Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben érzek egy kis odaszúrást az edzői stáb felé. Persze ha tényleg ezt mondta.S.Agüero írta:Busquets: "A PSG jobb volt nálunk. Jobb volt a taktikájuk, jobb volt a tervük arra, hogyan nyerjék fizikálisan a meccset. Nem a hozzáállásunkkal volt a baj, hanem a játékunkkal. Ők domináltak, mert jobb volt az elképzelésük. A mai eredmény után nem mondhatom azt a szurkolóinknak, hogy bízzanak bennünk."
Önkritika legalább van.
barlacy írta:Így Tata idejében láttam utoljára játszani csapatunkat.Ez szégyen, s nekem nagy szomorúság...
Meg megkérjük Tom Brady-t, hogy legyen már ő az irányító, még ő is többet fut mint nálunk páran..Tromort77 írta:Majd csak Március 8-án lesz a visszavágó. Addig Bill Belichick-t felbéreljük edzőnek és reménykedünk.Nyiri81 írta:
Azért szerintem maradjunk inkább a földön. Ugyanez a reménykedés ment 2013-ban és akkor lett a 7-0. A Barcelona a srácok jövő héten feltartott kézzel fog kimenni a pályára és reménykedni, hogy nem lesz 0-3. Hónapok óta látszik hogy bajok vannak. Egy hét alatt csodát várni felesleges.
Okés az 3 hét. Addigra a PSG elfelejt focizni és a Barca meg tököt növesztTromort77 írta: Majd csak Március 8-án lesz a visszavágó. Addig Bill Belichick-t felbéreljük edzőnek és reménykedünk.
Majd csak Március 8-án lesz a visszavágó. Addig Bill Belichick-t felbéreljük edzőnek és reménykedünk.Nyiri81 írta:
Azért szerintem maradjunk inkább a földön. Ugyanez a reménykedés ment 2013-ban és akkor lett a 7-0. A Barcelona a srácok jövő héten feltartott kézzel fog kimenni a pályára és reménykedni, hogy nem lesz 0-3. Hónapok óta látszik hogy bajok vannak. Egy hét alatt csodát várni felesleges.
Meg valami 16-17 éves Milanos gyerek az elején rúgott egy kapufát, ott ha az bemegy lett volna gond. De már mindegy.Messias2 írta:Az egy nagyon gyenge Milan volt.Subinho írta:Álltunk már fel pár éve a Milan ellen, akkor a visszavágón 4-et rúgtunk. Most is meglenne az esély, de nem ezzel a játékkal!
Kesobb lesz a visszavago.Nyiri81 írta:Azért szerintem maradjunk inkább a földön. Ugyanez a reménykedés ment 2013-ban és akkor lett a 7-0. A Barcelona a srácok jövő héten feltartott kézzel fog kimenni a pályára és reménykedni, hogy nem lesz 0-3. Hónapok óta látszik hogy bajok vannak. Egy hét alatt csodát várni felesleges.MatsMessi írta: Ez a PSG azert klasszisokkal jobb csapat, es otthon legalabb negyet kene rugni, es akkor is csak hosszabbitas. En biztam mindig a csapatban, de ez az idei teljesitmennyel konkretan lehetetlen. De itt az esely, mutassak meg!
Azért szerintem maradjunk inkább a földön. Ugyanez a reménykedés ment 2013-ban és akkor lett a 7-0. A Barcelona a srácok jövő héten feltartott kézzel fog kimenni a pályára és reménykedni, hogy nem lesz 0-3. Hónapok óta látszik hogy bajok vannak. Egy hét alatt csodát várni felesleges.MatsMessi írta: Ez a PSG azert klasszisokkal jobb csapat, es otthon legalabb negyet kene rugni, es akkor is csak hosszabbitas. En biztam mindig a csapatban, de ez az idei teljesitmennyel konkretan lehetetlen. De itt az esely, mutassak meg!
Erre még jön az, hogy a 16-osunk után minden 2. labdát eladtunk egy kivételes előre irányuló passznál. 0 volt a mai produkció egyértelműen. Jaj de hiányzik nekem Dani Alves, meg persze Xavi bár őt kezdem elfelejteni.Tobias88 írta:Psg 11 emberrel védekezett és sokszor 8 emberrel támadt úgy hogy 4 az 5os környékén volt a beivelesnel. Nálunk inkább nem írom le ezeket a számokat
Na persze...Kovbal88 írta:Szerintem André Gomes volt a legrosszabb...
A mostani a nagyon gyenge.... Meg azért mégis kaptunk 3-at ha jól emlékszem és közünk nem volt az első meccshez.Messias2 írta:Az egy nagyon gyenge Milan volt.Subinho írta:Álltunk már fel pár éve a Milan ellen, akkor a visszavágón 4-et rúgtunk. Most is meglenne az esély, de nem ezzel a játékkal!
Az egy nagyon gyenge Milan volt.Subinho írta:Álltunk már fel pár éve a Milan ellen, akkor a visszavágón 4-et rúgtunk. Most is meglenne az esély, de nem ezzel a játékkal!