2016.04.13. 22:42:39
Csalódott vagyok, de egy Atletico ellen nem lehet azt mondani hogy "szégyen" vagy blama. Ki kell mondanom, hogy a jobb formában lévő, jelenleg jobb csapat ment tovább.
Szerintem mindent megtettünk, akár egyéni mondhatjuk dac akciókból akár kaparás szinten elől, Pique előre minden, de ennyi volt ma benne. Atletico 50-60 percig bírta addig semmit nem engedett nekünk. Ez van, elfáradtunk az utóbbi időre.
Lehetne elemezgetni, de amit a Tico az elején leművelt az nagyon erős szint, egy abszolút csúcsjátéknak is gondot okozott volna. És az hogy nem akartunk előre játszani, nem éreztem. Akartunk, de tényleg visszalehet nézni 3-4 ember volt a labdásokon. Aztán ha olyan egyszerű lenne hogy kimegy valaki és rúgunk kettőt, hát a Tico a másodikban sem tudta azt csinálni mint az elsőben, ez nem ilyen egyszerű, hogy kimegyünk aztán gyors két gól.
Ilyen párharcra lehetett számítani, ennyi múlott. Ez az Atletico a világ top3 csapatának egyike, ilyen párharcban közhely, de nüanszokon múlik. Tényleg sajnálatos, de fel kell állni, vannak további feladataink.
Hajrá fiúk!!!
ui: tényleg utálom az ilyet hogy bezzeg meg hasonlók, de ezt most nem tudom megállni, mert ezt látom jelenleg, amitől féltünk. Ezért nehéz a csúcson maradni, mert iszonyat sűrű a program EB miatt talán még sűrűbb, nem nagyon volt pihenés Klub VB és ennyi. Ez egy ilyen szakma, nem lehet valamit konstans elvárni, mert nincs olyan hogy 60-70 meccsen keresztül nyerünk. A fociban nincs ilyen, meg hogy kimegyünk, mert jobbak vagyunk és lefocizzuk őket. Szezon vége, rohadt nehéz.
És sajnos a padunk pl ma, hát.....én nem vagyok igazolások, meg ezt meg azt, de gyakorlatilag csak Arda volt támadó emberünk. Ezek összetett dolgok, de most elküldeni mindenkit a francba szerintem butaság lenne. Mindent megtettünk, ennyit tudunk jelenleg.