Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.04.05. 19:53:28

visca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Pique Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

oblak - juanfran, lucas h., godin, filipe luis - koke, gabi, saul - griezmann - torres, carrasco

meglep h az atleti 3 csatárral játszik...
Griezmann is meg Carrasco is sokat vissza fog zárni. Klasszikus 4-5-1, amiből kilehet spriccelni és minél jobban megnyitni a területeket a szélen és 4-3-3 támadásban.

Újdonság nincsen, az Atletico szerintem a legnagyobb ellenfelünk a spanyolok közül, pechünkre nemzetközi szinten is összejött a randevú. Nehéz meccs lesz, de pl Lucho nagyon jó ellenük, remélhetőleg ez folytatódik. NEM SZABAD GÓLT KAPNI, ha ez megvan akkor rossz eredmény számunkra már nem születhet. Ezerrel figyelni, eladott labda benne van, de vissza kell zárni és nem nézelődni. Hajrá szajhák.
Kép
Kép
Kép
etooka9
Capitá del Barça

2016.04.05. 19:47:35

visca el barca írta:Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Pique Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

oblak - juanfran, lucas h., godin, filipe luis - koke, gabi, saul - griezmann - torres, carrasco

Nem tudom ki ez a lucas gyerek godin mellett, de ahogy nézem 96-os születésű. Kicsit be lesz majd rezelve, ha a hármasunk egyike vezeti rá a labdát. :mrgreen:

Amúgy szerintem ez 4-4-2 akar lenni, carrascoval a jobb szélen.

Ütni kell őket, 2-0-al kiegyeznék.
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.04.05. 19:42:27

Remélem ma elfeledtetik a szurkolókkal a szombat esti fiaskót.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.05. 19:38:57

Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Mascherano Pique Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.04.05. 18:55:57

Egy 1-0 tényleg nem lenne rossz amúgy a javunkra.
Úgy ha a Vicente Calderonban egy góllal kikapnánk úgy hogy lőttünk idegenben gólt, pl 2-1-re, még akkor is tovább jutnánk.

Mondjuk nehéz lesz, mert utóbbi 5 meccsünkön kaptunk tőlük golt, előtte volt pont a Spanyol Kupában az 1-0 nekünk a Camp Nouban
Szurkolok nagyon, de szép lenne egy olyan meccs mint a tavaly januári 3-1-annak nagyon örültem, de ilyenben lehet kár reménykedni, szóval hajrá fiúk!
Castiel
Capitá del Barça

2016.04.05. 18:50:59

Látom sokan elragadtatták magukat! 80%-os továbbjutás nekünk? kicsit elfogultak vagytok! :mrgreen:
ÉN úgy gondolom abszolút 50-50% az esély! ha ma 3-0ra nyerünk akkor továbbjutottunk! gólt ne kapjunk, ez a lényeg, az már nekik jó alap... hajrá este remélem a gála csapat meglep mindenkit azzal, hogy ez ellen a bombaerős At.maddal szemben gálát rendez!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.05. 18:34:50

Szerintem két variáció van es mindkettő az első 20 percben kiderül.Vagy meddő módon labdát járatva kirbepasszoljuk őket és várjuk mi lesz.Vagy letánadunk és folyamatosan presszionálunk amig meg nem törnek.
Kép
splinter
Jugador del Barça

2016.04.05. 15:53:34

Tobias88 írta:Én ma egy nyögvenyelős meccsre számítok. Az Atma védekezni fog bármi áron, rugdosódni fognak ahogy tudnak. Felix Brych-ben én nem bízok, főleg a fantom gól után nem értem hogy kaphat meg egy ilyen meccset.

Kevés gól lesz, 1-0 jó eredmény lenne, 2-0 már szuper (nincs Pinto aki beszedjen egy gólt)
Én bízok abban, hogy Lucho vissza ragasztja őket a mezbe mára! Mert a classicon, csak a mezek mentek ki sajnos....
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.04.05. 14:36:35

Én ma egy nyögvenyelős meccsre számítok. Az Atma védekezni fog bármi áron, rugdosódni fognak ahogy tudnak. Felix Brych-ben én nem bízok, főleg a fantom gól után nem értem hogy kaphat meg egy ilyen meccset.

Kevés gól lesz, 1-0 jó eredmény lenne, 2-0 már szuper (nincs Pinto aki beszedjen egy gólt)
94:39 6 - 1
kfranky
Jugador del Barça

2016.04.05. 14:22:47

hedora írta:Szerintem egy minimális győzelem is elég lehet, a legfontosabb hogy ne kapjunk gólt.

A hétvégi produkció nem volt valami meggyőző, de én betudtam annak, egyszerűen nem volt igazi tétje és azért nem is úgy pörögtek a srácok ahogy az elvárható lett volna.

Remélem ma Messi, Ini, Rakitic elkapja a fonalat és akkor "viszik magukkal" az egész csapatot.
Én abban bízom, hogy Messire nem hat ez az egész off-shore-os balhé... Komolyan nem értem, ha valaki keres egy évben 35-40 millát alsó hangon, akkor miért kell még azzal az összeggel mókolni...
Adózzon le belőle 10-et, azért 25-30 millából is el lehet éldegélni egy ideig, szerintem. Nyilván az apja volt az agytröszt, de kétlem, hogy nem tudott róla..
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.05. 13:58:45

crixus írta:...
ez hülyeség. az atleti amugy is állandóan bekkel ellenünk, mégis többnyire verjük őket. ma sem lesz ez másként. hátul hentelnek, aztán felrugdossák majd az egy szem griezmannra és ennyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hedora
Jugador del Barça

2016.04.05. 13:56:49

mahitoo írta:
Hát azzal a tempóval, amivel szombaton játszottunk, minden komolyabb csapatnak bőven lenne sansza ellenünk. Nem volt ott semmiféle nyomás a Madridon. Labdázgattunk hátul, meg középen. Látszott, hogy nekünk jó az X is, erre a végére még el is fáradtunk. #-o És aza baj, hogy itt most tényleg fizikális fáradtság lehetett, nem pedig mentális. Ez így a véghajrá előtt nem üdvözítő.
Azért fáradtunk el mert néhányan a Seychelle-szigeteken érezték magukat.
A labdatartás és folyamatos labdabirtoklás nem 3-4 ember eredménye , akkor működik ha mindenki kiveszi belőle a részét: elmozog, visszalép, területet nyit passzol és kezdődik előröl, mindaddig amíg nincs egy rés ahol elfáradt az ellenfél.

Ha jól csinálja mindenki a dolgát,nem fogsz túlságosan elfáradni, ha rosszul, akkor bizony fárasztó lesz mert minél több a "nyaraló emberke" annál nagyobb területet kell folyamatosan bejátszanod

Persze nem árt egy "vezér" aki tudja mikor kell rohanni és mikor nem, Messi megpróbálta, de csak a rohanást.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.04.05. 14:05:38-kor.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.04.05. 13:38:27

Hát azzal a tempóval, amivel szombaton játszottunk, minden komolyabb csapatnak bőven lenne sansza ellenünk. Nem volt ott semmiféle nyomás a Madridon. Labdázgattunk hátul, meg középen. Látszott, hogy nekünk jó az X is, erre a végére még el is fáradtunk. #-o És aza baj, hogy itt most tényleg fizikális fáradtság lehetett, nem pedig mentális. Ez így a véghajrá előtt nem üdvözítő.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
crixus
Entrenador del Barça

2016.04.05. 13:11:00

Én annyiban tartok az Atletico-tól, hogy Simeone-nak bőven volt ideje "tanulni" a szombati meccsünkből. Ugyanis azt a bunker-taktikát, amit Zidane alkalmazott a hétvégén, én utoljára a Mourinho-féle Real Madridtól láttam... el is vertek minket rendesen, ha nem 120%-on pörögtünk, de utóbbi esetben is sokszor meg tudtak szorongatni. Tulajdonképpen az a 2013-as madridi vereség (2-1-re kaptunk ki, de annyival vezettünk a bajnokságban, hogy nem volt jelentősége) volt az utolsó, hogy olyan ellenféllel találkoztunk, akit nem érdekelt, ha akár az ő térfelükön passzolgat a védősorunk :!: , akkor sem támadtak ki labdaszerzés céljával, hanem megvárták, hogy mi menjünk, rontsunk.
Ancelotti mást játszott a csapatával, Mourinho-val pedig nem kerültünk össze a BL-ben. A tavalyi ellenfeleink, a City, Bayern, PSG, Juve, de idén az Arsenal is sokkal nyíltabb focit játszottak, ahogy az Atletico sem 11 emberrel védekezett a meccsein.
Most viszont újfent kiderült, hogy egy ilyen taktika ellen ez a Barca sem képes felvenni a versenyt, jó eredményt elérni, pláne nem tavasszal, fáradtabb játékosokkal.
Egy ilyen játékban pedig, amikor folyamatosan nyomunk, inkább fáradunk el mi, mint az ellenfél, aki abszolút nem "üldözi" a labdát.

Tehát ha Simeone is ezt a taktikát választja, amit Zidane választott a hétvégén, újfent valószínű, hogy kikapunk, hazai pályán, csak ezúttal a BL-ben.. :roll:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.05. 12:48:45

MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=BX060iCLHv4

Kis múltidézés, sajnos nem a legjobb emlékekkel, és nem vmi jó minőségben(semmilyen másmilyet nem találtam )

Durva, milyen gólt [auto_cenzúra] be, itt az ideje a BL-ben is visszavágni, Kupában és Bajnokságban már megvolt, remélhetőleg ez is meglesz =D>

Őszíntén szólva egyre jobban parázok a meccstől, Felix Brych lesz a bíró, akinek elvileg Messi a kedvenc játékosa, szóval talán legalább a Messi elleni favágásnál szigorúbb lesz.

Mondjuk sajnos nincsenek jó emlékeink vele sem, egy meccset vezetett ha jól tudom, a 2012-es Chelsea-Barca odavágót.
Valaki szerezhetne egy jóminőségű hosszabb összefoglalót az oda meg a visszavágóról mert én se találtam. Emlékszem a visszavágót még a TV se adta.

Amúgy ő vezette a 14es City-Barcát ott 0-0nál simán kiszórta Demichelist meg a tizit is befújta nem félek miatta.

Feast: Értem hogy mit mondasz, csak ne essünk bele abba a hibába mint a bajnoki meccsen amikor a sok divatdrukker fanyalgott mert csak eggyel nyertünk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
zola8787
Director del Fútbol

2016.04.05. 11:22:56

Bízom az MSN-ben. Kétszer egymás után nem blokkolhatnak le mindhárman. Illetve nagyon remélem, hogy Rakitic kipihente magát és végig tudja tolni a meccset. (bár ha cserélni kell láttuk, hogy mindegy ki játszik rosszul, Úgyis őt fogja lecserélni LE).
hedora
Jugador del Barça

2016.04.05. 11:22:21

Szerintem egy minimális győzelem is elég lehet, a legfontosabb hogy ne kapjunk gólt.

A hétvégi produkció nem volt valami meggyőző, de én betudtam annak, egyszerűen nem volt igazi tétje és azért nem is úgy pörögtek a srácok ahogy az elvárható lett volna.

Remélem ma Messi, Ini, Rakitic elkapja a fonalat és akkor "viszik magukkal" az egész csapatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.04.05. 11:27:47-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.04.05. 10:43:24

MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Godinon kívül lehet tudni a többi alapvédőiről az Atletinek? Szóval csak Godin épül fel, és a többi 3 poszton nem alapemberek lesznek?
nem értem miről beszélsz, a szélső hátvédek nem voltak sérültek. juanfran, godin, meg f. luis biztos kezdő, melléjük jön sztem savic.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.04.05. 10:25:18

mess2009 írta:. egy azért van amiben én alapvető különbséget látok: az Atletico gyengébb csapat, mint a Real.
Attól függ miben. Védekezésben biztos nem, pontrúgásokban sem.. Bőven jelenthetnek veszélyt, ha meg úgy játszik az MSN, mint szombaton - kétlem, hogy úgy fognak -, akkor ezt a védelmet ugyanúgy nem törik fel. Bőven veszélyes lehet az Atma, de csak a srácokon múlik, hogy meglesz-e a meccs, mert azért jobbak vagyunk náluk. De nagyon oda kell figyelni.
mess2009 írta:(Torres remélem nem ellenünk táltosodik meg?!)
Pedig sajnos jó szokása.. :lol: Hétvégén is szép gólt lőtt amúgy, nincs olyan rossz formában ő se.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.04.05. 10:18:40

Feast4 írta:
Alcantara írta:Tippem 2:0 ma estére.
Nagyon bízom abban, hogy egy másik arcát mutató csapatot fogunk látni a pályán.
Előzetesen kiegyeznék egy 1:0-ás eredménnyel is, lényeg ne kapjunk gólt és senki ne sérüljön meg, főleg a hátsó alakzatban.
1:0 szerintem kevés lenne.Egy 2:0 kellene és nem kéne gólt kapni.Akkor már azt mondom meg is vagyunk.De egy vékony győzelem nem hiszem hogy elég lenne.
Nincs kőbe vésve, hogy 90 perc alatt lekéne rendezni egy BL-negyeddöntőt,sőt... Az 1-0 egy elég jó eredmény első meccsen.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.05. 08:43:45

Alcantara írta:Tippem 2:0 ma estére.
Előzetesen kiegyeznék egy 1:0-ás eredménnyel is, lényeg ne kapjunk gólt és senki ne sérüljön meg, főleg a hátsó alakzatban.
1:0 szerintem kevés lenne.Egy 2:0 kellene és nem kéne gólt kapni.Akkor már azt mondom meg is vagyunk.De egy vékony győzelem nem hiszem hogy elég lenne.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.04.05. 08:34:27

sok igazság elhangzott már, a konklúzió : nehéz a jóslás. egy azért van amiben én alapvető különbséget látok: az Atletico gyengébb csapat, mint a Real. mondom ezt akkor is ha ők legutóbb győztek, és előttük vannak éppen a Ligában.
így aztán a Real elleni döntetlen -várakozásom - mellett most győzelmet várok és ebben hiszek is.
persze ahogy többen is mondták "olyan" játék ide sem lesz elég [-X Suarez két ballába közül az egyiket most otthon kellene hagynia, Messinek ha tetszk ha nem rá kell vennie magát egy két lendületes elfutásra, sokkal kevesebb sétával, és Ney pedig bolondítsa meg őket ahogy tudja.
hátul bizony vigyázni kell, mert úgy látom, hogy Griezmann mellé beérik a kis Correa,veszélyes Carrasco és Vietto is szóval alakul ott is a támadó erő!! (Torres remélem nem ellenünk táltosodik meg?!)
Alcantara
Director del Fútbol

2016.04.05. 05:59:53

Tippem 2:0 ma estére.
recrea
Llegenda del Barça

2016.04.04. 22:59:56

Bob_Marley írta:
recrea írta:Szerintem kár tippelgetni, számtalanszor volt olyan, h három napon belül szó szerint osztálykülönbség volt a játékunk között. Szerdán gála, szombaton meg sírtam a tv előtt a fájdalomtól. A Tico meg ötöt rúgott a hétvégén, majdnem annyit, mint eddig tavasszal összesen, előtte meg a Gijon lefocizta őket. Tényleg közhely, de pl a hétvégi meccs is ékesen bizonyította, minden meccs más....sajnos a szombati nagyon is más volt.
Te vagy az oka. :D És jössz egy mea culpaval. :mrgreen:

Amúgy tényleg nehéz bármit mondani, főleg kupameccs előtt, ott aktuálisan 1-1 kapufa is dönthet, les nem les, sárgásodás, bármi. Ne kapjunk gólt és akkor baj nem lehet, ebben szinte biztos vagyok. Akkor a másodikon ütünk gólt.
Örülök, ha valaki figyel. Azt írtam, h szerintem nyerünk, szóval mea culpa, tartok tőle, h a lötyögés miatt is kell egyet nyomnom, de sztem erre kevesen számítottak. Ettől függetlenül a holnapira is azt mondom, h nyerünk.

A legjobban meg az idegesít, h a mindennapi gondok mellett a szombati produkció miatt kovályogtam még ma is, azt hittem, ahogy öregszem, ezt a fanatizmust kinövöm, de rá kell jöjjek, ez olyan, mint az alkoholfogyasztás...nem múlik :D szóval nem akarom, h a hetem második felét is elcsesszék, idegesen fogok leülni a tv elé.

Tényleg megmagyarázhatatlan ez a 2-3 napon belüli formaingadozás, sosem értettem, pedig fociztam pár évet, de nálunk is így volt :)
ntibi67
Capitá del Barça

2016.04.04. 22:55:05

Arról,hogy mekkorát tud változni a játék néhány napon belül,jó példa a januári Espanyol elleni 0-0 bajnoki,majd agyon vertük őket a kupában.
Válasz küldése