kezdenem a pozitivumokkal talan, maxwell.. o elegge rendben van, sztem es nem csak ezen a szinten, nolito nekem szimpatikus volt, csak nem tom, h eles meccsen mennyit tudna nyujtani, ha 24 evesen akar vki debutalni barca mezben ugy, h addig az utanpotlasban kovajgott, hat nem tom... a ket kh eleg jol teljesitett szvsz, van meg hova fejlodniuk, de sztem meg azert sokra vihetik... masch.. ugy erzem, h kezd belerazodni es utobbi ket meccsen latni lehetett rajta, h aert fejlodik az urge...
most meg jojjenek a negativumok, sajnos abbol volt a tobb..

eloszor is sztem a leg egbekialtoval keitaval kezdenem.. hat az vmi hihetetlen kezeit azt csak torogatta, de o maga nem sokat mutatott a palyan, ami sztem szegyen tole... tiagotol sokkal tobbet vartam, mivel sokan a kov. xavinak tartjak... hat nem tom.. ige-igen fiatal, ernie kell stb. de ma nem lattam, h fejben ott lett vna, meg h akart vna.. bojan.. no comment.. kuldjek el pszichologushoz, vagy nem tom, mert ez igy nem lesz jo vele... :S
adrianora vtam naon kivancsi... de sajnos nem sokat mutatott ma magabol... akit meg a legjobban sajnalok az jeffren.. vegre orultem, h benn van a kezdoben ez az hajra, minden... es eccer csak puff.. mondom... bazzeg.. :S annyira sajnlom.. na, mind1...
tobb tintat nem is pazarolnek erre a meccsre, megvan, ami kell.. megnyugtato elony.. kov. meccsen is mehet ez a kezdo 11 hadd jaccannak.. csak konyorgom.. a 2.felidot egy kicsit porgosebben..