Adják mindent, kivéve a Gampert, de lehet, azt is fogják.Chino írta:A felkészülési meccsek amúgy csak neten lesznek elérhetők vagy valamelyik sport adó is közvetíti élőben? Előzetesen úgy harangozták be, hogy a nagyobb csapatok nyári meccseit adják, de nem tudom erre vonatkoznak-e. Valószínűleg nem, de gondoltam van valaki aki esetleg biztosra tudná.
Ha nem maradnak a stream-ek.
Egyéb Barça meccsek
- MatyiG
- Adminisztrátor
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Digi2-n lesz a mi meccsunk, 4:55-kor kezdodik a musor asszem.Chino írta:A felkészülési meccsek amúgy csak neten lesznek elérhetők vagy valamelyik sport adó is közvetíti élőben? Előzetesen úgy harangozták be, hogy a nagyobb csapatok nyári meccseit adják, de nem tudom erre vonatkoznak-e. Valószínűleg nem, de gondoltam van valaki aki esetleg biztosra tudná.
- Chino
- Llegenda del Barça
A felkészülési meccsek amúgy csak neten lesznek elérhetők vagy valamelyik sport adó is közvetíti élőben? Előzetesen úgy harangozták be, hogy a nagyobb csapatok nyári meccseit adják, de nem tudom erre vonatkoznak-e. Valószínűleg nem, de gondoltam van valaki aki esetleg biztosra tudná.
Forca Barca!!!!
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56183B2D
Ezek frankón magukkal vitték a 3 kupát
. Kár , hogy a Reallal nem játszunk én tuti kiraknám ellenük a pálya szélére egy kis emelvényre 
Ezek frankón magukkal vitték a 3 kupát

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Gasollal alapból nem fognak együtt játszani, kellően megutálta a spanyol már maga mellett.
Ráadásul még a feleségek is cicaharcba kezdtek, nem hiszem hogy Pau-nak ez hiányzik újra.
Ne csak off legyen, várom már az előszezont, de csak amiatt, hogy lehessen látni a fiúkat újra kicsit mozogni. Játékelemeket, egy-két fiatalt stb.
Azt a részét viszont nagyon nem várom, hogy majd 1-1 meccsből vagy jelenetből lesz levonva pár értelmetlen konklúzió. Ha még ne adj Isten ki is kapunk, vagy ikszelünk bárki ellen, akkor meg már a bajnokságban is csak a bent maradás lehet a cél.
Ezeknek a meccseknek a felkészülést kell biztosítania, az eredmények abszolút lényegtelenek és a mutatott játék is. Élesben való gyakorlás és fizikai felkészülés a cél.

Ne csak off legyen, várom már az előszezont, de csak amiatt, hogy lehessen látni a fiúkat újra kicsit mozogni. Játékelemeket, egy-két fiatalt stb.
Azt a részét viszont nagyon nem várom, hogy majd 1-1 meccsből vagy jelenetből lesz levonva pár értelmetlen konklúzió. Ha még ne adj Isten ki is kapunk, vagy ikszelünk bárki ellen, akkor meg már a bajnokságban is csak a bent maradás lehet a cél.

Ezeknek a meccseknek a felkészülést kell biztosítania, az eredmények abszolút lényegtelenek és a mutatott játék is. Élesben való gyakorlás és fizikai felkészülés a cél.

igazad van, 2013-ban lejart veluk a szerzodesuk.Alfa írta:A Turkish airlines nem a szponzorunk. Egyedül Messi szponzora volt. A mi főszponzorunk ( Qatar airways) a nagy ellenlábasa a Turkishnek . Ha jól tudom Kobe egész nagy Barca szurkoló gondolom önszorgalomból jön.Erxy írta:a turkish airlanes a kozos szponzor, Messivel is volt par kozos reklamja.
a cikket is elkellett volna olvasnom, nem csak a cimet

- palesz77
Edzésen azért biztos tudna tanítani nekik valamit, nem lenne felesleges..visca el barca írta:én inkább az utánpótlásnak adnék lehetőséget, mintsem egy kiöregedett sztárnak. jól mondom palesz?

- visca el barca
- Presidente del Barça
én inkább az utánpótlásnak adnék lehetőséget, mintsem egy kiöregedett sztárnak. jól mondom palesz?palesz77 írta:Soler (Barcelona director): "Kobe Bryant told me he would like to finish his career at Barça, alongside Pau Gasol." #fcblive
Szerintem is elég nagy Barca fan szimplán, évek óta folyton Barca mezben pózolgat.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
Soler (Barcelona director): "Kobe Bryant told me he would like to finish his career at Barça, alongside Pau Gasol." #fcblive
Szerintem is elég nagy Barca fan szimplán, évek óta folyton Barca mezben pózolgat.
A Turkish airlines nem a szponzorunk. Egyedül Messi szponzora volt. A mi főszponzorunk ( Qatar airways) a nagy ellenlábasa a Turkishnek . Ha jól tudom Kobe egész nagy Barca szurkoló gondolom önszorgalomból jön.Erxy írta:a turkish airlanes a kozos szponzor, Messivel is volt par kozos reklamja.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
a turkish airlanes a kozos szponzor, Messivel is volt par kozos reklamja.

- Capon
- Llegenda del Barça
Mikor USA-ba megyünk Kobe Bryant-et mindig kibéreljük?
Mi fizetünk neki vagy valami közös szponzorunk van?
Mi fizetünk neki vagy valami közös szponzorunk van?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- palesz77
? Tegnap ott volt az edzésen.. Amúgy Adriano és Douglas komoly karral rendelkeznek, ezt hívom én sportos külsőnek..Samper írta:Messi mostanában mindig visszább lép...De mintha végül Halilovic ki is maradt volna az utazó keretből. Kölcsönbe megy?

Hát, pedig a felkészülés alatt szerintem ő is és Rafinha is támadót fognak megint játszani, máskülönben a középpályán tumultus lenne, a támadósorban meg emberhiány. De ahogy Samper írta, mindketten játszhatják majd azt, amit Leo szokott, elvileg jobb szél, közben visszább lépnek szervezni. Még örülnék is neki.Chino írta:Halilovicot a támadósorban elvetélt ötlet.
nem maradt ki, ott van a csapattal.

Messi mostanában mindig visszább lép...De mintha végül Halilovic ki is maradt volna az utazó keretből. Kölcsönbe megy?Chino írta:Halilovicot a támadósorban elvetélt ötlet. Ő akkor tud igazán jó teljesítményt nyújtani, ha mélyről indul a jobb oldalon vagy középen és úgy vezetheti rá az ellenfél középpályájára/védelmére és adja a passzokat vagy lövi rá. Kb. úgy mint mikor Messi visszább lép. Ha nincs elég területe nem tud kibontakozni. Maximum úgy lehetne előrébb tolni, ha 4-4-2-ben tolnánk. Ezért bánkódom miatta, mert ebben a rendszerben nem nagyon van helye. Bízom Luchoban hogy valahogy meg tudja oldani és beintegrálni a csapatba. Nagyon jól lát a pályán és képes olyan labdákat adni amiknek szemük van, de a jobbszélen szerintem meghalna.Samper írta:
Halilovicot feltétlenül Suarez mellett próbálnám ki, mert abból derülne ki, hogy használható-e, Sampert meg Busi és Ini mellett.
- Chino
- Llegenda del Barça
Halilovicot a támadósorban elvetélt ötlet. Ő akkor tud igazán jó teljesítményt nyújtani, ha mélyről indul a jobb oldalon vagy középen és úgy vezetheti rá az ellenfél középpályájára/védelmére és adja a passzokat vagy lövi rá. Kb. úgy mint mikor Messi visszább lép. Ha nincs elég területe nem tud kibontakozni. Maximum úgy lehetne előrébb tolni, ha 4-4-2-ben tolnánk. Ezért bánkódom miatta, mert ebben a rendszerben nem nagyon van helye. Bízom Luchoban hogy valahogy meg tudja oldani és beintegrálni a csapatba. Nagyon jól lát a pályán és képes olyan labdákat adni amiknek szemük van, de a jobbszélen szerintem meghalna.Samper írta:
Halilovicot feltétlenül Suarez mellett próbálnám ki, mert abból derülne ki, hogy használható-e, Sampert meg Busi és Ini mellett.
Grimaldot nagyon sajnálom. Az egyik legtehetségesebb fiatal, mondjuk még 20 éves sincs, szóval nem kell leírni, de ha Matyi játszana Alba helyén azt nagyon megsínylené a játékunk. Neymarnak iszonyatos nehéz dolga lenne. Teljesen egyedül maradna, Alba folyamatosan ott volt a közelében volt játszótársa. A francia erre képtelen, már csak a sebességéből, technikai tudásából kiindulva is. A játékunk egyik legfontosabb szegmense a széljáték. Az is szembetűnő volt, amikor nem Alves volt a jobboson. Még Messi sem tudott úgy kibontakozni a brazil nélkül. Grimaldo viszont tudná helyettesíteni Albat. Matyi is akkor húzódott ki, amikor eredményt kellett tartani vagy figyelni kellett a pontrúgásokra, ívelésekre. A Real ellen is bebizonyította, mit jelent, ha ő húzódik ki.
Forca Barca!!!!
Halilovicot feltétlenül Suarez mellett próbálnám ki, mert abból derülne ki, hogy használható-e, Sampert meg Busi és Ini mellett.palesz77 írta: Az első részétől nem kell tartani, ha folytatódik a tavalyi tendencia, akkor már az első félidőben sorcsere lesz, aztán ahogy egyre haladunk előre a felkészülésben, onnantól egyre később lesz csak, de úgy is kapni szoktak 30 percet legalább a "gyengébbek" is - tavaly kb Deu nem kapott csak, nevelő célzattal. Van 19 mezőnyjátékos - ha Vidal és Arda nem játszhat -, valaki még végig is fogja tolni a meccset. Ötletem sincs, hogy hogy lesz pontosan, csak szemléltetni akarom, hogy simán van 2 kezdőnyi emberünk..
Ter Stegen; Douglas-Pique-Vermaelen-Alba; Rakitic-Busi-Ini, Rafinha-Suárez-Pedro
Masip/Jose Suarez; Adriano-Pique-Bartra-Matyi; SR-Gumbau-Samper; Halilovic-Munir-Sandro
Az már más kérdés, hogy meg is tudnak-e ragadni néhányan az első keretben - a Sandro-Munir pároson kívül.
- palesz77
Az első részétől nem kell tartani, ha folytatódik a tavalyi tendencia, akkor már az első félidőben sorcsere lesz, aztán ahogy egyre haladunk előre a felkészülésben, onnantól egyre később lesz csak, de úgy is kapni szoktak 30 percet legalább a "gyengébbek" is - tavaly kb Deu nem kapott csak, nevelő célzattal. Van 19 mezőnyjátékos - ha Vidal és Arda nem játszhat -, valaki még végig is fogja tolni a meccset. Ötletem sincs, hogy hogy lesz pontosan, csak szemléltetni akarom, hogy simán van 2 kezdőnyi emberünk..Samper írta:Remélem, nálunk kapnak fiatalok bizonyítási lehetőséget (nem csak a csatárok) és a bizonyítás sikerül is nekik.
Ter Stegen; Douglas-Pique-Vermaelen-Alba; Rakitic-Busi-Ini, Rafinha-Suárez-Pedro
Masip/Jose Suarez; Adriano-Pique-Bartra-Matyi; SR-Gumbau-Samper; Halilovic-Munir-Sandro
Az már más kérdés, hogy meg is tudnak-e ragadni néhányan az első keretben - a Sandro-Munir pároson kívül.
Remélem, nálunk kapnak fiatalok bizonyítási lehetőséget (nem csak a csatárok) és a bizonyítás sikerül is nekik.S.Agüero írta:Szerdán az ellenfelek között ott lesz Giovanni dos Santos, Gerrard és Robbie Keane is.![]()
-
- Capitá del Barça
A TV-ből úgyse fogjuk látni a csíkokat a mezen,szval tökmindegy miben játszanak majd.palesz77 írta:Remélem ebbe tolják majd, eszméletlen jó lett ez a mez..
- palesz77
Remélem ebbe tolják majd, eszméletlen jó lett ez a mez.. 

- albicelesteX
- A Vadász
Nagyon örülök ennek a meccsnek.Két kedvenc csapatom.Remélem nem alázza meg egyik a másikat. 

Ha egy NBII Gyirmót megverte az As Romát 2-1 -ra , akkor szerintem nincs miről beszélni!S.Agüero írta:2015. augusztus. Gamper Kupa:
FC Barcelona - AS Roma
Nem lesz könnyű barátságos meccsünk.

A Gyirmót elverte akkor nekünk is illene elverni...S.Agüero írta:2015. augusztus. Gamper Kupa:
FC Barcelona - AS Roma
Nem lesz könnyű barátságos meccsünk.