Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.18. 16:19:23

Az esetek 90%-ában az az általános vélemény itt pontvesztés esetén, hogy mi voltunk rosszak, nem az ellenfél olyan jó, részben érthető, de sokszor kicsit elfogult nézőpont ez azért. Amúgy vannak jó részei a hsz-nek szerintem, jó egy kis józanabb, nem temetői hangvételű hsz-t is olvasni, de ezzel a részével én se értek egyet.

MÀS:
Új szavazás, kíváncsi vagyok, ki mit gondol.
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.18. 16:05:57

barcami írta:Azért gáz, hogy ha valaki elmondja a véleményét, akkor azt berakod egy kategóriába, hogy annak/nekem ez ezek szerint válságot okoz.
Elég sajátos hangnem. Kirekesztő.

A meccsen túl kellett lépni, ez van, csak véleményt mondtam, ami arról szólt, hogy ha a Barca azt játssza, játszhatja, amit igazán tud, a psg-t idegenben is vertük volna/kedvező eredményt értünk volna el.
Az egyéni hibák, egyes rosszabb teljesítmények zöme ennek volt köszönhető, néhány kivétellel.

A psg nyert, mert éltek a hibáinkkal, de semmi több. Az Atma meg nem nyert ellenünk, mert nem éltek a hibáinkkal ugyebár.
Ha ezt nem a Barca ellen teszik, ezzel a játékkal nincs is ez így felfújva.

Épp Iniestát idéztem, ...talán az ő véleményével kellene foglalkozni, nem a psg-vel.
Az ő szavukra hallgatni, ő már csak tudja.

Bízom a Barcaban, a méltó visszavágóban.
Nem rekesztek ki senkit, meg nem neveztem hülyeségnek sem, amit írtál, veled ellentétben, de ezt hagyjuk is.
A megállapításoddal volt, van bajom, azzal, hogy nem a PSG volt jó ( bár el nem tudom képzelni mi lenne, ha jók is lennének), hanem mi voltunk fogalmatlanok. Igaz, álltalában egy 4:0-ás meccsen valszeg ez a forgatókönyv, hogy az egyik fogalmatlan a másik meg nem jól játszik, hanem a hibáinkból él. Nem akarlak elszomorítani, de álltalában így megy ez. Az nyer aki kevesebbet hibázik. Minden győzelem a csapat teljesítményét dicséri, hogy végrehajtják e az edző utasításait, hogy mindent megtesznek ennek érdekében, hogy motiváltak e eléggé a győzelem elérésében. Szépíthetjük mi ezt, hogy mi voltunk szerencsétlenek és nem az ellenfél volt jó, de ettől ez még megtörtént és kumma simán.
Az utolsó mondatoddal egyet tudok érteni, a visszavágón meg kell mutatniuk, hogy ettől többre képesek!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
barcami
Jugador del Barça

2017.02.18. 15:26:11

Azért gáz, hogy ha valaki elmondja a véleményét, akkor azt berakod egy kategóriába, hogy annak/nekem ez ezek szerint válságot okoz.
Elég sajátos hangnem. Kirekesztő.

A meccsen túl kellett lépni, ez van, csak véleményt mondtam, ami arról szólt, hogy ha a Barca azt játssza, játszhatja, amit igazán tud, a psg-t idegenben is vertük volna/kedvező eredményt értünk volna el.
Az egyéni hibák, egyes rosszabb teljesítmények zöme ennek volt köszönhető, néhány kivétellel.

A psg nyert, mert éltek a hibáinkkal, de semmi több. Az Atma meg nem nyert ellenünk, mert nem éltek a hibáinkkal ugyebár.
Ha ezt nem a Barca ellen teszik, ezzel a játékkal nincs is ez így felfújva.

Épp Iniestát idéztem, ...talán az ő véleményével kellene foglalkozni, nem a psg-vel.
Az ő szavukra hallgatni, ő már csak tudja.

Bízom a Barcaban, a méltó visszavágóban.
Normandia írta:
barcami írta:Szórul szóra ugyanazt írtad le, ami én előzőleg.

Egy különbség van, hogy szerinted egy tökéletes taktikát valósított meg a psg.
Szerintem meg azt, amit hagytunk nekik.

Nem hittünk mi el semmit, főleg nem ilyen hülyeséget, hogy visszavettek.
Visszaálltak és kész, nem hittünk el semmit, csak próbált a Barca fölényt teremteni, abból építkezni, hátha jönnek a rések, hibák.
Nem volt idő, hogy kiderüljön, mert megint jött egy labdavesztés, széthúzódó középpálya.

Ennyi erővel mi is hagytuk őket az első 15 percben, hadd jöjjenek, átadtuk a területet, ahogy Te mondod. Micsoda 1mesteri' taktika akkor nálunk is.

Ini gyenge volt, talán mert most épült fel, talán mert telnek az évek, talán mert nem ízlik neki ez a hektikus játék, amiben néha megkapja a labdát, ha úgy esik, puffan.]
Na de ne találjuk már fel a spanyolviaszt.:-D Nyilván minden taktika annyit ér, amennyit megvalósítanak belőle. Márpedig Emeri csapata ezt 100%-ban megvalósította és persze ehhez minden esetben kell az ellenfél is, hiszen egy taktika akkor működik, ha azt rá tudják kényszeríteni az ellenfélre, ha nem tették volna, most nem erről folyna a diskurzus.
Akár elhittük, akár nem, azon az úton haladt a meccs, amerre terelte a PSG és mi az ő kottájukból játszottunk, de annyira, hogy a saját motivumunk nem is hallatszott(látszott) ki belőle és ez a PSG-t dicséri, még akkor is, ha ez neked nem tetszik. Számomra nem okoz válságot, ha ezt elismerem, nálad sem kellene.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.18. 13:36:00

visca el barca írta:
Nero. írta:Ha neked arról az estéről csak ennyi maradt meg akkor sajnálom
ne sajnáld, öreg vagyok én már, láttam kb 500 barca meccset életemben, vhogy nincs meg mindegyik pillanata. tévedtem. én is ember vagyok
Abban igaza van VEB-nek, hogy kellett a szerencse is, mert Niang kihagyott helyzete után, szinte a kontrából jött a második gól, ami egyébként les volt. Szóval eléggé döntő volt az az 1 perc. Emelett tényleg varászslatos este volt, ritkán látható pressziót toltunk az első félidőben. Villa gólja után meg totál megnyugodott a csapat. De az egészhez kellett egy gyors Messi gól. Ha PSG ellen is tudnánk hasonlóan kezdeni akkor talán megdobban a pulzusom az esélyünket illetően, de ez csak szép álom.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.18. 11:48:59

Nero. írta:Ha neked arról az estéről csak ennyi maradt meg akkor sajnálom
ne sajnáld, öreg vagyok én már, láttam kb 500 barca meccset életemben, vhogy nincs meg mindegyik pillanata. tévedtem. én is ember vagyok
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.18. 11:41:09

barcami írta:Szórul szóra ugyanazt írtad le, ami én előzőleg.

Visszaálltak és kész, nem hittünk el semmit, csak próbált a Barca fölényt teremteni, abból építkezni, hátha jönnek a rések, hibák.
Nem volt idő, hogy kiderüljön, mert megint jött egy labdavesztés, széthúzódó középpálya.

Ennyi erővel mi is hagytuk őket az első 15 percben, hadd jöjjenek, átadtuk a területet, ahogy Te mondod. Micsoda 1mesteri' taktika akkor nálunk is.

Ini gyenge volt, talán mert most épült fel, talán mert telnek az évek, talán mert nem ízlik neki ez a hektikus játék, amiben néha megkapja a labdát, ha úgy esik, puffan.]
Na de ne találjuk már fel a spanyolviaszt.:-D Nyilván minden taktika annyit ér, amennyit megvalósítanak belőle. Márpedig Emeri csapata ezt 100%-ban megvalósította és persze ehhez minden esetben kell az ellenfél is, hiszen egy taktika akkor működik, ha azt rá tudják kényszeríteni az ellenfélre, ha nem tették volna, most nem erről folyna a diskurzus.
Akár elhittük, akár nem, azon az úton haladt a meccs, amerre terelte a PSG és mi az ő kottájukból játszottunk, de annyira, hogy a saját motivumunk nem is hallatszott(látszott) ki belőle és ez a PSG-t dicséri, még akkor is, ha ez neked nem tetszik. Számomra nem okoz válságot, ha ezt elismerem, nálad sem kellene.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
barcami
Jugador del Barça

2017.02.18. 11:12:37

Szórul szóra ugyanazt írtad le, ami én előzőleg.

Ini gyenge volt, talán mert most épült fel, talán mert telnek az évek, talán mert nem ízlik neki ez a hektikus játék, amiben néha megkapja a labdát, ha úgy esik, puffan. Talán mindhárom.

Normandia írta:
barcami írta:Újranéztem a keddi meccset és kicsit árnyaltabban látom a történteket most.

Először is, nagyon szerencsétlen koreográfiája volt a meccsnek így, már inkább elemezve, mint szurkolva. Arra gondolok, hogy bő negyed óránként kaptuk a gólokat, vagyis mire visszarázódott a Barca egy gól után, érkezett 'már-már a semmiből' egy következő.
Érzem ezt annak ellenére, hogy 2x-ese kapura lövésük volt (9:4).

Nem helyeztek nyomás alá egyik gól előtt sem kifejezetten, az 1. gól előtt is inkább kiegyenlített volt mezőnyben a játék, persze mindazokkal, amit eddig írtunk, hogy a középpálya nem szűrt rendesen, hibák csúsztak be.
Utólag, úgy látom, hogy bár közel sem volt jó a középpálya, mégis mintha nem ez lett volna a döntő. PL. a labdabirtoklás megvolt (41:59)
Inkább az lehetett, hogy a középpálya nem tudta megindítani a MSN-t a félpálya után, na ott reteszeltek igazán a psg-sek, kizárták Suarezt és Messit a játékból, míg a labdákat középen elkérő Neymart 1-2 belépővel megállították.

Lezárták, beleléptek, helyezkedtek a passzsávokba, de valljuk meg, ha Rakiticcel együtt, a középpályánk tudta volna úgy forgatni őket, hogy jöttek volna a helyetek,
Ezért lett volna jobb, ha Rakitic kezd, mert kreatívabb lett volna a középpályánk, ami a 70. perctől megmutatkozott. Halványan éledezett a Barca.

Ami mindenképpen hiányzott az Messi, Iniesta, Alba játéka, illetve az MSN összjátéka elől (ez végül éledezett az utolsó 20 percben).
Alba hónapok óta tartó passzivitása, visszafogottsága talány, de ha pályán van szinte észrevétlen támadásban, ez szokatlan.
Iniesta A.G-nél is gyengébb volt. Sajnos. Főleg a támadások megindítása hiányzott tőle. Hátha ez mégis csak a felépülés miatt van és formába lendül ezekre hónapokra. Az ő sávjában jött a 2.,3. gól..
Messi ugyan sokat sétált, de tény, hogy ha labdát kapott próbált megindulni, de ez alig volt. Labdavesztéséből megindulva lőttek gólt..

Sergi Roberto számtalanszor fellépett, de Gomes, Messi felől egyáltalán nem kapott labdát, hogy bejátsza. Ez is hiányzott, a széljáték, hogy széthúzzuk őket, pedig lehetett volna; Neymarnak volt 2-3 sikeres elfutása.
Busquets sokat dolgozott, talán a legjobbunk volt, Rakéta jól szállt be.

A hibáinkkal éltek, de nem éreztem közel sem kiemelkedő teljesítményt a túloldalon.
Rabiot ugyanúgy eltűnt vagy fél órára pl., mint Iniesta.

Saját magát verte meg a csapatunk, hogy nem koncentrált a szórványos támadások még zártabb hárítására, majd az abból támadásépítésre.
Hát én meg úgy gondolom, hogy a PSG kiemelkedőt nyújtott. Nem is értem, hogy szerinted miért nem, de ez más kérdés. Elejétől fogva fel volt építve a játékuk és az történt, amit akartak. Az úgy mond, kiegyenlítettebb időszakok is az ő forgatókönyvük szerint zajlott. Ugye ez 1:0-nál következett be, amikor is már nem volt mindenáron a gólkényszer bennük. Átengedték a területet a térfelünkön, hagyták, hogy elhiggyük visszább vettek, pedig folyamat azon voltak, hogy labdaszerzés után gyorsan kerüljenek a kapunk elé. Di María elkerülhető gólja aztán végkép megadta a végkifejletet. Gyorsabbak, pontosabbak, agresszívebbek, motiváltabbak voltak. Szóval Emeri ezt kitlálta, koreografálta, végrehajtatta és bizony mi csak statiszták voltunk azon az estén.
A középpályára visszatérve. A Barca játékának alapvetően meghatározó csapatrésze a kp, de szerintem minden csapatnak.
Ini, Gomes teljesen vakon volt, szerencsétlen Businak egyszerűen nem volt segítsége. Nem tudták előrejátszani a labdát a csatárokhoz, ehhez jött Alba és SR teljesen visszafogott játéka. Szemléletes volt a gól előtti Messi labdavesztés a saját térfelünkön. Szerencsétlen már egészen oda jött vissza, hogy labdát kapjon. Persze ez nem menti, de ugyan ez a labdavesztés az ellenfél térfelén nem okozna gólveszélyt a kapunknál.
Ezek a kp-s problémák már korábban is kiütköztek a bajnokságban is meg a BL csoportmeccseken is a hasonló stratégiával kiálló csapatok ellen. Persze igaz az is, hogy az egész csapat volt tompa, talán Stegen-t és Ney-t kivéve, de a kp gyengesége, mivel a játékunkat alapvetően határozza meg, nagyon szembeötlő volt. LE pedig nem tud, néha úgy tűnik nem akar, változtatni. Persze saját levében fő, mert a 15643 kp-s közül sikerült olyanokat idehozni, akikről még nem igen derült ki, hogy miért is fizettünk értük, milyen szisztémában lennének elfogadhatók, vagy egyáltalán Barca szintüek lennének e.
De, mind ezek ellenére azt mondom, kellett ez a zakó, mert rávilágított arra, hogy ez az út nem jó. Mást kell építeni, másokkal és remélhetőleg az érinthetetlenek is szégyenkeznek egy kicsit és nagyobb odaadással, motiváltsággal játszanak az elkövetkezendő meccseken. Szerintem a tisztes búcsú az, amit minimum elvárhatunk a csapattól.
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.18. 10:57:37

barcami írta:Újranéztem a keddi meccset és kicsit árnyaltabban látom a történteket most.

Először is, nagyon szerencsétlen koreográfiája volt a meccsnek így, már inkább elemezve, mint szurkolva. Arra gondolok, hogy bő negyed óránként kaptuk a gólokat, vagyis mire visszarázódott a Barca egy gól után, érkezett 'már-már a semmiből' egy következő.

Nem helyeztek nyomás alá egyik gól előtt sem kifejezetten, az 1. gól előtt is inkább kiegyenlített volt mezőnyben a játék, persze mindazokkal, amit eddig írtunk, hogy a középpálya nem szűrt rendesen, hibák csúsztak be.
Utólag, úgy látom, hogy bár közel sem volt jó a középpálya, mégis mintha nem ez lett volna a döntő. PL. a labdabirtoklás megvolt (41:59)
Inkább az lehetett, hogy a középpálya nem tudta megindítani a MSN-t a félpálya után, na ott reteszeltek igazán a psg-sek, kizárták Suarezt és Messit a játékból, míg a labdákat középen elkérő Neymart 1-2 belépővel megállították.

Lezárták, beleléptek, helyezkedtek a passzsávokba, de valljuk meg, ha Rakiticcel együtt, a középpályánk tudta volna úgy forgatni őket, hogy jöttek volna a helyetek,
Ezért lett volna jobb, ha Rakitic kezd, mert kreatívabb lett volna a középpályánk, ami a 70. perctől megmutatkozott. Halványan éledezett a Barca.

Ami mindenképpen hiányzott az Messi, Iniesta, Alba játéka, illetve az MSN összjátéka elől (ez végül éledezett az utolsó 20 percben).
Alba hónapok óta tartó passzivitása, visszafogottsága talány, de ha pályán van szinte észrevétlen támadásban, ez szokatlan.
Iniesta A.G-nél is gyengébb volt. Sajnos. Főleg a támadások megindítása hiányzott tőle. Hátha ez mégis csak a felépülés miatt van és formába lendül ezekre hónapokra. Az ő sávjában jött a 2.,3. gól..
Messi ugyan sokat sétált, de tény, hogy ha labdát kapott próbált megindulni, de ez alig volt. Labdavesztéséből megindulva lőttek gólt..

Sergi Roberto számtalanszor fellépett, de Gomes, Messi felől egyáltalán nem kapott labdát, hogy bejátsza. Ez is hiányzott, a széljáték, hogy széthúzzuk őket, pedig lehetett volna; Neymarnak volt 2-3 sikeres elfutása.

A hibáinkkal éltek, de nem éreztem közel sem kiemelkedő teljesítményt a túloldalon.

Saját magát verte meg a csapatunk, hogy nem koncentrált a szórványos támadások még zártabb hárítására, majd az abból támadásépítésre.
Hát én meg úgy gondolom, hogy a PSG kiemelkedőt nyújtott. Nem is értem, hogy szerinted miért nem, de ez más kérdés. Elejétől fogva fel volt építve a játékuk és az történt, amit akartak. Az úgy mond, kiegyenlítettebb időszakok is az ő forgatókönyvük szerint zajlott. Ugye ez 1:0-nál következett be, amikor is már nem volt mindenáron a gólkényszer bennük. Átengedték a területet a térfelünkön, hagyták, hogy elhiggyük visszább vettek, pedig folyamat azon voltak, hogy labdaszerzés után gyorsan kerüljenek a kapunk elé. Di María elkerülhető gólja aztán végkép megadta a végkifejletet. Gyorsabbak, pontosabbak, agresszívebbek, motiváltabbak voltak. Szóval Emeri ezt kitlálta, koreografálta, végrehajtatta és bizony mi csak statiszták voltunk azon az estén.
A középpályára visszatérve. A Barca játékának alapvetően meghatározó csapatrésze a kp, de szerintem minden csapatnak.
Ini, Gomes teljesen vakon volt, szerencsétlen Businak egyszerűen nem volt segítsége. Nem tudták előrejátszani a labdát a csatárokhoz, ehhez jött Alba és SR teljesen visszafogott játéka. Szemléletes volt a gól előtti Messi labdavesztés a saját térfelünkön. Szerencsétlen már egészen oda jött vissza, hogy labdát kapjon. Persze ez nem menti, de ugyan ez a labdavesztés az ellenfél térfelén nem okozna gólveszélyt a kapunknál.
Ezek a kp-s problémák már korábban is kiütköztek a bajnokságban is meg a BL csoportmeccseken is a hasonló stratégiával kiálló csapatok ellen. Persze igaz az is, hogy az egész csapat volt tompa, talán Stegen-t és Ney-t kivéve, de a kp gyengesége, mivel a játékunkat alapvetően határozza meg, nagyon szembeötlő volt. LE pedig nem tud, néha úgy tűnik nem akar, változtatni. Persze saját levében fő, mert a 15643 kp-s közül sikerült olyanokat idehozni, akikről még nem igen derült ki, hogy miért is fizettünk értük, milyen szisztémában lennének elfogadhatók, vagy egyáltalán Barca szintüek lennének e.
De, mind ezek ellenére azt mondom, kellett ez a zakó, mert rávilágított arra, hogy ez az út nem jó. Mást kell építeni, másokkal és remélhetőleg az érinthetetlenek is szégyenkeznek egy kicsit és nagyobb odaadással, motiváltsággal játszanak az elkövetkezendő meccseken. Szerintem a tisztes búcsú az, amit minimum elvárhatunk a csapattól.
barcami
Jugador del Barça

2017.02.18. 10:07:18

Ilyen az, amikor valaki nem olvas figyelmesen és ráadásul ezek szerint nem is érti, amit olvas.

Pedig írtam:
'..persze mindazokkal, amit eddig írtunk, hogy a középpálya nem szűrt rendesen, hibák csúsztak be'
Azt is leírtam, hogy Rakétának kellett volna kezdenie, mert jobban ment volna a kp-s labdatartás, forgolódás. Aztán, ha elfárad (mert nála előfordul), akkor csere, jöhetett volna Gomes támadást akasztani.

Hibákról írtam, góllal a végén, amik újra és újra megtörték a Barca - akármilyen - játékát.

Iniesta, Alba és Messi játéka volt gyenge, ahogy írtam is.
Suarez értelemszerűen így egy vacak labdát se kapott.
Messit az 50-60-dik percig nem engedték labdához, azonnal körbevették. Ez volt Emery taktikájának egyik pillére. Amúgy meg ő sem kapott jó ütemű labdákat.
Busquets nagyon halovány, csigatempójú éven van túl, de kedden ő volt a középpályán, aki küzdött és próbált értelmes passzokat kiosztani, a legjobb teljesítménye neki volt. A labdavesztéseknél nem ért már vissza, olyan 10-15 méteres fórokban szaladtak el. 2 gólt Iniesta sávjában láttam, hogy kaptunk.

Ki kellett volna fárasztani a psg-t, láthatóan ezt akarta a Barca, de a labdavesztésekből jöttek gólok.

Én a csapat helyében szűkítettem volna a területet védekezésben, ezt mutogatta LE is a pálya széléről. Nálam ez most azt jelentette volt, hogy a csatáraink is félpályán védekeznek, illetve zavarnak, onnan ők 3-an még bőven felérnek!
A középpálya meg nyugodtan indulhatott volna előre a 20-30 méteres sávból, mennyi indítás láttunk ebben a szezonban innen a középpályásainktól, hol szélre, hol be futósávba.

A gond az volt, hogy mikor megszereztük a labdát és felállt a réskereső játék, labdavesztés után olyan ólomlábakon próbált mindenki rendeződni (és rosszul), hogy már a 16-osunknál jártak.
Fennragadtak, szélen ragadtak, Iniesta kocogott, volt aki sétált. Persze lassúak is voltunk.
Tulajdonképpen lekontráztak minket, az első szerencsétlen szabadrúgásgól után.

zeli39 írta:Újranéztem a keddi meccset és kicsit árnyaltabban látom a történteket most.

Persze,hogy megvolt a labdabirtoklás mert Emery csapata időnként visszaállt hisz jól tudták amit játszanak az 90 percen keresztül nem bírnák.Ha úgy gondolod nem a középpályán ment el a meccs akkor te nem tudom milyen meccset néztél .Én azt mondanám a csapat maga tragédia volt ahogy játszott .Messi,Gomes,Iniesta,Busquets játéka valahol 0 és 1 között volt mérhető a teljesítménye 10-es skálán.Luis Enruque edzői tevékenységét meg Busquets értékelte is a mérkőzés végén persze nem nyíltan :-)
u.i.:
Iniesta (Busquets és valakik szavai szerint is) most nyilatkozta le, ha hinni lehet a hírnek, azt amit az elmúlt napokban leírtam itt Nektek:

" Egyre távolabb kerülünk attól a filozófiától, amely naggyá tett minket” – mondta az egyik játékos. „Amikor birtokoljuk a labdát, nagyon szervezettek vagyunk, anélkül viszont minden sokkal bonyolultabb” – vélekedett egy másik.
A beszélgetést Iniesta zárta le, aki a Catalunya Radio értesülései szerint azt mondta csapattársainak: „Ha még egyszer így játszunk, nem érdemeljük meg, hogy a Barcelona mezét viseljük. ”

Teljes mértékben azonosulni tudok.

Azt írtam: kudarcot vallott a középpálya átalakítása és hogy feladtuk a tikitakán alapuló labdabirtoklást (ezen kezdetben ügyesen változtatott LE, hogy felgyorsította, lendületesebben értünk a 16-os elé, illetve gyorsabb passzokkal léptünk ki a 3szögekből, de mára teljesen eltűnt, eltüntette az edző, ezt biztos ő akarta). Minden ellenfél tartott tőle.
Bus-Ini-Rak tökéletesen ment, csak annyi volt a feladat, hogy SR-t és Rafinha-t beleépítse LE, nem ezt tette. Gomes is megtalálta volna a helyét Rakitic cseréjeként, de ennél kisebb feladatokkal, amikbe most belebonyolódik.
Magas szintű technikán alapult, tudták gyorsítani, lassítani a játékot.
Most mi van? hektikus labdakihozatal, elől a szupersztárokkal, akik szerencsére 90 %-ban el tudják még dönteni a meccseket.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.18. 01:47:22

visca el barca írta:a milan elleni meccs is csak mákkal lett meg, mert levendula az 5. percben vert egy akkora kapufát, hogy mindenki csak nézett ki a fejéből
Ha neked arról az estéről csak ennyi maradt meg akkor sajnálom, szerintem az egyik legszebb este volt a Nou Campba, történelmi fordítás és amugy végig egy kapuztunk. De amugy Niang lőtte 1-0nál.

Barcami: Korrekt elemzés, de számomra még mindig érthetetlen hogy a második félidő hogy zajlgatott le ugyanúgy mint az elso. Ha felidobe teljes tanácstalanság volt a PSG játékára akkor álltunk volna be legalább bekkelni. Gondolom napok óta elemzi a stáb és a játékosok a meccset, valószínűleg rájöttek hogy mi volt a bibi de hát 4-0ról már nem lehet visszahozni 2-0ról még vissza lehetett volna.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
barcami
Jugador del Barça

2017.02.17. 22:27:39

Újranéztem a keddi meccset és kicsit árnyaltabban látom a történteket most.

visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.17. 10:23:57

a milan elleni meccs is csak mákkal lett meg, mert levendula az 5. percben vert egy akkora kapufát, hogy mindenki csak nézett ki a fejéből
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.17. 10:14:45

Lehet pihentetni kellene, nagyon hosszú mèg a szezon.
Vagy rúgni 1-2 gólt és lepörgetni az órát.

....:D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2017.02.17. 08:45:50

Azon is meglepődnék, ha nyernénk. Ahogy ismerem a csapatot, kirakják a mezt, lekocogják a meccset (tisztelet annak a néhány kivételnek), fizut felveszik, megy tovább az élet, nem kell többet utazni hétköznap.
Barca333
Jugador del Barça

2017.02.17. 01:10:33

A felvezető cikk címe is az volt hogy: A kétarcúak találkozója. Én is el tudom képzelni amit mondasz, tehát hogy összekapjuk magunkat és lőjük a gólokat. De azért azt nem hiszem, hogy 4-0-ra le tudnánk hozni, az nagyon nagy különbség. Milant hozzák fel sokan példának, de az egy gyengébb csapat volt és "csak" 2 gólos hátrány.
Kash
Entrenador del Barça

2017.02.17. 00:40:04

Visszanéztem a gólokat és egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezekből őszintén gól született, annyira nevetséges, főleg a 2 Di Maria gól, egyszer sem nullázták úgy le a védelmet, hogy ne tudott volna 1-2 ember belelépni vagy legalább úgy bezavarni, hogy mellé menjen...Mellesleg Stegen egyikről sem tehetett, több szerencsével a 4-ből kettőt kiszedett volna.

Most lehet hülyének néztek, de én hiszek abban, hogy tovább tudunk jutni, azt pedig tudom, hogy teljesen másképp fogunk játszani a visszavágón, mindkét félidőben 2-2 gól aztán hosszabbításban meg lezárni...Persze ezt mondani könnyű, de hiszem, hogy továbbjutunk.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.16. 23:09:53

Thomas Meunier (PSG): "Őszintén szólva nagyon meglepődtem a Barça-játékosok passzivitásán. Cavani gólja előtt 50 métert futhattam anélkül, hogy bárki a közelembe jött volna. Nagyon csodálkoztam, hogy senki nem jött rám, alig tudtam elhinni."

Ez sajnos mindent elmond az idei szezonunkról...

Hatalmas csoda lenne innen legalább a hosszabbításig eljutni...

Hihetetlen, és nagyon fájó, nem gondoltam hogy kizúgunk pláne már most...

Persze a szurkolói reménység bennem van, mert nyertünk már a City, Mönchen ellen 4-0-ra, Celtic ellen 7-0-ra a BL-ben idén, de ehhez nagyon össze kéne szednie magát az egész csapatnak, és az első másodperctől mindent kiadni, nem hátrafele passzolni...

De a realitás valószínűleg egy viszonylag hamar benyelt gól lesz sajnos, vagy ötlettelen játék...

Ha ez nem lenne elég, "drága" Lahozunkat jelölték ki az Atleti-Barca meccsre, a végső szöget verve a Barca idei szezonjának koporsójába..
optimus
Jugador del Barça

2017.02.16. 22:07:54

S.Agüero írta:Ez igaz, de kedden sem a motiváltság volt a legnagyobb gondunk. Bár Messinél elképzelhető...
Hiába leszünk feltüzelve, ha nem lesz összerakva normálisan a csapat, keddi felálláshoz hasonló taktikával nyerni is nehéz lesz a visszavágón, nemhogy négyet rúgni.
Amúgy honnan jön ez a Messi motiválatlan? Soha nem volt az a játékos aki egész meccsen rohan, és a meccs elején még ő is pörgött,szerintem inkább amikor meglátta, hogy ebből nem lesz semmi, nincs semmi tervünk, taktikánk, akkor a csapattal együtt fásult bele az egészbe. Az előtte lévő meccseken (Atleti,Blilbao, Sevilla stb) nem tűnt egyáltalán motiválatlannak, sőt pörgött ezerrel, szerintem egyszerűen csak érezte (érezték), hogy rommá vernek minket, nincsenek ehhez szokva, kinéznek az edzőre aki totál tanácstalan, visszafele meglátják a totál fogalmatlan gomest, akit elég csak meglátni, és már gyakorlatilag csak arra várnak hogy vége legyen a meccsnek.

Visszavágón abban reménykedek hogy Messi lő 2t és elviszi a bl aranycipőt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.16. 21:57:38

Én ezt elengedtem, ki kell menni és le kell játszani becsületből. Annyiból jó is lehet, hogy a bajnokságra lehet úgymond "koncentrálni". Igazi élet-halálnak és az Atleticot ellenit fogom fel nem a PSG ellenit.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.02.16. 21:54:53

Azért 2-0 után elég hitehagyott lett a társaság, és volt gond a motivációval.
Olyan nincs hogy minden kétes csapda csak és kizárólag az egyik csapaté. Csak olyankor ha az egyik vért ivott, a másik meg lógatja a fejét. Persze a sebességen is múlik, de akaraton is rengeteg ilyen helyzetekben,amikre gondolok.

TS-Umtiti,Piqué,Masch-Rafinha,Iniesta,Rakitic,Alba-Messi,Lajos,Neymar.
Én így mennék ki, kb lényegtelen az egész, legalább szórakozzunk jól.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.16. 21:46:47

Ez igaz, de kedden sem a motiváltság volt a legnagyobb gondunk. Bár Messinél elképzelhető...
Hiába leszünk feltüzelve, ha nem lesz összerakva normálisan a csapat, keddi felálláshoz hasonló taktikával nyerni is nehéz lesz a visszavágón, nemhogy négyet rúgni.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.16. 21:29:09

Szívem szerint megfordítjuk, sőt biztos hogy izgatott leszek a meccs elott mert hinni és bízni fogok a továbbjutàsban, de ha az eszemre akkor feleslegesen. Ha a végén bement volna az az Umtiti kapufa akkor most valami esély lenne de amugy szinte semmi, mert a PSG gól a majdnemhogy garantált, hatot meg biztos nem lövünk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.16. 20:39:54

Egy csúcs Barcának lenne esélye a 4-0-ra, de mi most eléggé messze vagyunk ettől. Mondjuk ettől függetlenül még összekaphatják magukat a fiúk egy meccsre. Meglátjuk, a bajnokságban lesz-e változás, ha nem, esélytelenek leszünk.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.16. 20:04:09

Iniesta to the squad after PSG game: "If we're gonna play another game like this, then we don't deserve to wear the Barça shirt." [Catalunya Ràdio]

Kíváncsi leszek mennyire sikerül összekapni a társaságot. Hétvégén a Leganes kötelező, de az után a Calderónban kiderül, hogy van-e még miért küzdeni a szezonban.

Szeretek hinni a tündérmesékben, de a PSG elleni visszavágó csak a becsületről fog szólni. Képesek lesznek-e legalább a becsületük miatt győzni. Akkora fordulat nem lehetséges a játékunkban, hogy gólt se kapjuk, pedig akkor már 6-ot kéne lőni...Szebb napjainkon képesek lennénk 4-0ra győzni, de így sokkal nehezebb, hogy csak az az eredmény felel meg.
Nyiri81
Entrenador del Barça

2017.02.16. 19:52:44

Vakmacska írta:Nekem sokminden eszembe jutott. Volt egy pletyka, hogy állítólag Messiék fellázadtak, mert nem akarnak AG-sel játszani.
Még ha így is van azt rendezzék le házon belül. Ne köpjék szembe a szurkolókat. Akikből élnek.
Szerintem amúgy nem ez van. Egyszerűen nincs taktika már és nincs motivációs ereje az edzőnek.
Csak is Puyol
Válasz küldése