recrea írta:kristop írta:azt kihagytam pedig meg akartam jegyezni, hogy elég jó kis csapat ez a leverkusen. én lemaradtam a brusztolós csapatuknál, nem volt meg ez a váltás, de elég sokszor jobban csinálták a letámadós, kipasszolgatós játékot, mint mi. gundi mondta, hogy lucho szerint a német celta, és tényleg.
Helyenként lefociztak minket, be is szorítottak, úgy, ahogy nagyon régen láttam. Ötletes, gyors, kevés érintős focit nyomtak, a mexikói meg is nyerhette volna neki.
Szimpatikus csapat, szerintem jobb csapat, mint a Roma (bate meccset nem tudom, nézem az összefoglalókat).
Mi meg...Iniesta, Messi a támadások kulcsa, erdekes lesz nélkülük, bár ezzel a meccsel valszeg továbbjutottunk a csoportból.
A lefocizás egy kicsit túlzás, de helyenként tényleg nagyon uralták a játékot, főleg az első félidőben. Nagyon pontatlanok vagyunk mostanában, ez ma is kijött. Rengeteg labdát adunk el, egyszerű passzokat rontunk. Ezekre nagyon kell figyelni, mert rendre helyzetekhez vezetnek.
Az meg nem tudom, hogy nem verte ki LE szemét, hogy Mathieu nem, hogy gyenge pont, hanem egy katasztrófa volt. A németek is egyből felismerték, teljesen áttették a támadójátékot arra az oldalra. Az meg külön felcseszett, hogy sokszor elől eladja a labdát és kocog visszafelé. Alvesre is lehet sok mindent mondani, hogy fent ragad, de legalább sprintel vissza. Nem tudom Alba milyen állapotban volt, de amikor megláttam melegíteni egy kő esett le a szívemről. Csak sajna Ini sérülése átírta kicsit a taktikát.
Remélem nem súlyos a sérülése, mert már nem nagyon van ép középpályásunk. Rafinha out, Ini out, Messi, aki tudna még ott játszani out. Rendben van, hogy számolni kell a sérülésekkel, de ez már kezd hihetetlen lenni. De legalább Vermaelen hamarosan felépül. Ha Bartrahoz nem nagyon nyúl ott lesz legalább a belga, aki remélem ott folytatja, hol abbahagyta. Plusz Alba hiányát sem Matyival kell megoldani.
A helyzetkihasználás problémája megint előjött. Ez már nagyon gáz. Szinte minden meccsünk lehetett volna 4-5 gólos, erre folyamatosan izgulni kell a hosszabbításban. Nem azt mondom, hogy minden meccsen gálázzunk és egy szavam sem lenne az 1-2 gólos mérkőzésekért, ha nem dolgoznánk ki minden meccsen ennyi helyzetet, a tizenegyesekről nem is beszélve. Itt van a legnagyobb baj és nem hátul meg a kapuban.
Az a gól pedig kabaré. Abban Matyi, ter Stegen és Suarez egyformán ludasak. Mondjuk MAtS javított is, volt két olyan bravúrja ami nagyon kellett.
A vámpír pedig meglőtte a gólját, ugyanúgy. Munir jobboldalról begurítja ő meg beveri léc alá. De könyörgöm, ha ilyen helyzetből képes betalálni, akkor a ziccerek miért nem mennek!!!
Sandroval és Munirral nem volt gond, nem játszottak rosszul, csak hát a helyzetek. Neymar-nak is ezzel volt megint gondja, pedig az utolsó egy órában kifejezetten jó volt, talán a legjobbunk volt. Kiosztott néhány gólpassz értékű labdát és a védelmet is megkavarta. Az a homorítás viszont nagyon nem kellett volna.
Ez a két "szakértő" meg...

Esküszöm visszasírom Hegyit. Kb. annyira értenek hozzá, amennyire focizni tudnak.