Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez nem kis költői túlzás.meg hogy meccsenként nem ötször ugratja ki az ellenfelet, hanem csak 1-2szer
Hibázott elég sokat akkor is, helyezkedése jobb volt,mert Xaviék is jobban lefedték a területeket, így könnyebbség volt neki. Erre Rakitic és Gomes egyelőre nem képes.S.Agüero írta: Miért, miattuk nem hibázott labdakihozatalnál, vagy miattuk helyezkedett jól, szerelt sokat?
Tavaly sem volt már itt Xavi, mégis az egyik legjobbunk volt az utolsó 1 hónapot kivéve.
De pontokban nincs nagy hátrányunk a bajnokságban, a BL-ben pedig vezessük a csoportot, tehát ezzel a gyengébb szeptember-októberrel semmit sem vesztettünk.És mi az, hogy tavasszal kell jónak lenni. Ekkora blődséget rég olvastam. Néha csak 1 ponton mulik a bajnokság és lehet, hogy pont az Alaves elleni vesztett pontok jelentenek majd gondot.
Miért, miattuk nem hibázott labdakihozatalnál, vagy miattuk helyezkedett jól, szerelt sokat?Most jobban kijönnek a hibái valamiért, nem csak rajta múlhat. Azért a Xavi-Iniesta kettős jól elfedte az összes focibeli fogyatékosságát az embernek,amiből nem kevés van.
Próbáld utánuk csinálni és megtudod...Normandia írta:Meséld már el mibe fáradtunk el a hétvégén?Res írta:A múltkori meccs után nem is gondoltam, hogy a City ilyen játékerőt képvisel. Ezek szerint akkor ők voltak fáradtabbak...
Most fordítva volt. Nyilván nem könnyű egy nyögvenyelős szombati meccs és 1500 km utazás után kedd este csúcsra járatni magad egy ilyen motivált ellenféllel szemben, főleg, hogy nekünk nem fog sem osztani, sem szorozni ez a tegnapi meccs a végelszámolásnál...
Ez már a részemről kicsit szőrözés de ha rossz indulatú akarnék lenni ki adott egy olyan lehetetlen labdát neki?Kovbal88 írta:Nagyon lassan mozog ez a fickó.
Szerintem a gól nem S Roberto hibája volt, na mindegy... majd a Real megnyeri a 12 -et.
Nagyon jó csapatunk van, kár hogy nem akarunk játszani. Vagyis a játékosok nem akarnak. Amikor még volt kedv, akkor nagyon szép labdakihozatal volt, és egyénileg se játszunk, olyan nagyon gyengén.Normandia írta:Meséld már el mibe fáradtunk el a hétvégén?Res írta:A múltkori meccs után nem is gondoltam, hogy a City ilyen játékerőt képvisel. Ezek szerint akkor ők voltak fáradtabbak...
Most fordítva volt. Nyilván nem könnyű egy nyögvenyelős szombati meccs és 1500 km utazás után kedd este csúcsra járatni magad egy ilyen motivált ellenféllel szemben, főleg, hogy nekünk nem fog sem osztani, sem szorozni ez a tegnapi meccs a végelszámolásnál...
Minden összefügg, mivel nem volt normális középpályás védekezésünk és labdakihozatalunk, ezért a mf-ben kevesebb labda jutott előre. Nyilván labda nélkül nehéz lehetőségeket teremteni. Az elszürkülésnek ez is az oka.Feast4 írta:Ennek a meccsnek 3 igen fájó tanulsága volt, azon felül, hogy hihetetlen módon megmutattuk az előző meccs fordítottját.
Az első. A középpályás védekezésben valami iszonyat amit a második félidőben csináltuk.Rakitic csúnyán fonalat veszített vagy lehetett inkább megint elfáradt mert megint ment annyit feleslegesen Busquets helyett, hogy jaj.Busquets meg... Komolyan mondom azon gondolkodtam le kéne keverni két büdös nagy pofont aztán takarodj az öltözőbe. Helyezkedési hibák tömkelege elkésett belépők, fölösleges reklamálas, semmi futás.Bakker az egyik legfontosabb láncszem lenne a játékunkban és masszív emberhátrány és ez most nem a valakit elő kell venni csúnyán benne van minden vereségükben.
A védelmünk a három gól ellenére szerintem nem volt rossz, Umtiti és Masch mentették amit lehetett, de egy csomószor szétszakadt a pálya és a City egyszerűen rájuk esett.Azt meg tovabbra se értem miért nem lehet seggen rúgni, azt az égverte labdát ha gáz van, a francért kell húzogatni?A két szélső hátvéd nem lett volna gáz ha, ha úgy a 40. perc körül nem lesz mindenkinél a pontosság valami sci-fibe illető szuperképesség.Ebből lett az első gól is.
Na és ha már pontosság, az MSN totálisan eltűnt a második félidőre.Suarez szerintem meg se volt, Neymar és Messi pedig egyszerűen elszürkült.Nem ment az egymás közötti játék nem volt kémia, már nem először az éven.A másik számomra iszonyatosan dühítő ezzel kapcsolatban miért nem lehetett megbontani őket?Ott van Arda, Paco és Rafhina a padon,
Meséld már el mibe fáradtunk el a hétvégén?Res írta:A múltkori meccs után nem is gondoltam, hogy a City ilyen játékerőt képvisel. Ezek szerint akkor ők voltak fáradtabbak...
én azt írtam a legelején, hogy nem tudom mi az oka a két félidő közti különbségnek (nem akartak, vagy nem tudtak....) a meccs leadás elég abszurd gondolat de a látvány amit a meccs hozott az maga is elég abszurd volt ezért aztán ahogy látom a reakciók is szépen "szóródnak"Bob_Marley írta:Én azért nem aggódok, mert a legösszetettebb meccseinket akkor hoztuk mikor nagyon kellett. Itt "állítom" le kellett adni a meccset. De ez csak feltételezés, s elmélet, de az viszont nálam tény, hogy a legjobb meccseink pont a Sevilla, Bilbao és az Atletico ellen voltak. Sőt a Valencia elleni fordítást is ideveszem, de ezen lehetne vitázni, mindenesetre ott sokkal inkább kapartunk mint pl ma, szembetűnő volt szerintem. Nekem ezzel nincs bajom, a bajnokságnak a lényege ez, s bajnok ismérve is ez. Annyit kell tudni kiadni magadból amennyi szükséges és a derbin nagyot futni.
Nem adtunk mi itt le semmit, egyszerűen lefocizott a mf-ben a City. Azt nem értem, hogy mitől zuhantunk össze? Lassan hozzá lehetne szokni, hogy ilyen gólokat kapunk, eladjuk a labdát a védőharmadban aztán lekontráznak, de miért kell ettől összezuhanni? Majdnem minden meccsen kapunk ilyen gólt, gólokat. Nyomás alatt rossz döntéseket hoznak bizonyos játékosok és ezt nem fogjuk tudni kompenzálni mindig elől. Most is ez volt. Vezettünk jól is játszottunk, aztán jött SR és annyi volt az előnynek. Valszeg nem fogja befolyásolni továbbjutásunkat ez az eredmény és tanulni kell ebből, ezeket a szituációkat kell folyamat gyakorolni, mert most már minden komolyabb csapat ezt fogja ellenünk játszani. Az meglepett, hogy a City ezt a presszinget egy rövid szakaszt leszámítva - 2:1 után - végig bírta szuflával.Bob_Marley írta:Én azért nem aggódok, mert a legösszetettebb meccseinket akkor hoztuk mikor nagyon kellett. Itt "állítom" le kellett adni a meccset. De ez csak feltételezés, s elmélet.
Ez a Barca egy nagyon komoly tétmeccsen úgy eltenné zsebre a Cityt, hogy nézni is fájó lenne.Atalanta írta:Mert nem akarod tudomásul venni a tényeket? Ez igy jó neked?
A másik három csapat ellen akit kaphatunk (PSG, Arsenal, Juve), egy fokkal könnyebb lenne, de nincs mit tenni fel kell készülni a bajorok ellen, plusz ha továbbjutunk a negyeddöntőben az Atletico vár majd ránk.MessiNeymarSuarez írta:Egy szó mint száz:
Februári Bayern elleni nyolcaddöntőre(ifyouknowwhatimean) össze kell kapnunk magunkat.
Ez a City ma este kifújta volna a tavalyi Realt nyugi.JCruyff írta:Csóró Reálos kollégámat azzal szívattam hónapokig, hogy a City nem nagy csapat, nem volt nagy szám őket kisimázva a döntőbe jutni tavaly... na ez eddig tartott.
Na végre valaki...uramisten.Nero. írta:Én azt látom hogy a mai vereséggel (ami nagyon hasonló a 2 évvel ezelőtti PSG elleni kudarchoz) együtt 90% a csoportelsőség, és hogy 2 pontra vagyunk lemaradva a bajnokságba a Realtól akiknek az igazán nehezek még csak most jönnek (szvsz féltávnál már vezetni fogunk).
Ennek ellenére tényleg nem most vagyunk a legpengébbek, de szerintem ez valahol teljesen természetes mert az elmúlt 2 év egy irdatlan nagy kánaán volt megint tehát az sehol nem lehet mérce. Nagyon nem aggóndék, idén is meg lesz minden esélyünk minden címre. A többi már csak szerencse és formaidőzítés kérdése.
A pánikbetegektől kérdezem hogy most akkor mi a teendő? Rúgjuk ki Enriquét? Ültessük le Busquetset a padra? Adjunk el valakit az MSNből?
Összesitésben igy jobban jövünk ki ellenük, mint a Real tavaly.JCruyff írta:Csóró Reálos kollégámat azzal szívattam hónapokig, hogy a City nem nagy csapat, nem volt nagy szám őket kisimázva a döntőbe jutni tavaly... na ez eddig tartott.
Miért, 2 meccs alapján 5-3 ide.JCruyff írta:Csóró Reálos kollégámat azzal szívattam hónapokig, hogy a City nem nagy csapat, nem volt nagy szám őket kisimázva a döntőbe jutni tavaly... na ez eddig tartott.