Örülök, hogy más is így látja. Előre megvolt beszélve, hogy ki hány %on pörög a Real ellen, ezen semmit nem változtatott Cruyff halála.visca el barca írta:a két meccs között az a különbség, hogy a holnapinak lesz, a szombatinak nem volt tétje. és hagyjuk ezt a cruyff emléke féle maszlagot.Kovbal88 írta:Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.
Barça a Bajnokok Ligájában
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Te vagy az oka.recrea írta:Szerintem kár tippelgetni, számtalanszor volt olyan, h három napon belül szó szerint osztálykülönbség volt a játékunk között. Szerdán gála, szombaton meg sírtam a tv előtt a fájdalomtól. A Tico meg ötöt rúgott a hétvégén, majdnem annyit, mint eddig tavasszal összesen, előtte meg a Gijon lefocizta őket. Tényleg közhely, de pl a hétvégi meccs is ékesen bizonyította, minden meccs más....sajnos a szombati nagyon is más volt.

Amúgy tényleg nehéz bármit mondani, főleg kupameccs előtt, ott aktuálisan 1-1 kapufa is dönthet, les nem les, sárgásodás, bármi. Ne kapjunk gólt és akkor baj nem lehet, ebben szinte biztos vagyok. Akkor a másodikon ütünk gólt.

Szerintem kár tippelgetni, számtalanszor volt olyan, h három napon belül szó szerint osztálykülönbség volt a játékunk között. Szerdán gála, szombaton meg sírtam a tv előtt a fájdalomtól. A Tico meg ötöt rúgott a hétvégén, majdnem annyit, mint eddig tavasszal összesen, előtte meg a Gijon lefocizta őket. Tényleg közhely, de pl a hétvégi meccs is ékesen bizonyította, minden meccs más....sajnos a szombati nagyon is más volt.
Cseppet se lennék elégedett egy 1:1-es döntetlennel. Egy gólos győzelemmel is csak akkor, ha mi nem kapunk gólt. Ha most nem támad fel a csapat, akkor később se.Kovbal88 írta: Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hátigen, bár remélem kihasználjuk a Camp Nou hangulatát és a szurkolók támogatását, azért a Vicente Calderon mégiscsak egy oroszlánbarlang a csapatok számára(Camp Nou is), és nem lennék nyugodt ha minden egy mérkőzésen dőlne el, jó lenne előnyt szerezni holnap.
Amúgy Godinon kívül lehet tudni a többi alapvédőiről az Atletinek? Szóval csak Godin épül fel, és a többi 3 poszton nem alapemberek lesznek?
Amúgy Godinon kívül lehet tudni a többi alapvédőiről az Atletinek? Szóval csak Godin épül fel, és a többi 3 poszton nem alapemberek lesznek?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem még konkrétan gólelőny sem kell, a legfontosabb hogy nem szabad holnap gólt kapni. Nyilván 1:0 vagy 2:0 vagy bármi más jobb, de egy 0:0 se lenne rossz, idegenben akkor továbbra is ott van hogy egy idegenbeli gól hatalmas előny. Befogunk azért szerintem találni, de kérdés hogy valóban milyen fizikai formában van a csapat.
Én egy 1:0 eredménnyel maximálisan kiegyeznék, de mint írtam egy 0:0-lal se lennék csalódott. Oda-visszavágós párharc, ezt kell szem előtt tartani. Mindegy hogy hogyan, a végén tovább kell jutni. Első meccsen nagy valószínűséggel úgyse alakul ki olyan eredmény, amivel eldőlne a párharc.
Én egy 1:0 eredménnyel maximálisan kiegyeznék, de mint írtam egy 0:0-lal se lennék csalódott. Oda-visszavágós párharc, ezt kell szem előtt tartani. Mindegy hogy hogyan, a végén tovább kell jutni. Első meccsen nagy valószínűséggel úgyse alakul ki olyan eredmény, amivel eldőlne a párharc.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
A párharc nagy kulcsa szerintem az, hogy legalább egy gólos előnnyel menyjünk a Calderonba.
Nyilván az ideálisabb 2 gólos előny lenne, akár kapott gól nélkül, de én már akkor boldog lennék ha 1 góllal győzve mennénk(1-0 pl), mert akkor az Atleti mégha nemis túlságosan, de jobban ki kell hogy nyíljon, márpedig az nekünk jobban szokott feküdni.
Én nekem a tavaly januári Spanyol Kupa párharc jut eszembe, ahol odavágón a Camp Nouban 1-0-t értünk el Messi bűntetőjével(bocs, pontosabban nem tizigól volt mert a kipattanót lőtte be amit a kapus kivédett a tizijénél
), aztán a Vicente Calderonban pedig 2-3 lett az eredmény a javunkra.
De egy 3-1-es odavágót bőven aláírnék
Piqué szerint remekül van a csapat fizikálisan és mentálisan is, remélem így van
Amúgy azét tényleg teljesen más egy Clasico egy 10 pontos előnnyel, mint amikor 1-2 pont választja el az együttest, nameg hogy utána nagyon fontos BL mérkőzés lesz kevesebb mint 3 nappal a Clasico után...
Nyilván az ideálisabb 2 gólos előny lenne, akár kapott gól nélkül, de én már akkor boldog lennék ha 1 góllal győzve mennénk(1-0 pl), mert akkor az Atleti mégha nemis túlságosan, de jobban ki kell hogy nyíljon, márpedig az nekünk jobban szokott feküdni.
Én nekem a tavaly januári Spanyol Kupa párharc jut eszembe, ahol odavágón a Camp Nouban 1-0-t értünk el Messi bűntetőjével(bocs, pontosabban nem tizigól volt mert a kipattanót lőtte be amit a kapus kivédett a tizijénél

De egy 3-1-es odavágót bőven aláírnék

Piqué szerint remekül van a csapat fizikálisan és mentálisan is, remélem így van

Amúgy azét tényleg teljesen más egy Clasico egy 10 pontos előnnyel, mint amikor 1-2 pont választja el az együttest, nameg hogy utána nagyon fontos BL mérkőzés lesz kevesebb mint 3 nappal a Clasico után...
- visca el barca
- Presidente del Barça
a két meccs között az a különbség, hogy a holnapinak lesz, a szombatinak nem volt tétje. és hagyjuk ezt a cruyff emléke féle maszlagot.Kovbal88 írta:Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Holnap a meccs után okosabbak leszünk, kiderül, hogyan is állunk valójában. Szerintem nincs csúcsformában a csapat. Egy hónappal ezelőtt nem féltem volna, annyira az Atletico elleni meccstől, most viszont tartok tőlük.
Ami eddig 70-30 volt az most inkább 50-50.
Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.
Ami eddig 70-30 volt az most inkább 50-50.
Nem nagyon hiszek benne, hogy három nappal egy gyenge mérkőzés után életük formájában lesznek a fiuk. Időre van szükség, úgyhogy jelenleg egy 1-1 es döntetlennek vagy egy picike egygólos győzelemnek nagyon tudnék örülni.
Nagyon meg kéne úszni gól nélkül, mert egy gólos előny kevés leszS.Agüero írta:Meg sem lepődök, tipikus.- Az orvosok egészségesnek nyilvánították, így pályára léphet a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, idegenbeli mérkőzésén Diego Godín, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának uruguayi középhátvédje.![]()
Csakhogy kis barátainkat idézzem.
2-0-ra behúzzuk szerintem.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Meg sem lepődök, tipikus.- Az orvosok egészségesnek nyilvánították, így pályára léphet a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, idegenbeli mérkőzésén Diego Godín, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának uruguayi középhátvédje.

Csakhogy kis barátainkat idézzem.

2-0-ra behúzzuk szerintem.

- visca el barca
- Presidente del Barça
- a Barcelona és az Atlético Madrid összecsapását a német Felix Brych vezeti
- Az orvosok egészségesnek nyilvánították, így pályára léphet a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, idegenbeli mérkőzésén Diego Godín, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának uruguayi középhátvédje.
- Az orvosok egészségesnek nyilvánították, így pályára léphet a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első, idegenbeli mérkőzésén Diego Godín, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának uruguayi középhátvédje.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nero. írta: Az komoly, utoljára ilyen asszem a Wisla ellen volt 2008ban, akkor sárgába küldtük hazain, jó hülyén is nézett ki. Akkor már miért nem a harmadik számú mezében játszik az Atletico? Az úgyis fehér.
Palesz jó ötlet hogy mindig van szavazás de ez a mostani nagyon buta.
Biztos van idén fehér szerelése az Atletinek?
Én mindenhol böngésztem, de csak a hazait, és az idegenbeli sötétkék szerelését találtam, hivatalos Nike honlapon is csak ezt a 2-t találom.
Amúgy ha már nem otthoni, sokkal jobban díjaznám a kék mezünket, úgyis BL-ben azt szoktuk használni, és míg a sárga mezről csak a kínlódás jut eszembe, addig a kékben már értük el szép és emlékezetes meccseket, pl az Arsenal elleni 0-2-es odavágót

Az teljesen más tészta volt, akkor az egy hatalmas bajnoki döntő volt ahol mindvégig egymás nyakán volt a 3 nagy. Nekünk még 5 bajnokit kell megnyerni idén és akkor tuti a bajnokság, de azt is csak akkor ha a két Madrid már nem hibázik, de fognak.bottlikakos írta:Kisiklás volt ez a classico, de szerencsére nem volt komoly tétje. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor mi 14-ben nyertünk 4-3-ra a bernabeuban... Bajnokok lettünk akkor? Nem.![]()
Ha kedden kapott gól nélkül nyerünk, már tuti lesz a továbbjutás. valószínűleg nem fogunk jobban játszani...de több gólt fogunk szerezni. A kérdés a védekezés szerintem. Ha az jól teljesít, megyünk az elődöntőbe.
Valószínűleg nem fogunk jobban játszani? Pont, hogy oda tartalékolt mindenki....
Ha 1-0ra nyerünk akkor onnan már tuti hogy nem esünk ki? Ezt is elmagyarázhatnád.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- bottlikakos
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Kisiklás volt ez a classico, de szerencsére nem volt komoly tétje. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor mi 14-ben nyertünk 4-3-ra a bernabeuban... Bajnokok lettünk akkor? Nem.
Ha kedden kapott gól nélkül nyerünk, már tuti lesz a továbbjutás. valószínűleg nem fogunk jobban játszani...de több gólt fogunk szerezni. A kérdés a védekezés szerintem. Ha az jól teljesít, megyünk az elődöntőbe.

2009. MÁJUS 2.:real-BARCA2-6
2009.MÁJUS 13.:Király-kupa döntő,Barcelona-Atletic Blbao4-1
2009.MÁJUS 27.:BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ,BARCA-manchester united2-0
2010.NOVEMBER 29.:BARCA-real madrid 5-0!!!
2011.MÁJUS 28.:BL DÖNTŐ:BARCA-m.united 3-1!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ezt most dolgoztam fel, nehogymár kimegyünk, és akkor vmi kamu mezben játszunk...
Baszki,mire kiérek majd kötelezik a csapatokat, hogy a tartalékok szerepelhetnek csak.
Remélem ez ilyen szokásos kamu hír.

Baszki,mire kiérek majd kötelezik a csapatokat, hogy a tartalékok szerepelhetnek csak.
Remélem ez ilyen szokásos kamu hír.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Az komoly, utoljára ilyen asszem a Wisla ellen volt 2008ban, akkor sárgába küldtük hazain, jó hülyén is nézett ki. Akkor már miért nem a harmadik számú mezében játszik az Atletico? Az úgyis fehér.MessiNeymarSuarez írta:FRISS:
A Barcelona és az Atletico mindketten az idegenbeli mezükben fogják játszani a BL negyeddöntőket (sárga-piros, és kék), hogy jobban láthatóak legyenek.
Végre egy jó döntés az UEFA-tol, valami katasztrófa volt sokszor a 2 bajnoki meccsen a mezválasztás.
csababarca: Mázlista![]()
Hivatalos úton szerezted, vagy jegyirodáknál?: )
SZERK: Jó idióta kérdés volt, mivel a Barca honlapján ezerrel lehet venni a jegyeket, és jó sok van még...
Palesz jó ötlet hogy mindig van szavazás de ez a mostani nagyon buta.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ez igaz, mondjuk például az Arsenal elleni meccsre pillanatok alatt elfogytak a jegyek, kb 1 óra alatt, utána a VIP helyenen kívül 5-6 jegy volt elvétve, utána nem tudom hogy mi volt a helyzet, de sokan az idő miatt nem mentek végül ki, de szerintem egy Bayern ellen telt ház lenne.csababarca írta:MessiNeymarSuarez írta:
SZERK: Jó idióta kérdés volt, mivel a Barca honlapján ezerrel lehet venni a jegyeket, és jó sok van még...
Jegyirodán keresztül vettem a jegyet. 19én nyílt a hivatalos oldalon a jegyvásárlás,de akkor 10 perc után csutkára elfogyottnak jelezte, 20 perc múlva már zárva is volt.
Most már bánom,mert jobb helyre olcsóbban tudtam volna jegyet venni, de első alkalommal paráztam, nehogy ne legyen jegy...illetve hugom is jön, így szülők is ráhatottak,hogy úgy menjünk ki hogy már van jegyünk.
Legközelebb okosabb leszek, tapasztalatnak jó volt,hogy nem kell elkapkodni a jegyvásárlást.
- csababarca
visca el barca írta:remélem az I LOVE EUROBARCA drapi már be van csomagolvacsababarca írta:...
Még szárad a festék amivel felírtam

Kíváncsi leszek, remélem nem valami unalmas 0-0t hozunk,és normálisan játszunk. Bár kétszer ilyen gyengén nem hiszem hogy teljesít az MSN.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
remélem az I LOVE EUROBARCA drapi már be van csomagolvacsababarca írta:...

- csababarca
MessiNeymarSuarez írta:
Jegyirodán keresztül vettem a jegyet. 19én nyílt a hivatalos oldalon a jegyvásárlás,de akkor 10 perc után csutkára elfogyottnak jelezte, 20 perc múlva már zárva is volt.
Most már bánom,mert jobb helyre olcsóbban tudtam volna jegyet venni, de első alkalommal paráztam, nehogy ne legyen jegy...illetve hugom is jön, így szülők is ráhatottak,hogy úgy menjünk ki hogy már van jegyünk.
Legközelebb okosabb leszek, tapasztalatnak jó volt,hogy nem kell elkapkodni a jegyvásárlást.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
FRISS:
A Barcelona és az Atletico mindketten az idegenbeli mezükben fogják játszani a BL negyeddöntőket (sárga-piros, és kék), hogy jobban láthatóak legyenek.
Végre egy jó döntés az UEFA-tol, valami katasztrófa volt sokszor a 2 bajnoki meccsen a mezválasztás.
csababarca: Mázlista
csababarca: Mázlista

- csababarca
Kíváncsi vagyok a keddi meccsre, mit adunk elő. Pláne hogy élőben tekintem meg, másrészt viszont úgy nézett ki picit arra tartogatunk. De ha kedden is ezt a lélektelen semmi szennyet adjuk elő, arra már nem igen lehet magyarázat.
- visca el barca
- Presidente del Barça
most hogy nézem a 7végi mixhez a sérülteket, a transfermarktot leszámítva egyik lap sem írja savicot sérültnek. szóval azért erősen sanszos h őt összedrótozzák

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Carrasco, Lucas Hernandez, Saul is megsérült a hétvégén.
Elvileg összefogják őket drótozni, de hihetetlen sérüléshullám veri az Atleticot. Otthon első meccsen így még fontosabb lenne, hogy sikerüljön elérni egy jó eredményt.