Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adják mindent, kivéve a Gampert, de lehet, azt is fogják.Chino írta:A felkészülési meccsek amúgy csak neten lesznek elérhetők vagy valamelyik sport adó is közvetíti élőben? Előzetesen úgy harangozták be, hogy a nagyobb csapatok nyári meccseit adják, de nem tudom erre vonatkoznak-e. Valószínűleg nem, de gondoltam van valaki aki esetleg biztosra tudná.
Ha nem maradnak a stream-ek.
Digi2-n lesz a mi meccsunk, 4:55-kor kezdodik a musor asszem.Chino írta:A felkészülési meccsek amúgy csak neten lesznek elérhetők vagy valamelyik sport adó is közvetíti élőben? Előzetesen úgy harangozták be, hogy a nagyobb csapatok nyári meccseit adják, de nem tudom erre vonatkoznak-e. Valószínűleg nem, de gondoltam van valaki aki esetleg biztosra tudná.
Ha nem maradnak a stream-ek.
igazad van, 2013-ban lejart veluk a szerzodesuk.Alfa írta:A Turkish airlines nem a szponzorunk. Egyedül Messi szponzora volt. A mi főszponzorunk ( Qatar airways) a nagy ellenlábasa a Turkishnek . Ha jól tudom Kobe egész nagy Barca szurkoló gondolom önszorgalomból jön.Erxy írta:a turkish airlanes a kozos szponzor, Messivel is volt par kozos reklamja.
Edzésen azért biztos tudna tanítani nekik valamit, nem lenne felesleges..visca el barca írta:én inkább az utánpótlásnak adnék lehetőséget, mintsem egy kiöregedett sztárnak. jól mondom palesz?
én inkább az utánpótlásnak adnék lehetőséget, mintsem egy kiöregedett sztárnak. jól mondom palesz?palesz77 írta:Soler (Barcelona director): "Kobe Bryant told me he would like to finish his career at Barça, alongside Pau Gasol." #fcblive
Szerintem is elég nagy Barca fan szimplán, évek óta folyton Barca mezben pózolgat.
A Turkish airlines nem a szponzorunk. Egyedül Messi szponzora volt. A mi főszponzorunk ( Qatar airways) a nagy ellenlábasa a Turkishnek . Ha jól tudom Kobe egész nagy Barca szurkoló gondolom önszorgalomból jön.Erxy írta:a turkish airlanes a kozos szponzor, Messivel is volt par kozos reklamja.
? Tegnap ott volt az edzésen.. Amúgy Adriano és Douglas komoly karral rendelkeznek, ezt hívom én sportos külsőnek..Samper írta:Messi mostanában mindig visszább lép...De mintha végül Halilovic ki is maradt volna az utazó keretből. Kölcsönbe megy?
Hát, pedig a felkészülés alatt szerintem ő is és Rafinha is támadót fognak megint játszani, máskülönben a középpályán tumultus lenne, a támadósorban meg emberhiány. De ahogy Samper írta, mindketten játszhatják majd azt, amit Leo szokott, elvileg jobb szél, közben visszább lépnek szervezni. Még örülnék is neki.Chino írta:Halilovicot a támadósorban elvetélt ötlet.
Messi mostanában mindig visszább lép...De mintha végül Halilovic ki is maradt volna az utazó keretből. Kölcsönbe megy?Chino írta:Halilovicot a támadósorban elvetélt ötlet. Ő akkor tud igazán jó teljesítményt nyújtani, ha mélyről indul a jobb oldalon vagy középen és úgy vezetheti rá az ellenfél középpályájára/védelmére és adja a passzokat vagy lövi rá. Kb. úgy mint mikor Messi visszább lép. Ha nincs elég területe nem tud kibontakozni. Maximum úgy lehetne előrébb tolni, ha 4-4-2-ben tolnánk. Ezért bánkódom miatta, mert ebben a rendszerben nem nagyon van helye. Bízom Luchoban hogy valahogy meg tudja oldani és beintegrálni a csapatba. Nagyon jól lát a pályán és képes olyan labdákat adni amiknek szemük van, de a jobbszélen szerintem meghalna.Samper írta:
Halilovicot feltétlenül Suarez mellett próbálnám ki, mert abból derülne ki, hogy használható-e, Sampert meg Busi és Ini mellett.
Halilovicot a támadósorban elvetélt ötlet. Ő akkor tud igazán jó teljesítményt nyújtani, ha mélyről indul a jobb oldalon vagy középen és úgy vezetheti rá az ellenfél középpályájára/védelmére és adja a passzokat vagy lövi rá. Kb. úgy mint mikor Messi visszább lép. Ha nincs elég területe nem tud kibontakozni. Maximum úgy lehetne előrébb tolni, ha 4-4-2-ben tolnánk. Ezért bánkódom miatta, mert ebben a rendszerben nem nagyon van helye. Bízom Luchoban hogy valahogy meg tudja oldani és beintegrálni a csapatba. Nagyon jól lát a pályán és képes olyan labdákat adni amiknek szemük van, de a jobbszélen szerintem meghalna.Samper írta:
Halilovicot feltétlenül Suarez mellett próbálnám ki, mert abból derülne ki, hogy használható-e, Sampert meg Busi és Ini mellett.
Halilovicot feltétlenül Suarez mellett próbálnám ki, mert abból derülne ki, hogy használható-e, Sampert meg Busi és Ini mellett.palesz77 írta: Az első részétől nem kell tartani, ha folytatódik a tavalyi tendencia, akkor már az első félidőben sorcsere lesz, aztán ahogy egyre haladunk előre a felkészülésben, onnantól egyre később lesz csak, de úgy is kapni szoktak 30 percet legalább a "gyengébbek" is - tavaly kb Deu nem kapott csak, nevelő célzattal. Van 19 mezőnyjátékos - ha Vidal és Arda nem játszhat -, valaki még végig is fogja tolni a meccset. Ötletem sincs, hogy hogy lesz pontosan, csak szemléltetni akarom, hogy simán van 2 kezdőnyi emberünk..
Ter Stegen; Douglas-Pique-Vermaelen-Alba; Rakitic-Busi-Ini, Rafinha-Suárez-Pedro
Masip/Jose Suarez; Adriano-Pique-Bartra-Matyi; SR-Gumbau-Samper; Halilovic-Munir-Sandro
Az már más kérdés, hogy meg is tudnak-e ragadni néhányan az első keretben - a Sandro-Munir pároson kívül.
Az első részétől nem kell tartani, ha folytatódik a tavalyi tendencia, akkor már az első félidőben sorcsere lesz, aztán ahogy egyre haladunk előre a felkészülésben, onnantól egyre később lesz csak, de úgy is kapni szoktak 30 percet legalább a "gyengébbek" is - tavaly kb Deu nem kapott csak, nevelő célzattal. Van 19 mezőnyjátékos - ha Vidal és Arda nem játszhat -, valaki még végig is fogja tolni a meccset. Ötletem sincs, hogy hogy lesz pontosan, csak szemléltetni akarom, hogy simán van 2 kezdőnyi emberünk..Samper írta:Remélem, nálunk kapnak fiatalok bizonyítási lehetőséget (nem csak a csatárok) és a bizonyítás sikerül is nekik.
Remélem, nálunk kapnak fiatalok bizonyítási lehetőséget (nem csak a csatárok) és a bizonyítás sikerül is nekik.S.Agüero írta:Szerdán az ellenfelek között ott lesz Giovanni dos Santos, Gerrard és Robbie Keane is.![]()
A TV-ből úgyse fogjuk látni a csíkokat a mezen,szval tökmindegy miben játszanak majd.palesz77 írta:Remélem ebbe tolják majd, eszméletlen jó lett ez a mez..
Ha egy NBII Gyirmót megverte az As Romát 2-1 -ra , akkor szerintem nincs miről beszélni!S.Agüero írta:2015. augusztus. Gamper Kupa:
FC Barcelona - AS Roma
Nem lesz könnyű barátságos meccsünk.
A Gyirmót elverte akkor nekünk is illene elverni...S.Agüero írta:2015. augusztus. Gamper Kupa:
FC Barcelona - AS Roma
Nem lesz könnyű barátságos meccsünk.