Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kezdő:LM10 írta:A keret:
Pinto, Valdes, Alves, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Sergio Busquets, Mascherano, Xavi, Keita, Thiago, Iniesta, Afellay, Bojan, Messi, Villa and Nolito.
Van egy olyan érzésem, hogy Messi mégis játszani fog...S.Agüero írta:Hú, Pedro nincs a keretben.LM10 írta:A keret:
Pinto, Valdes, Alves, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Sergio Busquets, Mascherano, Xavi, Keita, Thiago, Iniesta, Afellay, Bojan, Messi, Villa and Nolito.iniesta mit keres ott?
![]()
Mivel ez a keret akkor ez a kezdő legyen!:
------------------------------Pinto---------------------------
-----Adriano---------Piqué-----------Milito---------Maxwell--
---------------------------Mascherano------------------------
--------------------Thiago-----------Keita-------------------
---------Afellay-------------Bojan-----------Nolito-----------
Remélem nem egy Messi és Xavival felállított kezdőnk lesz.
Hú, Pedro nincs a keretben.LM10 írta:A keret:
Pinto, Valdes, Alves, Adriano, Piqué, Milito, Abidal, Maxwell, Sergio Busquets, Mascherano, Xavi, Keita, Thiago, Iniesta, Afellay, Bojan, Messi, Villa and Nolito.
Nem rossz de én kivételesen így állnék fel ha már szóba hoztad:S.Agüero írta:Az én kezdőm:
----------------------------Pinto----------------------------
-----Adriano------Fontás----------Milito-------Maxwell-----
-------------------------Mascherano-------------------------
-------------------Thiago-----------Keita--------------------
---------Afellay-----------Bojan-------------Nolito----------
Tipp: 0-2. Afellay, Nolito.![]()
Hajrá!
Jeffren kidőlt 5 hétre sérülés miatt. Szóval ő nem fog játszani.messideco írta:Piqué helyett simán játszhat Fontás, plusz remélem Jeffren is fog játszani. Én ezt csinálnám:
Pinto-Adriano,Fontás,Milito,Maxwell-Mascherano,JDS,Thiago-Affelay,Bojan,Jeffren
Olyan túl tartalékos kezdő túlzás lenne,beleszaladhatnánk megint a késbe,mint a Betis ellen. Szóval én egy ilyet várok:
pontosan mikor jelölik ki? ha a kupavisszavágók után,akkor én valenciát tippelek. annyira nem lehet részrehajló a szövetség,hogy a döntő két résztvevőjének valamelyike otthon játszhasson.szajko írta: Ismerve a spanyol szövetséget simán a Bernabéu lesz a befutó...
Ismerve a spanyol szövetséget simán a Bernabéu lesz a befutó...Leomessi14 írta:"A spanyol szövetség hamarosan kijelöli a Király-kupa döntőjének helyszínét. A legesélyesebb a döntő megrendezésére a valenciai Mestalla, szorosan utána viszont a Santiago Bernabéu következik, függetlenül attól, hogy a Madrid döntőt játszik-e vagy sem."
Kivancsi leszek...
Abszolút jól látod, én is így gondolom. Mást mond Pep a sajtónak, mint amit abból megvalósít. Militóval is ezt tette, majd csereként pályára küldte, miután eldőlt a meccs. Ezen viszont már nem elégedetlenkedek, viszont örömteli számomra, hogy más is látja a helyzetet és nem engem vádolnak meg elfogultsággal.Hayabusa írta:Sajnálom viszont Bojant, aki nem játszott.
Bár Pep azt nyilatkozta, hogy teljes mellszélességgel kiállnak érte, de az hogy egy megnyert meccsen nem játszatta már sejtet valamit.
Vagy rosszul látom a dolgot?