Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MatyiG
Adminisztrátor

2016.11.02. 10:54:47

meg hogy meccsenként nem ötször ugratja ki az ellenfelet, hanem csak 1-2szer
Azért ez nem kis költői túlzás. :D

Utolsó sorodhoz meg, Iniesta volt szeptemberben is, de Busi akkor sem volt jobb, én nem ezt látom problémának, hogy nélkülük nem jó. Ez szerintem olyan blődség, mint hogy Messi is csak Xavi és Iniesta miatt lőtt annyi gólt. :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.02. 10:48:55

S.Agüero írta: Miért, miattuk nem hibázott labdakihozatalnál, vagy miattuk helyezkedett jól, szerelt sokat?
Tavaly sem volt már itt Xavi, mégis az egyik legjobbunk volt az utolsó 1 hónapot kivéve.
Hibázott elég sokat akkor is, helyezkedése jobb volt,mert Xaviék is jobban lefedték a területeket, így könnyebbség volt neki. Erre Rakitic és Gomes egyelőre nem képes.
Azt,hogy mennyit szerelt, meg hagyjuk, ez állandó problémám vele, ebben az egyben látok egyébként kis fejlődést nála a korai éveihez képest,meg hogy meccsenként nem ötször ugratja ki az ellenfelet, hanem csak 1-2szer.

Xavi nem volt,de volt Iniesta, mint írtam, az már rengeteget segít mindenkinek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.02. 10:45:46

És mi az, hogy tavasszal kell jónak lenni. Ekkora blődséget rég olvastam. Néha csak 1 ponton mulik a bajnokság és lehet, hogy pont az Alaves elleni vesztett pontok jelentenek majd gondot.
De pontokban nincs nagy hátrányunk a bajnokságban, a BL-ben pedig vezessük a csoportot, tehát ezzel a gyengébb szeptember-októberrel semmit sem vesztettünk.

Igazad van azzal, hogy egy rossz ősszel az egész szezont bukni lehet, de szerencsére most erről egyelőre nincs szó.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.11.02. 10:37:25

Most jobban kijönnek a hibái valamiért, nem csak rajta múlhat. Azért a Xavi-Iniesta kettős jól elfedte az összes focibeli fogyatékosságát az embernek,amiből nem kevés van.
Miért, miattuk nem hibázott labdakihozatalnál, vagy miattuk helyezkedett jól, szerelt sokat?
Tavaly sem volt már itt Xavi, mégis az egyik legjobbunk volt az utolsó 1 hónapot kivéve.

Tegnapi meccset meg elfelejtjük, ha vasárnap nyerünk. [-o<
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.02. 10:23:45

Busquetsre se lehet ráhúzni az egészet, ezek a hibái megvoltak 6 éve is, mégis fényesre vannak nyalva a golyói itt.
Most jobban kijönnek a hibái valamiért, nem csak rajta múlhat. Azért a Xavi-Iniesta kettős jól elfedte az összes focibeli fogyatékosságát az embernek,amiből nem kevés van.
Ezt egy Rakitic-Gomes rakkolós duó nem tudja megtenni.

Iniesta kell mint egy falat kenyér még mindig nekünk, nélküle előre játékban is,de védekezésben is őrült gondok vannak.

Hosszú még a szezon,majd kiderül mi lesz, lehet megtáltosodunk. De az eredmények hagyján,engem a mutatott játék jobban aggaszt. Lehet itt jönni az első 40 perccel, de pont ez az amit mondok én pl évek óta...mi az ilyen 40 perceket se tudjuk sokszor kihasználni. Egy reálnak meg van egy meccsen két ilyen jellegű 10 perce, és ver 4-5 gólt, aztán jónapot.

Pont ezért idén is ők a toronymagas favoritok, egyedül az AtMa, esetleg mi verhetjük őket, szigorúan két meccsen. Egy meccsen nem bíznék magunkban, atma meg kétszer már beégette magát egymeccses döntőkben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Res
Jugador d'estrella

2016.11.02. 10:22:40

Normandia írta:
Res írta:A múltkori meccs után nem is gondoltam, hogy a City ilyen játékerőt képvisel. Ezek szerint akkor ők voltak fáradtabbak...

Most fordítva volt. Nyilván nem könnyű egy nyögvenyelős szombati meccs és 1500 km utazás után kedd este csúcsra járatni magad egy ilyen motivált ellenféllel szemben, főleg, hogy nekünk nem fog sem osztani, sem szorozni ez a tegnapi meccs a végelszámolásnál...
Meséld már el mibe fáradtunk el a hétvégén?
Próbáld utánuk csinálni és megtudod... :mrgreen:
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.02. 10:21:59

Kovbal88 írta:Nagyon lassan mozog ez a fickó.
Szerintem a gól nem S Roberto hibája volt, na mindegy... majd a Real megnyeri a 12 -et.
Ez már a részemről kicsit szőrözés de ha rossz indulatú akarnék lenni ki adott egy olyan lehetetlen labdát neki? :D
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.11.02. 10:14:47

Normandia írta:
Res írta:A múltkori meccs után nem is gondoltam, hogy a City ilyen játékerőt képvisel. Ezek szerint akkor ők voltak fáradtabbak...

Most fordítva volt. Nyilván nem könnyű egy nyögvenyelős szombati meccs és 1500 km utazás után kedd este csúcsra járatni magad egy ilyen motivált ellenféllel szemben, főleg, hogy nekünk nem fog sem osztani, sem szorozni ez a tegnapi meccs a végelszámolásnál...
Nagyon jó csapatunk van, kár hogy nem akarunk játszani. Vagyis a játékosok nem akarnak. Amikor még volt kedv, akkor nagyon szép labdakihozatal volt, és egyénileg se játszunk, olyan nagyon gyengén.
Kár érte, mert ebből idén semmi se lesz, mert ezt így nem lehet. Nem is értem, van sok sikerre éhes új játékos elvileg és lötyögünk. Bár lehet, Busquets lesz a hunyó. Nagyon lassan mozog ez a fickó.
Szerintem a gól nem S Roberto hibája volt, na mindegy... majd a Real megnyeri a 12 -et.
Normandia
Director del Fútbol

2016.11.02. 10:12:02

Feast4 írta:Ennek a meccsnek 3 igen fájó tanulsága volt, azon felül, hogy hihetetlen módon megmutattuk az előző meccs fordítottját.

Az első. A középpályás védekezésben valami iszonyat amit a második félidőben csináltuk.Rakitic csúnyán fonalat veszített vagy lehetett inkább megint elfáradt mert megint ment annyit feleslegesen Busquets helyett, hogy jaj.Busquets meg... Komolyan mondom azon gondolkodtam le kéne keverni két büdös nagy pofont aztán takarodj az öltözőbe. Helyezkedési hibák tömkelege elkésett belépők, fölösleges reklamálas, semmi futás.Bakker az egyik legfontosabb láncszem lenne a játékunkban és masszív emberhátrány és ez most nem a valakit elő kell venni csúnyán benne van minden vereségükben.

A védelmünk a három gól ellenére szerintem nem volt rossz, Umtiti és Masch mentették amit lehetett, de egy csomószor szétszakadt a pálya és a City egyszerűen rájuk esett.Azt meg tovabbra se értem miért nem lehet seggen rúgni, azt az égverte labdát ha gáz van, a francért kell húzogatni?A két szélső hátvéd nem lett volna gáz ha, ha úgy a 40. perc körül nem lesz mindenkinél a pontosság valami sci-fibe illető szuperképesség.Ebből lett az első gól is.

Na és ha már pontosság, az MSN totálisan eltűnt a második félidőre.Suarez szerintem meg se volt, Neymar és Messi pedig egyszerűen elszürkült.Nem ment az egymás közötti játék nem volt kémia, már nem először az éven.A másik számomra iszonyatosan dühítő ezzel kapcsolatban miért nem lehetett megbontani őket?Ott van Arda, Paco és Rafhina a padon,
Minden összefügg, mivel nem volt normális középpályás védekezésünk és labdakihozatalunk, ezért a mf-ben kevesebb labda jutott előre. Nyilván labda nélkül nehéz lehetőségeket teremteni. Az elszürkülésnek ez is az oka.
Ney rengetegett futott vissza nem egyszer a saját tizenhatosunkig védekezni. Mondjuk most nem éreztem gyengének. Suarez csak a szokásos, de így is volt egy passza Gomesnek, ami nem rajta múlt, hogy kapufa lett. Ezeket a srácokat nem szabad lecserélni, legalább is ilyen meccseken nem, mert a váratlant még is csak ők hozzák. Raffi becserélését nem értettem, mert Gomes kifejezetten jól játszott. Nem is tett hozzá a brazil semmit a játékhoz. Talán, ha 2x ért labdához.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.02. 10:11:21

kár ezért a tegnapi meccsért. az első félidőben jól játszottunk, mindenki hozta amit kellett, a city a kapuig nem tudott eljutni... ha ott vhogy meglőjük a másodikat akkor az életben nem állnak fel... aztán SR labdaeladása sajnos felhozta őket. gondoltam a szünetben majd mindenki lenyugszik, és újra átvesszük az irányítást, de sajnos a city nagyon felpörgött, mi meg valljuk be, nem szoktunk hozzá, hogy valaki ekkora tempóban játszik ellenünk. itt jött ki a különbség a PL, meg a la liga között. nekünk ott elég ellötyögni, van évi 3-4 hajtós meccs, ezeknek meg van évi 38... tudom, közhely, nem történt tragédia, de inkább ilyen aránylag tét nélküli meccseken botladozzunk mint mondjuk 7végén a sevilla ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.11.02. 10:21:29-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.11.02. 09:53:56

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.02. 09:52:24

Ennek a meccsnek 3 igen fájó tanulsága volt, azon felül, hogy hihetetlen módon megmutattuk az előző meccs fordítottját.

Az első. A középpályás védekezésben valami iszonyat amit a második félidőben csináltuk.Rakitic csúnyán fonalat veszített vagy lehetett inkább megint elfáradt mert megint ment annyit feleslegesen Busquets helyett, hogy jaj.Busquets meg... Komolyan mondom azon gondolkodtam le kéne keverni két büdös nagy pofont aztán takarodj az öltözőbe. Helyezkedési hibák tömkelege elkésett belépők, fölösleges reklamálas, semmi futás.Bakker az egyik legfontosabb láncszem lenne a játékunkban és masszív emberhátrány és ez most nem a valakit elő kell venni csúnyán benne van minden vereségükben.

A védelmünk a három gól ellenére szerintem nem volt rossz, Umtiti és Masch mentették amit lehetett, de egy csomószor szétszakadt a pálya és a City egyszerűen rájuk esett.Azt meg tovabbra se értem miért nem lehet seggen rúgni, azt az égverte labdát ha gáz van, a francért kell húzogatni?A két szélső hátvéd nem lett volna gáz ha, ha úgy a 40. perc körül nem lesz mindenkinél a pontosság valami sci-fibe illető szuperképesség.Ebből lett az első gól is.

Na és ha már pontosság, az MSN totálisan eltűnt a második félidőre.Suarez szerintem meg se volt, Neymar és Messi pedig egyszerűen elszürkült.Nem ment az egymás közötti játék nem volt kémia, már nem először az éven.A másik számomra iszonyatosan dühítő ezzel kapcsolatban miért nem lehetett megbontani őket?Ott van Arda, Paco és Rafhina a padon, egyik se csinált volna nagyobb kárt mint ami már volt.Erre behozza Ardat középpályára ahol szerintem rohadtul nem tud játszani...

Száz szónak is egy a vége a BLben ilyen szinten nem lehet zárlatot kapni és az külön dühítő, hogy ha egy embernek nem megy akkor még három csatlakozik hozzá.Nem űrfoci kell ilyenkor, de nyert helyzetből igen kínosan megrépaztak minket.
Kép
Res
Jugador d'estrella

2016.11.02. 09:49:23

A múltkori meccs után nem is gondoltam, hogy a City ilyen játékerőt képvisel. Ezek szerint akkor ők voltak fáradtabbak...

Léfe
Entrenador del Barça

2016.11.02. 09:32:49

Én is otimista vagyok, de nem annyira, mint alant jó páran. Jobbak voltak és kész. Persze ha az első félidei nehány helyzetünk bejön akkor más a kép. De a ""ha" nem játszik. Nem értem azt a sok szarakodást hátul, Stegen csak áll, magunkat szoritjuk be, aztán nem tudjuk jól kihozni a játékszert. A középpályás védekezés oriási nulla, ugy jöttek át rajtunk mint a szél. De játékszervezönk sincs. Jó játékososk vannak a középpályán, de nem klasszisok. Ebben a MC, vagy a Reál jobb. És mi az, hogy tavasszal kell jónak lenni. Ekkora blődséget rég olvastam. Néha csak 1 ponton mulik a bajnokság és lehet, hogy pont az Alaves elleni vesztett pontok jelentenek majd gondot. Minden vesztett pont hiányzik - persze minden meccset nem lehet megnyerni. A MC. jobban küzdött amikor kellett. Kondiciós gond nem lehet ?
mess2009
Director del Fútbol

2016.11.02. 09:14:30

Bob_Marley írta:Én azért nem aggódok, mert a legösszetettebb meccseinket akkor hoztuk mikor nagyon kellett. Itt "állítom" le kellett adni a meccset. De ez csak feltételezés, s elmélet, de az viszont nálam tény, hogy a legjobb meccseink pont a Sevilla, Bilbao és az Atletico ellen voltak. Sőt a Valencia elleni fordítást is ideveszem, de ezen lehetne vitázni, mindenesetre ott sokkal inkább kapartunk mint pl ma, szembetűnő volt szerintem. Nekem ezzel nincs bajom, a bajnokságnak a lényege ez, s bajnok ismérve is ez. Annyit kell tudni kiadni magadból amennyi szükséges és a derbin nagyot futni.
én azt írtam a legelején, hogy nem tudom mi az oka a két félidő közti különbségnek (nem akartak, vagy nem tudtak....) a meccs leadás elég abszurd gondolat de a látvány amit a meccs hozott az maga is elég abszurd volt ezért aztán ahogy látom a reakciók is szépen "szóródnak"
nyilván helye van annak is, hogy itt és most a BL. folyik és a helyzetünk egyelőre jónak mondható.
másrészt helye van annak is, hogy az ember fogja a fejét egy ilyen produkció láttán és spekulál hogy mi is történhetett?
szerintem van azért néhány olyan gond ami nem leplezhető mert ismétlődő:
néhány emberünk feltűnő fizikai gyengesége: konkrétan a lassúság, az MSN. igenis megállítható és nem egy homogén-állandó gólzsák, LE. mintha továbbra sem lenne a helyzet magaslatán a sztárok kezelésében...(az eseti és a tartós formahanyatlásokra gondolok.)
néhányan itt visszatérően hivatkoznak bizonyos időszakokra, amikor úgymond nem is kell?! jó formában lenni én mondjuk nemigen értem ennek mi az élettani alapja ( -nyilván nem értek hozzá...) egy viszont biztos: számtalan kudarcos szakasz bele rondított már a ...most kell jó formában lenni....ábrándokba.
a fociban inkább a változó periódusok örök igazsága lehet irányadó - még akkor is ha közhely.
Normandia
Director del Fútbol

2016.11.02. 09:07:27

Bob_Marley írta:Én azért nem aggódok, mert a legösszetettebb meccseinket akkor hoztuk mikor nagyon kellett. Itt "állítom" le kellett adni a meccset. De ez csak feltételezés, s elmélet.
Nem adtunk mi itt le semmit, egyszerűen lefocizott a mf-ben a City. Azt nem értem, hogy mitől zuhantunk össze? Lassan hozzá lehetne szokni, hogy ilyen gólokat kapunk, eladjuk a labdát a védőharmadban aztán lekontráznak, de miért kell ettől összezuhanni? Majdnem minden meccsen kapunk ilyen gólt, gólokat. Nyomás alatt rossz döntéseket hoznak bizonyos játékosok és ezt nem fogjuk tudni kompenzálni mindig elől. Most is ez volt. Vezettünk jól is játszottunk, aztán jött SR és annyi volt az előnynek. Valszeg nem fogja befolyásolni továbbjutásunkat ez az eredmény és tanulni kell ebből, ezeket a szituációkat kell folyamat gyakorolni, mert most már minden komolyabb csapat ezt fogja ellenünk játszani. Az meglepett, hogy a City ezt a presszinget egy rövid szakaszt leszámítva - 2:1 után - végig bírta szuflával.
Gomes nekem nagyon tetszett, rengeteget segített a labdakihozatalnál és előre sem volt rossz. A gólt megérdemelte volna.

Szerk:
LE azt nyilatkozta, hogy nyomás alatt kell tartani a Cityt, hogy kevesebb idejük legyen a gondolkodásra a labdakihozatalnál. Nos, ezt a taktikát tökéletesen hajtotta végre a City.:-D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2016.11.02. 09:14:58-kor.
ferninho
Madridista

2016.11.02. 08:30:28

Atalanta írta:Mert nem akarod tudomásul venni a tényeket? Ez igy jó neked?
Ez a Barca egy nagyon komoly tétmeccsen úgy eltenné zsebre a Cityt, hogy nézni is fájó lenne.
madridista
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.02. 00:23:03

Én azért nem aggódok, mert a legösszetettebb meccseinket akkor hoztuk mikor nagyon kellett. Itt "állítom" le kellett adni a meccset. De ez csak feltételezés, s elmélet, de az viszont nálam tény, hogy a legjobb meccseink pont a Sevilla, Bilbao és az Atletico ellen voltak. Sőt a Valencia elleni fordítást is ideveszem, de ezen lehetne vitázni, mindenesetre ott sokkal inkább kapartunk mint pl ma, szembetűnő volt szerintem. Nekem ezzel nincs bajom, a bajnokságnak a lényege ez, s bajnok ismérve is ez. Annyit kell tudni kiadni magadból amennyi szükséges és a derbin nagyot futni.
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.11.02. 00:03:09

Egyáltalán nem játszik rosszul a Real, hozzánk képest legalábbis tuti nem, ezzel feleslegesen áltatják magukat egyesek. Ennél a Citynél kapásból jobban kontráznak.

Elfogadom, tavasszal kell jó formában lenni, szóval türelmes vagyok. Kivéve a hozzáállással, azzal komoly gondjaim vannak, számomra nem ezt képviseli ez a klub, amit most nyújtunk, ha ez valakinek tetszik, lelke rajta.
gg86
Jugador d'estrella

2016.11.01. 23:59:14

MessiNeymarSuarez írta:Egy szó mint száz:

Februári Bayern elleni nyolcaddöntőre(ifyouknowwhatimean :twisted: ) össze kell kapnunk magunkat.
A másik három csapat ellen akit kaphatunk (PSG, Arsenal, Juve), egy fokkal könnyebb lenne, de nincs mit tenni fel kell készülni a bajorok ellen, plusz ha továbbjutunk a negyeddöntőben az Atletico vár majd ránk. :) :^o
Feast4
Director del Fútbol

2016.11.01. 23:44:09

JCruyff írta:Csóró Reálos kollégámat azzal szívattam hónapokig, hogy a City nem nagy csapat, nem volt nagy szám őket kisimázva a döntőbe jutni tavaly... na ez eddig tartott.
Ez a City ma este kifújta volna a tavalyi Realt nyugi. :D
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2016.11.01. 23:43:35

Nero. írta:Én azt látom hogy a mai vereséggel (ami nagyon hasonló a 2 évvel ezelőtti PSG elleni kudarchoz) együtt 90% a csoportelsőség, és hogy 2 pontra vagyunk lemaradva a bajnokságba a Realtól akiknek az igazán nehezek még csak most jönnek (szvsz féltávnál már vezetni fogunk).
Ennek ellenére tényleg nem most vagyunk a legpengébbek, de szerintem ez valahol teljesen természetes mert az elmúlt 2 év egy irdatlan nagy kánaán volt megint tehát az sehol nem lehet mérce. Nagyon nem aggóndék, idén is meg lesz minden esélyünk minden címre. A többi már csak szerencse és formaidőzítés kérdése.

A pánikbetegektől kérdezem hogy most akkor mi a teendő? Rúgjuk ki Enriquét? Ültessük le Busquetset a padra? Adjunk el valakit az MSNből?
Na végre valaki...uramisten. :wink: :D

Mintha nem kaptunk volna ki sokkal gyengébb csapatoktól is már a BL-ben az elmúlt években...Celtic ellen 2-1-re, Ajax ellen 2-1-re...és akkor az Ajax teljesen szétfocizott minket, nem úgy mint ma, hogy egyéni hibákból voltak a helyzetek és a gólok. Ha valaki ezt mondja nekem, hogy 5 győzelem (mert meglesz a másik két meccs az tuti :wink: ) és 1 vereséggel, 15 ponttal zárjuk a csoportkört, akkor simán aláírom augusztusban. De ez sem elég, a City otthonában is oktatni kell és legalább 3 góllal nyerni, mert ha nem akkor csicskák vagyunk. :?

A bajnokságban sem állunk rosszul, két fütyi vereség beesett, van két nehezebb idegenbeli meccsünk, 1 hónap múlva már vezetni fogjuk a tabellát ott is.

A játék pedig olyan amilyen, voltak már nagyon jó meccseink, voltak rosszabbak. Mondjatok 3 CSAPATOT Európában akik csúcsfocit játszottak az elmúlt két hónapban... Nekem ne is játszunk űrfocit szeptemberben meg októberben, mert megőrülök. Meg senki nem játszik most csúcsformában...tavaly is ilyenkor október végén, november elején kezdtük el a 39 meccses veretlenségünket...de sokan még azzal sem voltak elégedettek mert néhány meccsen nem játszottunk csúcsfocit.

Hát ilyen ez... :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.01. 23:43:30

JCruyff írta:Csóró Reálos kollégámat azzal szívattam hónapokig, hogy a City nem nagy csapat, nem volt nagy szám őket kisimázva a döntőbe jutni tavaly... na ez eddig tartott.
Összesitésben igy jobban jövünk ki ellenük, mint a Real tavaly. :mrgreen:
De ebből a meccsből nem érdemes kiindulni, majd tavasszal kiderül, hogy lesz-e a City igazi nagy csapat Guardiola alatt.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.11.01. 23:42:42

Miért, 2 meccs alapján 5-3 ide.
Meg ugye nem mindegy, hogy az elődöntőben találkozik valaki velük, vagy a csoportban. Mondjuk tavalyhoz képest fejlődtek is, ami nem volt nehéz. :mrgreen:
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.11.01. 23:39:40

Egy szó mint száz:

Februári Bayern elleni nyolcaddöntőre(ifyouknowwhatimean :twisted: ) össze kell kapnunk magunkat.
Válasz küldése