2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
adja adja oké.de azért azt ne mondja nekem senki,hogy egy osztrák jégkorong meccs népszerűbb mint egy barca-athletic.beteg vagy fáradt,nézhettem volna 8 kor erre eset 10 kor lesz...elmehetnek a búsbaSztilo írta:Sajna csak felvételről adja,de adja 22:00kor és ez a lényeg.MichaaBee írta:Basszus, ennyire nem lehet szerencsétlen a sportklub... Amúgyis a leggagyibb sportcsatorna, amit ismerek, Bundesliga 2 kb a legszínvonalasabb amit adnak, egyszer adhatnának Barca meccset, de akkor meg csak felvételről tudják... Viszont helyette megy az osztrák jégkorong bajnokság! Éljen, azt biztos nézik majd annyian...
Sajna csak felvételről adja,de adja 22:00kor és ez a lényeg.MichaaBee írta:Basszus, ennyire nem lehet szerencsétlen a sportklub... Amúgyis a leggagyibb sportcsatorna, amit ismerek, Bundesliga 2 kb a legszínvonalasabb amit adnak, egyszer adhatnának Barca meccset, de akkor meg csak felvételről tudják... Viszont helyette megy az osztrák jégkorong bajnokság! Éljen, azt biztos nézik majd annyian...
Sporklub 22.00 felvételrőlronaldinho89 írta:Adja valamelyik sportcsatorna? egyébként tippem : 3-0
tudtommal a sport klub...dehogy élőbe,vagy felvételről azt nem tudomronaldinho89 írta:Adja valamelyik sportcsatorna? egyébként tippem : 3-0
Rosszul nézted. Asszem a Betis-Getafe meccs győztesével játszunk.messibingyo írta:Ha a Bilbaon tovább jutunk akkor igaz hogy a villareal valencia kettos kozul kapunk valakit vagy en neztem rosszul?
off:te is beteg vagy?barcafan0911 írta:Most látom csak hogy ma este lesz a meccs.Végre a nagy megfázásban jó kedvem lett.
Igen adja 22:00 órától felvételrőlmessibingyo írta:A Sport klubb adja holnap a meccset valaki nem tudja veletlenul?