Ha most azt mondjuk, hogy a jó csapatnak szerencséje van akkor egyrészt ez igaz, másrészt azért azt el kell mondani nagyon gáz volt.
Jöhetünk itt azzal, hogy volt negy helyzetünk stb, de gól egyikből se lett.A védelmünk megint össze-vissza futkosott az első félidőben Albaról kaptuk is egy szép gólt, Busquetset pedig szerintem most már tényleg le kéne ültetni egy kicsit pihenni mert masszív emberhátrány ha nem megy neki a játék!(Nem értem miért kell végelgyengülésig játszani.)
Amúgy meg a németek taktikailak szépen felénk nőttek.Neymart egyből letámadták ha labdát vezetett, Suarezt teljesen elvágták a támadásoktól, Paco meg nem érzi még nálunk ezt a szélső játékot.(9-es lehet nem is fogja.)
Iniesta és Rakitic sem volt valami nagy csoda.Simán szétfutották és leütközték őket.Összességében szerintem bűn gyengén játszottunk, talán az ominózus 3 pont elvesztését, leszámítva a leggyengébb meccset produkáltuk eddig.
Hatalmas szerencse volt hogy Turan betalált, mert ott tért vissza a csapatba az élet.Aztán pedig a szerencsefaktor a kipattant lövést bekanalaztuk.Ennek a meccsnek az én olvasatomban három tanulsága van.
1.Busquetsnek nagyon kéne pár meccs pad, egy két becserélés, hogy összeszedje egy kicsit magát és pihenjen.
2.Paco csatár aki még nem szokta meg a játékstillust, ha azt akarjuk, hogy bevalljon akkor csatárt kell játszania a helyén(Állítom nem legy 300 perce a szezonban.)
3.Ha a középpályán nem harapunk igen is cserélni kell, ha hamarabb belenyúlt volna lehet nincs ez a kínlódás.
Szerencse nagy baj nem lett, de ismét bebizonyosodott vannak hibái s csapatnak amiket rendbe kell tenni, fe 3 pont megvan és ez a lényeg!Az ilyen meccsek is kellenek.
Egy lazább bajnokin ha Umtiti felépült lehet a nagy rotáció címszava alatt ki kéne próbálni, hogy Macherano kezd Busquets helyett (ő is elég vakon van néha lehet sz eredeti posztján kicsit feléled) ő meg csere, pihenhetne is meg fejben kicsit helyére kerülhetne.