Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem rossz, de mondjuk nem a Liverpool az ellenfél. A sok pontvesztés után gyakorlatilag kötelező lenne egy 6-8 meccses győzelmi sorozat. És nem ilyen 1-0al kibekkelt izzados meccsek
ugyan, csak rosszul pattant neki, kellemetlen volt, kevesen teszik be onnan.
Igazad van, tènyleg gyors a jàtèk nèlkülük.... ja nemGoikoechea írta: ↑2020.12.22. 22:04:12Szerintem jó meccs lesz, nem játszik Cou, Griez, Busi. Ezek a játékosok sokat lassítottak a játékon. Hajrá!
Sztm sokat számít, az ő építkezése, szerintem Rakitic pótlása sem sikerült és már ő sem pótolta 100%-osan Xavit. szóval ez a KP lefele megy jó ideje. Amúgy meg azért sokszor volt hamis 9-es Messi, igaz most méghátrébb van, de így is volt egy jó tekerése már.bence0330 írta: ↑2020.12.22. 22:04:33Szerintem sem. Ha nem ígyis-úgyis 8 emberrel támadnánk a tizenhatos előtt, hanem valós értelme lenne a formációnak, kifejezetten tetszene ez a támadókettős. Érzik egymást, Messinek nem kéne egészen a szélén sem lennie, meg középen a tömörülésben sem, kb pont ideális párost alkotnának Braithtel a klasszikus kétcsatáros felállásban, ahol az egyik egy kicsit visszavontabb cselezni tudó játékos, a másik meg vérbeli befejező - Lautaro/Lukaku pl.