crixus írta:Tisztelni kell az Atletico-t, mert erős csapat, de az esélyesek mi vagyunk és őszintén meg lennék lepve, ha az Atletico jutna tovább, hátrányból. A madridiak akkor igazán jók, ha bekkelni és kontrázni kell. Most viszont nekik kell jönni.
Ráadásul ebben a szezonban az Atetico hazai pályán GYENGE. A BL-ben kikaptak a csoportelső Benfica-tól hazai pályán 1-2-re, a PSV-t sem tudták megverni. A bajnokságban az első 7 csapatból csak a Bilbao-t verték meg, őket is csak 2-1-re. X-eltek a Reallal, a Sevilla-val és a Villareal-lal, tőlünk meg kikaptak. A kupában a Celta verte őket a Calderonban.
Párharcot hátrányból 5-ből egyszer fordítottak meg Simeone alatt, tavaly a Leverkusen ellen nyertek, ami a hosszabbításra volt elég.
Én nem tartok nagyon tőlük. Ha összekapjuk magunkat, kettős győzelemmel mehetünk tovább.
Köszi, most azért engem eléggé megnyugattál
Van benne valami, reméljük így is lesz, és tovább megyünk nagynehezen. Ennek az Atletinek viszont bárki ellen lenne/lesz esélye.
Fiúk, hova lett a nagy mellény?

Sajnos jól lehangolódtunk, és a "90% hogy továbbjutunk, nem hiszem hogy ez az Atleti fog minket kiütni"-ből az lett hogy már kupa nélküli szezonról beszélünk, és arról hogy jóeséllyel kiejtenek.
Én őszíntén szólva nagyon félek, nem is tudom mikor paráztam ennyire.
Főleg attól, hogy 1-0-ra nyernek, találnak egy gólt hamar, mi ráalszunk és utána meg beállnak.
Ha megnézzük a
párharcos küzdelmeket, akkor az Atleti szinte mindegyik meccsen amikor betalált, akkor nagyon hamar, pl:
Kupában tavaly: a Vicente Calredonban: első percben Torres megzörgette már a hálónkat, az egy gólos előnyünk el is olvadt.
2014-es BL-ben: 5-ödik percben a Calderonban Koke, és emlékszem eléggé beszorítottak minket, jöttek a gól előtt a kapufák meg a helyzetek.
Szóval én nem hiszem hogy az Atleti nem fog ránk rohanni, pláne hogy gólt kell szerezniük mindenképp.
Valahogy úgy érzem, hogy ha valaki kiejthet minket idén, az az Atleti.
Elég megnézni tavaly, mindegyik párharcnál legalább 2-3 gól volt közötte összesítésben, City ellen 2, PSG ellen 4, Bayern ellen is 2 gól, úgy hogy félidőben még 4 volt, csak visszavettünk.
Egy Bayern/Real ellen ha gólt kapunk, nincs akkora nagy para, megyünk előre és jóeséllyel lövünk gólt/gólokat, nade ez az ATleti képes 90 perc alatt megtartani az előnyét, fetrengeni, időt húzni és így tovább menni.
Én tényleg attól félek, hogy úgy megyünk ki mint múlt héten, aztán találnak egy gólt az Atletiék és akkor meg meg leszünk zavarodva mert egy buszozós ATletire számítottunk, de már rögtön letámadtak.
De azért jegyezzük meg, jelenleg messze jobb helyzetből várjuk a visszavágót, 2-1, a 0-1 helyett, márpedig sokunk úgy érezte hogy "itt ma nem rúgunk gólt", de szerencsére nem így lett.
Szóval hajrá, Puyolnak adjuk meg születésnapi ajándéknak a továbbjutást !
Nincs mese, hajtani kell az idegenbeli gólunkra, 0-0-nál bármikor találhatnak, még akár a félidei szünetben a folyosóról kifele jövet is egy gólt.