Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Griezmann is meg Carrasco is sokat vissza fog zárni. Klasszikus 4-5-1, amiből kilehet spriccelni és minél jobban megnyitni a területeket a szélen és 4-3-3 támadásban.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Pique Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
oblak - juanfran, lucas h., godin, filipe luis - koke, gabi, saul - griezmann - torres, carrasco
meglep h az atleti 3 csatárral játszik...
Nem tudom ki ez a lucas gyerek godin mellett, de ahogy nézem 96-os születésű. Kicsit be lesz majd rezelve, ha a hármasunk egyike vezeti rá a labdát.visca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Pique Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar
oblak - juanfran, lucas h., godin, filipe luis - koke, gabi, saul - griezmann - torres, carrasco
meglep h az atleti 3 csatárral játszik...
Én bízok abban, hogy Lucho vissza ragasztja őket a mezbe mára! Mert a classicon, csak a mezek mentek ki sajnos....Tobias88 írta:Én ma egy nyögvenyelős meccsre számítok. Az Atma védekezni fog bármi áron, rugdosódni fognak ahogy tudnak. Felix Brych-ben én nem bízok, főleg a fantom gól után nem értem hogy kaphat meg egy ilyen meccset.
Kevés gól lesz, 1-0 jó eredmény lenne, 2-0 már szuper (nincs Pinto aki beszedjen egy gólt)
Én abban bízom, hogy Messire nem hat ez az egész off-shore-os balhé... Komolyan nem értem, ha valaki keres egy évben 35-40 millát alsó hangon, akkor miért kell még azzal az összeggel mókolni...hedora írta:Szerintem egy minimális győzelem is elég lehet, a legfontosabb hogy ne kapjunk gólt.
A hétvégi produkció nem volt valami meggyőző, de én betudtam annak, egyszerűen nem volt igazi tétje és azért nem is úgy pörögtek a srácok ahogy az elvárható lett volna.
Remélem ma Messi, Ini, Rakitic elkapja a fonalat és akkor "viszik magukkal" az egész csapatot.
ez hülyeség. az atleti amugy is állandóan bekkel ellenünk, mégis többnyire verjük őket. ma sem lesz ez másként. hátul hentelnek, aztán felrugdossák majd az egy szem griezmannra és ennyi.crixus írta:...
Azért fáradtunk el mert néhányan a Seychelle-szigeteken érezték magukat.mahitoo írta:Hát azzal a tempóval, amivel szombaton játszottunk, minden komolyabb csapatnak bőven lenne sansza ellenünk. Nem volt ott semmiféle nyomás a Madridon. Labdázgattunk hátul, meg középen. Látszott, hogy nekünk jó az X is, erre a végére még el is fáradtunk.crixus írta:...És aza baj, hogy itt most tényleg fizikális fáradtság lehetett, nem pedig mentális. Ez így a véghajrá előtt nem üdvözítő.
Hát azzal a tempóval, amivel szombaton játszottunk, minden komolyabb csapatnak bőven lenne sansza ellenünk. Nem volt ott semmiféle nyomás a Madridon. Labdázgattunk hátul, meg középen. Látszott, hogy nekünk jó az X is, erre a végére még el is fáradtunk.crixus írta:...
Valaki szerezhetne egy jóminőségű hosszabb összefoglalót az oda meg a visszavágóról mert én se találtam. Emlékszem a visszavágót még a TV se adta.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=BX060iCLHv4
Kis múltidézés, sajnos nem a legjobb emlékekkel, és nem vmi jó minőségben(semmilyen másmilyet nem találtam )
Durva, milyen gólt [auto_cenzúra] be, itt az ideje a BL-ben is visszavágni, Kupában és Bajnokságban már megvolt, remélhetőleg ez is meglesz![]()
Őszíntén szólva egyre jobban parázok a meccstől, Felix Brych lesz a bíró, akinek elvileg Messi a kedvenc játékosa, szóval talán legalább a Messi elleni favágásnál szigorúbb lesz.
Mondjuk sajnos nincsenek jó emlékeink vele sem, egy meccset vezetett ha jól tudom, a 2012-es Chelsea-Barca odavágót.
nem értem miről beszélsz, a szélső hátvédek nem voltak sérültek. juanfran, godin, meg f. luis biztos kezdő, melléjük jön sztem savic.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Godinon kívül lehet tudni a többi alapvédőiről az Atletinek? Szóval csak Godin épül fel, és a többi 3 poszton nem alapemberek lesznek?
Attól függ miben. Védekezésben biztos nem, pontrúgásokban sem.. Bőven jelenthetnek veszélyt, ha meg úgy játszik az MSN, mint szombaton - kétlem, hogy úgy fognak -, akkor ezt a védelmet ugyanúgy nem törik fel. Bőven veszélyes lehet az Atma, de csak a srácokon múlik, hogy meglesz-e a meccs, mert azért jobbak vagyunk náluk. De nagyon oda kell figyelni.mess2009 írta:. egy azért van amiben én alapvető különbséget látok: az Atletico gyengébb csapat, mint a Real.
Pedig sajnos jó szokása..mess2009 írta:(Torres remélem nem ellenünk táltosodik meg?!)
Nincs kőbe vésve, hogy 90 perc alatt lekéne rendezni egy BL-negyeddöntőt,sőt... Az 1-0 egy elég jó eredmény első meccsen.Feast4 írta:1:0 szerintem kevés lenne.Egy 2:0 kellene és nem kéne gólt kapni.Akkor már azt mondom meg is vagyunk.De egy vékony győzelem nem hiszem hogy elég lenne.Alcantara írta:Tippem 2:0 ma estére.
Nagyon bízom abban, hogy egy másik arcát mutató csapatot fogunk látni a pályán.
Előzetesen kiegyeznék egy 1:0-ás eredménnyel is, lényeg ne kapjunk gólt és senki ne sérüljön meg, főleg a hátsó alakzatban.
1:0 szerintem kevés lenne.Egy 2:0 kellene és nem kéne gólt kapni.Akkor már azt mondom meg is vagyunk.De egy vékony győzelem nem hiszem hogy elég lenne.Alcantara írta:Tippem 2:0 ma estére.
Nagyon bízom abban, hogy egy másik arcát mutató csapatot fogunk látni a pályán.
Előzetesen kiegyeznék egy 1:0-ás eredménnyel is, lényeg ne kapjunk gólt és senki ne sérüljön meg, főleg a hátsó alakzatban.
Örülök, ha valaki figyel. Azt írtam, h szerintem nyerünk, szóval mea culpa, tartok tőle, h a lötyögés miatt is kell egyet nyomnom, de sztem erre kevesen számítottak. Ettől függetlenül a holnapira is azt mondom, h nyerünk.Bob_Marley írta:Te vagy az oka.recrea írta:Szerintem kár tippelgetni, számtalanszor volt olyan, h három napon belül szó szerint osztálykülönbség volt a játékunk között. Szerdán gála, szombaton meg sírtam a tv előtt a fájdalomtól. A Tico meg ötöt rúgott a hétvégén, majdnem annyit, mint eddig tavasszal összesen, előtte meg a Gijon lefocizta őket. Tényleg közhely, de pl a hétvégi meccs is ékesen bizonyította, minden meccs más....sajnos a szombati nagyon is más volt.És jössz egy mea culpaval.
![]()
Amúgy tényleg nehéz bármit mondani, főleg kupameccs előtt, ott aktuálisan 1-1 kapufa is dönthet, les nem les, sárgásodás, bármi. Ne kapjunk gólt és akkor baj nem lehet, ebben szinte biztos vagyok. Akkor a másodikon ütünk gólt.