Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
xMessiFan írta:Szerintem most hogy rendeződött a keret. Lőni fognak 1-et és utána még 2-t.
Bojant értelmetlen lenne lehozni. Inkább Keita jön le akkor szvszMessiFan írta:Messi készülődik.
Vagy Keita vagy Bojan helyére fog beállni.
Ezt néztem én is. Az nagy hiba volt.Rezi Torres írta:pedro szépen megcsinálja bojan meg kocog felé ahelyett robbanna a kapu elé! oda be kellett volna robbani 5ös meg gólvonal közé!!
Nem tudom miért autó cenzúrázta ki, semmi csúnyát nem írtam.Messidona10 írta:Nagyon fegyelmezett a [auto_cenzúra] védelem, nehéz lesz áttörni. Szerintem felesleges a két vkp, kéne Messi, hogy ő megtegye mindezt. Messi-Keita cserét! Visca Barca!
Ütközők nélkül megesznek minket. Nagyon felszívta magát a Bilbao erre a meccsre, van pár formás támadásuk. Én inkább a pontosságot és egy befejezőembert hiányolok a kapu elől, mert Bojan talán kapusként is hasznosabb lenne ma.Messidona10 írta:Nagyon fegyelmezett a [auto_cenzúra] védelem, nehéz lesz áttörni. Szerintem felesleges a két vkp, kéne Messi, hogy ő megtegye mindezt. Messi-Keita cserét! Visca Barca!