik jól.
Mellesleg KP-ra is rendszeresen visszajön.Persze nem élete meccse.
Xavit én is lehoznám. Rafinha hatékonyabb és gyorsabb. Viszont a hiba is benne van.Feast4 írta:roby122 írta:Ugyanaz mint az őszi klasszikuson.
Matyit kiléptette balra, Mach középen, Piqe és Alves a a másik oldal. Nem tudom ez már akkor sem jött be. Be kéne hozzni Rafhinat. Ő legalább lendületes még ha nem is olyan labdaiztos. Annyit most tudna mint Xavi.