Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SportKlub adja. Thiago-Masc-Jonathan középpályát!!!! Úgyse az lesz, mert Keita tuti befúrja magát egy ifi helyére, de azért reménykedek...S.Agüero írta:Nem tudja valaki, hogy adja-e valamelyik adó a meccset?
A sportklub adja a Madrid meccsét 8-tól, gondolom utána meg a mienket is leadják.S.Agüero írta:Nem tudja valaki, hogy adja-e valamelyik adó a meccset?
Utazó keret: Pinto, Puyol, Abidal, Maxwell, Adriano, Mascherano, Keita, Bojan, Jeffren, Pedro, Miño, Bartra, Fontàs, Thiago, Dos Santos and Nolito.lebronbacsii írta:Valaki megtudna dobni egy Ceuta elleni pontos ,teljes kerettel?
Igaz! Most olvastam csak el. Akkor egy jó kis helikopterezés vár a srácokra. (legutoljára épp hétvégén helikoptereztem de az a sok piától volt)Charlie írta:Ott-ott, de olvassátok a főoldalt, ott pont szó van erről a kis hírben.Capon írta:Na kicsit utánanéztem merre is van ez a AD Ceuta. Ha inden igaz Észak-Afrika.
C.
Ott-ott, de olvassátok a főoldalt, ott pont szó van erről a kis hírben.Capon írta:Na kicsit utánanéztem merre is van ez a AD Ceuta. Ha inden igaz Észak-Afrika.
Ceuta nem andalúziában van, az egy külön tartomány, nem?MichaaBee írta:Én is sima továbbjutást várok, de azért kár, hogy Andalúziába kell utazni egy ilyen pitiáner meccs miatt.messideco írta:Komolyan mondom, hogy sohasem hallottam erről a csapatról...Sima továbbjutást várok...![]()
Dehogynem. Alatta van, csak nem kevésselmessideco írta:Andalúzia az Katalónia alatt van nem? Jah, látom nem...Mindegy, úgy is főleg a fiatalok, valamint azok fognak játszani, akik eddig keveset játszottak. Nem is biztos, hogy a legnagyobb sztárok elmennek az idegenbeli meccsre...
Szerk: Jah Betis-Zaragoza. Hát érdekes meccsek lesznek, de a Zaragoza behúzza. Nagyon sajnálom a Betist, kár hogy csődbe fognak menni
Valószínűleg csak a kicsik utaznak oda, 1-2 tapasztaltabb focistával karöltve. (Keita, Adriano stb...)MichaaBee írta: Én is sima továbbjutást várok, de azért kár, hogy Andalúziába kell utazni egy ilyen pitiáner meccs miatt.![]()
Én is sima továbbjutást várok, de azért kár, hogy Andalúziába kell utazni egy ilyen pitiáner meccs miatt.messideco írta:Komolyan mondom, hogy sohasem hallottam erről a csapatról...Sima továbbjutást várok...
Te Barcelona meccs közben pókerezel?detabarca írta:3x estem ki a pókerpartiból, mert nem tudtam elszakadni a meccstől. Ennél rosszabb meccset ne lássak idén!