No hát csak összejött a 3-0

Nagyon örültem neki. Azt gondoltam mint gondolom sokan, hogy ez egy sima 0-0 lesz. Hála isten Messiék nem így gondolták s berámoltak 3at a vége elött. Viszont tegnap Busi rém gyenge volt! Labdát nem nagyon tudta megtartani, lassan, körülményesen, a társakat többször besütve passzolt, lasztit talán 3x szerzett, rengetegszer árnyékra rohant. Arról nem is beszélve, hogy a mozgása darabos volt és úgy fordult mint a teherhajó! (tudom hogy sosem volt gyorsabb, dinamikusabb, csak ez a gyors kicsi Bőrnadrágosok mellett látványos volt:)) Tehát középen a Bayern a Thiago, Lahm, Schweinsteiger, Xabi 4essel egy elég gyorsan, sokat mozgó kp-át alkotott.
Azt gondolom hogy ha lesznek visszatérők Münchenben, mindenképp gyorsabb embert kéne játszatni. Masch-ot ki mást!

A vb-n a nemzeti csapatban tanár volt szűrőben.
Messit nem kell magyarázni... ahogy mr Ivan Campo írta: "Bámulatos Messi!!! Őt sem ember, sem taktika nem állíthatja meg!"

Suárez rengeteget melózott bőven kivette a részét a védekezésből. Volt 2 nagy ziccere, és egy fejese is! Egy gólt ő is megérdemelt volna!

Neymar szerzett egy szép gólt! DE egész meccsen szürke volt, főleg az első félidőben. Ugyan voltak jó megmozdulásai, voltak szép cselei, de ez ezen a szinten kevés. a szélen Rafinhat pl egyszer sem tudta megverni. Kulcspillanatokban elhagyta a labdát stb...
Rakitic annyit futott, hogy kb a jövő heti visszavágó távját is ledarálta.

olyan volt a játéka, mint ha Gattusot láttam volna. Mindenhol feltűnt, a pálya összes szegletében. Egyik pillanatban még őt ugratták ki, következőben Már Alvessel kényszerítőzött egy labdaszerzése után a 16-unk előtt.
Biztos vagyok benne hogy kedden nekünk fognak jönni, mert tovább szeretnének jutni! Ez lehet a mi esélyünk az idegenben lőtt gólra! Nagyon kell egy! Azt tudjuk hogy fel nem fogják adni, Német csapat ráadásul a jelenlegi legjobb abból is. Innen már csak okosan kell játszani...