Ha Filipe Luisról kideríted kedves MessiNeymarSuarez hogy egy alattomos játékos, akkor hazamegyek.

Egyik legtechnikásabb legjobb szélső védő, na bumm volt már piros lapja. Nekem volt edzőm mindig azt mondta, hogy az nem védő, akinek nem volt még éeltében minimum három piros lapja. Messi történet csúnya volt, de pl az labda volt. Veszélyesen ment oda, kirakták, sokat vitáztunk erről. Én az ilyenekkel azért nem tudok mit kezdeni, mert egy 50-50 labda pont ezért 50-50 mert ott ilyen is benne van. Bakker ha egyszerre mennek rá, s elrúgja a labdát akkor hogy a francba húzod még vissza is, hogy ne sértsd meg a másikat? Ugyanez ha pl összecsúsztok egy labdáért. Veszélyes volt ilyen magasságban, de fizikailag szinte lehetetlen el is rúgni meg visszahúzni a lábad. De piros volt, lehetett rá adni (egyből pirosat szerintem nem).
Mostani pirosnál meg ott sem volt, Torrest is kilehetett szórni, felelőtlen volt. És tegnap talán Samper írta, hogy a bíró ne mérlegeljen. El is fogadom, de ennek a játéknak egy beleszámított hibafaktora a játékvezető. Olyan nincs hogy mindent jól fúj, s persze ne mérlegeljen, de pont ez lesz belőle, hogy kirakja Torrest 30 perc után majd azt se tudja mi van, s fúj össze-vissza. Mert h tényleg szabályszerűen van vezetve a meccs, akkor az Atletico 8 emberrel fejezi be, mi meg kilenccel....Egy ilyen felfokozott meccsen, hagyni kell a fiúkat hogy küzdjenek egymással és férfiasan legyen lerendezve. Persze, aki megzakkan azt küldjék le, de pl ott volt Torres esete. Félpályánál, gyakorlatilag még vissza is akarta húzni a lábát, de nem tudta és felborította Busquetset. Hátulról szabálytalan, sárga. Csak ilyen meccsen, amikor nem az hogy nem szabad engedni hogy bejusson a labda a tizenhatosra, hanem ahogy területet szerzett az ellenfél szabálytalankodni kell, ilyen esetből van 10 egy meccsen. Ha minden sárga akkor nem marad ember a végén.
És Filipe Lusi büntetése teljesen egyértelmű és jogos. Lényegtelen hogy igaza van, vagy nincs így nem lehet kiállni és elmondani a dolgokat. Az biztos hogy frusztrálja őket, hogy mindig van valami piros, ez valóban adódhat a játékfelfogásból is, de ez nálunk is ugyanúgy megvan. Mi meg arra megyünk, hogy a sporinál kierőszakoljuk a lapokat. Megy a reklamálás, színészkedés. De ez nem csak nálunk van így, mielőtt valaki leírná, hanem ez így megy a fociban. Valaki mindig keményebb lesz a másik erre még rápróbál játszani, hogy sárgát kapjon a szabálytalankodó. Majd öt perc múlva cserélődnek a szerepek. Szóval ez vica versa működik, ezért is hagynám a dolgokat, mert csak olaj a tűzre a játékvezetés. Az úgymond belenyúl a meccsbe játékvezetés. Puhlnak is igaza van, hogy piros volt Torresé. De pl ő is azért volt jó spori, mert nem fújkált. Egy bíró akkor jó ha észre se veszed hogy pályán van. Emlékszem a jó öreg Brazília-Olaszország meccsre, az olaszok végig próbáltak mindent megtenni hogy a brazilok ne kerüljenek a kapu elé és mégse dobálta agyon őket sárgákkal. Direkt megnéztem ekttő sárgájuk volt 120 perc alatt. Ez a játékvezetés nálam, s ezért is volt Puhl világ legjobbjának is megválasztva. Mert volt tekintélye és hagyta a fiúkat játszani.