Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez esetben meggazdagodhatsz!Ilúvatar írta:nyakamat teszem rá, hogy sevilla fog nyerni ma.
(Off.: Elővétel! Megrendeled, kifizeted. Aztán mikor megvannak a csapatok, elkezdik nyomtatni a jegyeket, amiket kipostáznak vagy elmész érte.)Messithebest írta:Jegyet?Gauchomester írta:egyes jegyárusítóknál már jegyet is lehet kapni a Bernabeuba szóló meccsre, szóval biztosan ott lesz![]()
Jegyet biztos nem lehet még kapni,hiszen azt se tudjuk még,kik játsszák a döntőt.
Ettől függetlenül lehet,h tényleg a Bernabeuban lesz. Csak sehol nem találok linket,amiből megtudhatnám.
Jegyet?Gauchomester írta:egyes jegyárusítóknál már jegyet is lehet kapni a Bernabeuba szóló meccsre, szóval biztosan ott lesz
Miert ne lehetne a Bernabeuban? Vagy egyaltalan mar lehet tudni hol lesz vagy ezutan dontik el? Mestallaban es a Camp Nouban volt az elozo ketto...Messithebest írta:
Bernabeuban biztosan nem lesz szerintem. Max. még a Mestallat tudom elképzelni,de a Camp Noura tippelek.
Bernabeuban biztosan nem lesz szerintem. Max. még a Mestallat tudom elképzelni,de a Camp Noura tippelek.Leomessi14 írta:Tavaly volt a Camp Nou-ban nem? En ugy tudom,hogy iden a Bernaveuban lesz....Messithebest írta:A Camp Nouban lesz,vagyis ha bejutunk,hazai pályán nyomjuk majd.messibingyo írta:Valaki nem tudja veletlenul hol lesz a Kiralykupa dontoje?
Tavaly volt a Camp Nou-ban nem? En ugy tudom,hogy iden a Bernaveuban lesz....Messithebest írta:A Camp Nouban lesz,vagyis ha bejutunk,hazai pályán nyomjuk majd.messibingyo írta:Valaki nem tudja veletlenul hol lesz a Kiralykupa dontoje?
A Camp Nouban lesz,vagyis ha bejutunk,hazai pályán nyomjuk majd.messibingyo írta:Valaki nem tudja veletlenul hol lesz a Kiralykupa dontoje?
csababarca írta:Ezt most hogy egyeztetted össze?Ilúvatar írta:oh, szóval egy időben lesz barca meccsel...
BarcaFANFAN írta:Sevilla-Madrid 20:00Ilúvatar írta:oh, szóval egy időben lesz barca meccsel...
Barcelona Almería 22:00
S.Agüero írta:Hogy, ha a real 8-kor a barca meccs meg 10kor lesz?Ilúvatar írta:oh, szóval egy időben lesz barca meccsel...![]()
Óóóó, bazz... bocs emberek, így is kómás vagyok, így nem nagyon kapcsol az agyam. Ma reggel gyúrtam, álmos vagyok, holnap meg horgász vizsga van, stbstb... tehát real 8kor, barcáé meg 10kor.Fecooo írta:samy85 írta:A Sevilla -Madrid meccs este 20:00-kor lessz!Ilúvatar írta:a sevilla real meccs mikor lesz, nem tudjátok? a miénket tudom, este 10kor lesz.jó a logika, kicsit sántít, de előferdül ilyesmi a legjobbakkal isIlúvatar írta:oh, szóval egy időben lesz barca meccsel...![]()
Pont egy erős csapattal kezdenék, hogy már most eldőljön a meccs. Pep tavaly kapott eleget, amikor a Sevilla ellen kiestünk. Akkor kicsikkel kezdett. És főleg ezt elkerülendő fog most is a legjobb csapat kezdeni talán Bojannal kiegészülve. És ha jól sikerül az odavágó, akkor lehet tartalékolni a visszavágón.Hayabusa írta:Szerintem Messi, Xavi, Iniesta és Villa is pihenni fog.
Az Almería viszonylag verhető csapat és Pep nem fogja kockáztatni a két legfontosabb gólvágóját, hogy esetlegesen megsérüljön.
Hamarosan kezdődik a BL és szerintem már arra is rápihenteti a nagyágyúkat.
Ennek ellenére nagy meccset várok és a tippem: 3-1.
szerintem nem pihennek ezek a játékosok akiket felsoroltál, max Ini helyett Ibra. A. kezdhet, de erre sem biztos hogy fogadnék!Hayabusa írta:Szerintem Messi, Xavi, Iniesta és Villa is pihenni fog.
Az Almería viszonylag verhető csapat és Pep nem fogja kockáztatni a két legfontosabb gólvágóját, hogy esetlegesen megsérüljön.
Hamarosan kezdődik a BL és szerintem már arra is rápihenteti a nagyágyúkat.
Ennek ellenére nagy meccset várok és a tippem: 3-1.
samy85 írta:A Sevilla -Madrid meccs este 20:00-kor lessz!Ilúvatar írta:a sevilla real meccs mikor lesz, nem tudjátok? a miénket tudom, este 10kor lesz.
jó a logika, kicsit sántít, de előferdül ilyesmi a legjobbakkal isIlúvatar írta:oh, szóval egy időben lesz barca meccsel...