Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gygerike
Entrenador del Barça

2010.01.14. 16:22:47

Sajnálom hogy igy kellet kiesnünk, de hát ez van nincs mese. Visszont nagyon kiváncsi leszek ez után mi lessz. Szvsz ez mecs vízválasztó lehet, vagy 1 olyan lökést fog adni hogy megint jön a könyed laza játék és a gálák. A másik meg ennek az ellenkezője, de erre kisebb esélyt láttok. Remélem az előbbi :D
Visca El Barca
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.01.14. 16:07:38

Alapvető hibák vannak a játékunkban. Bár nem kimondottan érintett meg ez a kupa kiesés legalább több időnk lesz felkészülni és pihenni a bajnokikra meg a BL-re.
A szögleteink valóban rémesek nem is értem igazán, hogy miért ilyen töketlenek a beíveléseink. Henry is ezekkel a lapos erőtlen beadásaival a szélről tök fölösleges. Nem hiszem el, hogy egy Henry nem képes bal lábbal fej magasságban 20 méterre elrúgni egy kib...ot labdát.

Nem a tegnapi meccs miatt mondom csak most jön ki belőlem: Init nem akarom bántani hisz nagy kedvencem, de azért megkockáztatom hogy egy 14-15 éves srác aki már jó pár éve focizik erősebben meg tudja rúgni a labdát :!: Semmi lövőereje. Így elcselezheti magát a kapuig meg helyezheti akárhova a lövést ha a labda csak vánszorog. Akármennyire is egyik kedvenc játékosom, de ez hatalmas nagy hiányossága neki.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Predator
Barça B

2010.01.14. 16:01:33

Hát gyerekek...most lehet,h én vagyok nagyon hülye,de büszke vagyok a csapatra,szerintem ez a tegnapi meccs a legjobbak közül való volt...
Igen,kiestünk...úristen,most mi lesz???? Én is sajnálom,de nem lehet minden évben mindent megnyerni,egyszer ennek is be kell következnie és azért örülök neki,hogy így történt...
Lehet szidni Henryt,Ibrat,akár Guardiolat is én mégse tenném,mert azt láttam,h küzdöttek a végsőkig,nem adták fel,győzelem lett a vége,mégha nem is ért továbbjutást! Tovább lehetett volna jutni,DE-és most rátérnék a másik nagyon fontos összetevőre a Sevillára,mert úgy érzem közel a legjobbjukat adták és nagyon veszélyesen játszottak végig...csak azt sajnálom,hogy a bajnokságban nem így tolják hétről hétre,mert akkor nem csak a real miatt kéne izgulni(remélem nem most kezdik el).
Kicsit össze-vissza lett és hosszú is,de a lényeg,h megtörtént az elkerülhetetlen,kiestünk egy sorozatból,de nem kell eret vágni,mert igenis emelt fővel tette a csapat és nem kell azonnal a bűnbakot keresni,SZERINTEM!
blaugrana1201
Barça B

2010.01.14. 15:45:10

kurdt írta:Tudom h valszeg nem ezen múlt a továbbjutás, de nagyon zavart hogy a 3 perc hosszabbításból (ami mellesleg lehetett volna 4 vagy 5 is) kb. 17 másodperc volt foci, a többiben állt a játék. Arról a színjátékról amit a Sevilla játékosai Romaric lecserélésénél összehoztak, nem is érdemes beszélni....nem így "ismertem" őket.
Mindenesetre szép volt fiúk!

Nem a három perces hosszabbításban kellett volna megnyerni a meccset!Mi is ezt csináltuk volna tördelni a játékot stb...Ott volt egy első félidő ahol semmit se csináltunk!!! :evil: Néha alapvető dolgokat nem csináltak pl:a Sevilla bedobást végez el a saját szögletzászlójától és a gyerek bedobja a tök szabadon lévő társnak majd visszakapja,felnéz és emberfelé íveli.Mi meg amikor hátul passzolgattunk úgy jöttek oda mint a pitbullok és fel kellett rugni a pics*ba hogy ne legyen gond.Nem igaz hogy nem lehet szorosan odaálni az emberhez!!!Legalább ilyenkor amikor amikor tudják mi a helyzet!!!A másik meg a szögletek!!! Édesanyám!!!Világsztár technikájú rúgóink vannak de a szögleteket az első ember kifejeli!!!Nem igaz hogy valaki nem birja teli rüszttel benyomni középre hogy 3-4 ember robbanhasson rá!ez csak gyakorlás kérdése :x Mi,megye 2.-ben jobb szögleteket rúgunk!!!az edzőnk pofon vágna ha ilyen sz*r szögleteket adnánk :oops: Ha másko szöglet van inkább be se rugjuk minek utána meg csak lekontrázhatnak belőle.....
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.01.14. 15:42:13

kurdt írta:Tudom h valszeg nem ezen múlt a továbbjutás, de nagyon zavart hogy a 3 perc hosszabbításból (ami mellesleg lehetett volna 4 vagy 5 is) kb. 17 másodperc volt foci, a többiben állt a játék. Arról a színjátékról amit a Sevilla játékosai Romaric lecserélésénél összehoztak, nem is érdemes beszélni....nem így "ismertem" őket.
Ha már színjátékról van szó, akkor palop is egy utolsó senkiházi volt a meccsen, bárcsak az ilyet is eltiltanák utólag. :evil:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.14. 15:39:42

Újragondolva a tegnapi meccset, megint csak azt tudom mondani: Kiestünk, de könnyen lehet, hogy egyúttal ki is jöttünk a fásultság okozta gödörből. Rég láttam ekkora tüzet a csapatban, mint a 2. félidőben. Ha ilyen futballra vagyunk képesek, sok gond nem lehet. Nagyon elégedett vagyok a 2. félidei teljesítményünkkel. Azzal sincs problémám, hogy kiestünk. Persze jó lett volna továbbjutni, de tán még jól is jöhet egy kis fricska a kupákhoz, címekhez szokott játékosainknak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.01.14. 15:32:13

Elolvastam a topic első oldalának (tehát ennek az oldalnak..)az összesz hsz-ét.

Érdekes olvasmány volt, "veszekedés " volt de vége le lett tisztázva, ez a lényeg jópár embernek igaza van a belépőkről, a barca mezről stb. Erről most nem szólnék már unalmas lenne egy oldalon keresztül még erről beszélni.. szerintem.

Inkább a kupáról szólnék, előszőr is játékosok :Pinto hát nem akarom bántani elég vicc amiket művel de azért volt 1-2 szép védése is, BLben bajnokságban nem igazán szeretném a kapuban látni ha nem szükséges.. :D
Alves: Ő is formahanyatláson megy át , nem is kicsit ,de akar hajt küzd ahogy eddig is, de a cselei beadásai eddig nem jönnek be szurkolok neki szükség van rá , hiszen ő az igazi vérbeli jobbhátvédünk.
Puyol:Klasszis teljesítményt nyújtott azok az élet vagy inkább gólmentő becsúszások élményszámba mennek , zseniális.
Piqué:Változó a teljesítménye szerintem de nem feltétlen rossz.
Csigrinszkij:Hát... Pepnek jobban fáj mint neki a fütyülés.. érdekes. Mindenesetre én elvesztettem a hitem benne egyenlőre 25 millió.. ezt Cáceres is tudná.. mocskos lassú, és még rángat is.. helyezkedései passzai fejesei elmennek , de sok az egy meccsre jutó hibaszám tőle szerintem.Remélem, ha beleszok a csapatba , környezetbe, helyezkedésével kompenzálni tudja brutális lassúságát és jobban fog játszani.. őszintén remélem.
Milito:Örülök hogy visszatért sérülése előtt elég gyors stabil jól fejelő középhátvéd volt, én nem temetném, remélem jó lesz és nem kell pénzt költeni védőre.
Maxwell:korrekt a teljesítménye. Ennyi.
Abidal:Maxwell érkezése óta nagyon jó örülök neki hogy feljavult csak így tovább.(De azért Navas nagyon megverte, de nem lett belőle gond, ez a lényeg.)
(Touré hiányzik nekem nagyon...)
Busquets:Fejlődik , fellődik a srác igen technikás lett csak ne feleljen és passzoljon hátra és úgy nagyjából ok.
Xavi:tavaly óta gyengült, de hátha a gól lendít rajta ,és egyetértek egy másik kedves fórumozóval , pihennie kéne!
Iniesta:Zseniális , cselei elképesztőek remélem nem sérül meg és oké lesz minden, mert a hátán viszi a csapatot néha!
Messi:Vagy eltűnik vagy gólt lő :D egy két szép szóló de más nemigen de legalább kapura veszélyes tőle is többet várok, de szurkoljunk neki és sikerülni fog!
Ibra:első meccsen beállt és gólt lőtt.Most a másodikon elég gyenge volt a szép csuszát leszámítva.
Bojan:Nagyon örülök neki hogy most már kezd játszani én speciel nagyon kedvelem hatalmas tehetség , lendületes, gyors, technikás ügyes futballista. Jól is játszik, csak most kevés lehetőséget kapott.Remélem kapni fog kezdőként lehetőséget , ráfér.
Pedro:Nagyon gólerős, kezdenek a cselei bejönni, most nem sok vizet zavart, bár ideje se volt rá.
Thiago Alcantara:Meglepődtem rajta, nagyon jóóó nagy cselei vannak és szép labdái de eltűnésre hajlamos.

Jó meccs volt ez tegnapi nagyon nekem tetszett ,így annyira nem is gáz kiesni főleg egy Sevilla ellen, inkább most mint később egy kiscsapat ellen.
Így legalább több lesz a pihenőidő.

Bocsánat mindenkinek hogy hosszú nagyon , de mostanába nagyon el hanyagoltam a fórumozást lehet vissza kéne térni normálisan.

Most mindenesetre kifejtettem sokmindent, remélem nem írtam hülyeségeket. :D
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
kurdt
Megmentő :)

2010.01.14. 15:05:13

Tudom h valszeg nem ezen múlt a továbbjutás, de nagyon zavart hogy a 3 perc hosszabbításból (ami mellesleg lehetett volna 4 vagy 5 is) kb. 17 másodperc volt foci, a többiben állt a játék. Arról a színjátékról amit a Sevilla játékosai Romaric lecserélésénél összehoztak, nem is érdemes beszélni....nem így "ismertem" őket.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.01.14. 14:49:27

Nem akarok homlokegyenest szembe menni a közvéleménnyel, de itt pár ember túlságosan megszokta azt hogy ez a csapat mindig csak nyer. Most hogy kiestünk, rá kell ébredni hogy nem minden egy leányálom.

Tavaly is nem egy helyzetben segített csak a szentlélek(pl chelsea ellen), hát most nem volt szerencsénk. Azt szokták mondani, hogy egyszer fent, egyszer lent.

Különben is számomra a kupa az a sorozat, ahol a tartalékok kaphatnak szerepet, hogy ők is játszanak valamennyit. Szóval azt sem igazán értem, hogy az 1. meccs után miért voltak annyian felháborodva azon, hogy kvázi a 2. sor játszott.

Tegnap egész jól játszottunk a 2. félidőben, csak a bejfejezéseknél csúszott hiba a tervebe. Mert ha Ibra higgadtabb akkor már a sevillai portás sem tehetett vna semmit, hiába védett fantasztikusan. A hétvégére azt várom, hogy megverjük őket, a játékosokat fűteni fogja a visszavágás. Pep levonja a következtetéseket, mivel ez a helyzet neki is új :D Ezek után pedig lehet koncentrálni a BLre és a bajnokságra.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.14. 14:33:34

tegnap a meccs közben (első félidő) ezt írtam Henry topicjába:

a "tridentéből" még nála van a legtöbbet a labda, legalább ő megpróbál veszélyt teremteni a kapu előtt.
Messinek volt 1 ígéretes lövése, azon kívül el van tűnve teljesen.
Ibra vhol a félpályánál bóklászik, kb 40-50-60 m-re a kaputól=>így nulla.

a véleményem továbbra is tartom. tény, GYENGE Titi az egész szezonban, ritkán látható gödörben van... Raúl jut eszembe, akit állandóan lehúznak, viszont mégis mindent megtesz a csapatáért. Henry-n is azt látom, h mindent megpróbál, sajnos nem jön be...
DE(!) nem szabad csak és kizárólag őt kikiáltani bűnbaknak. legyen többször csere, és ennyi...
komolyan nem hittem a szememnek, amikor azt láttam egész meccsen, h Zlatan a félpályán kóvályog, és amikor végre kapu elé került, akkor meg elrontotta az ajtó-ablak helyzetet is...
egyébként Titinho véleményéhez csatlakoznék, mert a szememben Xavi utolsó 1-másfél havi produkciója alig mondható jobbnak Henry-énál... a különbség kettejük között az, h nyilvánvaló, Xavi elfáradt... mikor is volt utoljára csere? nem emlékszem... a Sevilla meccs után legalább 2 meccs pihit javasolnék neki...
Pinto-ról eddig is tudtam, h szeret bűvészkedni, de amit tegnap csinált, az Higuita-i "magasságokba" emelte (nekem nem tetszett a mikrofonfejű kapus munkássága, mert öncélú volt...)
még Messi-t is le lehetne húzni, mert a helyzetein kívül nem sok vizet zavart (az első félidőben konkrétan egy lövése volt)
igazság szerint ha vkit ki lehet emelni minden negatív felhang nélkül, az nem más, mint Puyol...
Pep felelősségét nem fejteném ki, azt már megtették előttem többen is.

a hétvégén a 2. félidei játékot várom, de nem 45 percig, hanem legalább 60-70 percig és az elejétől fogva!
egyébként annyit hozzáfűznék, h a személyeskedést sztem mellőzzétek, ez nem méltó ehhez a fórumhoz ;) (csak erre gondoljatok ;) )
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.01.14. 14:43:27-kor.
ziipp
Capitá del Barça

2010.01.14. 13:57:37

Véleményem szerint nem játszott _olyan_ tragikusan Henry. Fizikálisan kezdi elveszteni a képességeit, lassul. Így is csinált jó dolgokat, szerintem látszott rajta, hogy akar, csak már nem a régi. A legvégén Bergkamp sem 90 perceket játszott, ráadásul még véletlenül sem szélsőként, ahol fontos a robbanékonyság. Az egészben az a rossz, hogy egy fontos poszt válik használhatatlanná a mostani Henryval. Helyette játszhatna Bojan, vagy Jeffren, esetleg Pedro. Valószínűleg jobban teljesítenének.
Replay
Director del Fútbol

2010.01.14. 13:49:39

Komoly melléfogásnak tartom azt mindig, ha vki egy játékoson tölti ki a csalódottság okozta dühét. Illetve ilyenkor megjelennek a szakemberek, akik megmondják a tutit utólag, hogy kinek kellett volna és hogyan játszania.

Henry valóban nem játszott jól, érezni lehetett rajta az utóbbi hónapok frusztrációját, de például nekem feltünt, hogy mennyiszer jól játszotta meg a labdát és hasznosabbnak tünt a játéka, mint Ibráé.

Persze, azok a beadások...különösebben senki nem érkezett volna azokra a labdákra.

Ha ki kellene minden áron állitani egy játékost a céltáblához, akkor az egyértelmüen Pinto kapus lenne, nyugodtan kaphattunk volna 3 gólt miatta.

A csapat minden szituációt túlbonyolitott, a végletekig ki akarta játszani a helyzeteket, de ilyen szinten, ilyen tétnél meg kellene végre tanulni eredmény centrikusabbnak lenni.

Mindenki tudta, tudja, hogy nem lehet a tavalyi évet megismételni, az ilyen egyenes kieséses meccsekhez szerencse is kell, tegnap sajnos ez nem volt meg és hiányzott a türelem is a fiúkból.

Összességében büszkén estünk ki, mert csapatunk a második félidőre technikailag és erőnlétileg is lemosta a pályáról a Sevillát.
Jobb ez igy, egyáltalán nem fognak hiányozni ezek a hétközi, túlfütött meccsek a csapatnak.

Pep-nek pedig keserü tanulság, hogy ezúttal nem bizhat meg mindenkiben maximálisan, mert tavalyhoz képest vannak kifejezetten rossz állapotban lévő játékosok és nem küldhet tetszés szerint bárkit a pályára.
katalunya
Jugador d'estrella

2010.01.14. 13:29:25

én csak a 25.percig néztem a meccset,elmondom miér(mondjuk kicsit álmos is voltam :oops: )
a kezdőre és a nyilatkozat alapján azt gondoltam h az első 10 percet nagyon megnyomjuk...nem így lett...ami ment a pályán az számomra elképesztő volt...egy normális,végigvezetett támadás,semmi nem volt...ibra próbált vmit csinálni,ameddig láttam az egész jó volt,puyol is jóh volt(bár a legelején volt egy megnem értése pique-vel) de ezenkívül senki...messi nekem fárattnak tűnt,ahogy xavi is...és ami számomra meglepő vlt az a jesus navas szóló...ez a navas ez olyan gyors mint a villám :shock: helye a válogatottba,nem csak ezér az általam látott 25 perc és a szólója miatt.Henry-ba én eddig bíztam,mer tudom h itt olyan játékosok vannak,akiknél a labda van és a "puszta halandó" ember azthiszi h elveszti vagy elrontja,és mégis utána egy zseniális dologgal áll elő...én ezt várom a kényzserítő passzoknál is,de mindig pontatlanul adja oda :roll: Abidal nem volt olyan rossz,de az a jesus navas szóló az általam látott(nem véletlenül emelem ki mindig,a konfiktusok elkerülése végett :roll: )25 percig megfogott
1 szó mint száz,én abba a 25 percbe semmi olyat nem láttam,ami továbbjutást vagy nekem tetsző játék volt...de még nem is olvastam el a hsz-eket a topicocba :oops: De remélem pep megoldja :oops:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.14. 13:22:12

Csak az a gáz, hogy nem egy félidő alatt kéne jól játszanunk két meccsen. És ez nagyban az első meccs "elbohóckodásán" is múlott. (C csapat)

Szerk.: Visszaolvastam picit miről van itt téma. Én nem mondanám rá, hogy szánalmas, csak annyit, hogy az összprodukciója alapján :arrow: kispad.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Titinho
Director del Fútbol

2010.01.14. 13:16:20

Colos írta: Amikor valaki azt mondta, hogy Titi becsúszása szánalmas volt, akkor utána Te a fórumozóra használtad a szánalmas jelzőt, és ez a kettő bizony nem ugyanaz, ez utóbbi nem szabad véleménynyivánítás, hanem személyes sértés.
Ez igaz. :?
BOCSÁNATOT KÉREK DUNCAN nevű fórumozónktól és a többiektől akik magukra vették!
Túl nagy volt a hév, amikor megláttam ezt a hsz-t. Bocsi. :wink: Nem szoktam én ilyeneket tudod pl. Te is.

De a véleményemet azért tartom, nekem erős a szánalmas szó Henryra (vagy bárki másra) egy félresikerült becsúszásért. :wink:

Na kész, ezzel a témát lezártam, megyek ebédelni!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
miihii
KHAL

2010.01.14. 13:12:06

Szerintem egy dologban keresendő a kiesésünk oka: helyzetkihasználás. :idea:
Így,utólag lehet matekozni azon,h a Csiga lassúsága,x-y-z gyengébb teljesítménye miatt,Pep esetleges rossz stratégiája,cseréi okozták a vesztünket.
De ahogy én láttam tegnap,ez mind-mind bőven belefért volna,ha berúgdossuk a lehetőségeinket.A két meccs alatt egy félidőt JÁTSZOTT a BARCA és ennyi is elég lehetett volna egy Sevilla ellen a továbbjutásunkhoz.De ehhez pontosabbnak,szerencsésebbnek kellett volna lennünk a kapu torkában.Ha csak minden 3. megy be,nincs miről beszélni,csak várjuk a következő fordulót.
De sajnos ez nem sikerült,így marad a bűnbak keresése,meg a veszekedés. :roll:
Túllicitálhatjátok egymást,h ki miért szúrta el a továbbjutást,meg ki mekkora béna,de attól,h részben mindben megvan az igazság,a fő okozója nem egy playa,és nem is a taktika/felállás.Valamint nem is az,h kiismertek minket.
Riva-nak van igaza sztem,h a sebességen múlik minden.Ha kényelemesebben labdázgatunk,akkor partiban lehetnek velünk a komolyabb csapatok.De ha "ég a ház" és megrázzuk magunkat,akkor csak kapkodhatják a fejüket.Ha annyira tudják már uralni a játékunkat,akkor h lehet,h cirka 5 gólt lőhettünk volna csak a második 45-ben!?
Annak ellenére,h sz.r minden és mindenki ( :roll: ) ,még így is sima 0:3-0:4 is kisülhetett volna a dologból,ha nincs ilyen nagy napja Palopnak,illetve valahogy pár centin nem bukik el a gólunk.
Ezek a ziccerek tavaly még befelé mentek,idén meg jobbára kifelé.Márpedig pontokat,továbbjutást úgy lehet elérni,ha gólt/gólokat lősz.Mivel ezúttal kevésre mértük a termelést így marad az emelt fővel való kiesés,meg a sárdobálás...
Titinho írta: Pláne Palop akinek a kezébe nyomta Henry a labdát, erre fél percig összegörnyedt és fogta a hasát, mint akire rájött a cifra. :lol:
És ennek volt folytatása is :P
Később ugyanígy odaadta a labdát Titi Palopnak,de ezúttal nagyon óvatosan érintette hozzá a kapushoz,aki közben végig dumált neki a bajsza alatt.Erre Henry ahogy elfordult tőle,egy lehelletnyit megpöccintette felfelé a labdát,ami így éppen lekoccolta a hálóőr állát.Az vágott is egy érdekes fejet :twisted:
Ez a kis simli tetszett a franciától,igazi rutinos zsiványság volt 8)
Nem úgy,mint az a becsúszás :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2010.01.14. 13:20:17-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
barca99
Llegenda del Barça

2010.01.14. 13:10:41

Mikaos írta:Tehát Puyolnál és Xavinál nem gáz, ha "szimplán dühből a földbe gyalulja" ellenfelét :D

Ennél jobban nem is tudtad volna kifejezni a kettős mércé(de)t. LOL, hát nem mindegy, hogy ki gyalul földbe valakit?? :D Már itt is meg kell különböztetni az embereket :lol:

szerk.: amúgy maga a belépő egyáltalán nem volt olyan durva, hogy még napokig erről kelljen beszélni...ami tényleg szánalmas lenne.
Látod ez az, Puyol és Xavi az életben nem fognak ilyen tapló módon szerelni. :wink: Csak olvasgass olyan fórumokat, ahol viszonylag semlegesek a Barcával... és nézd meg hányan tartják sportszerűtlennek Henryt, és hányan más Barca játékosokat. Biztos náluk is kettős mérce van. :D (főleg úgy, hogy nálad szinte mindenre ez a visszavágás... arra sem emlékszem mikor írtam Henry topicjába, kritizálni meg még annyiszor sem)

Egyszerűen herótom van attól, hogy Barca mezben szemet kell hunyni olyan dolgok fellett, amit ha más ha ellenünk követnek el, vagy neadjisten madridista csinál, napokig ez a téma.
Bobán írta:Te tuti, hogy még életedbe nem fociztál!
Taníts Mester! :wink: Gondolom a fentebb említett játékosok sem, vagy rajtuk kívül százak, akiktől soha nem láttam ilyen szerelést, ami idegből, emberre megy...
Titinho írta: Atyaúristen! :shock:

Egy belépő miatt el kell hordani mindennek egy játékost. Most az lényegtelen, hogy melyik játékos. És akkor mivan ha volt egy csúnya belépője? Meg ez mi, hogy Barca mezben valaki nem lehet dühös és feszült egy kupavisszavágó utolsó percében 1 gólos hátrányban? :D Ez óriási! :)

Labdáért csúszott az utolsó percben, nem sikerült, na bumm. Ezért már szánalmas, meg undorító, meg paraszt. :) Ez jó...de tényleg...

Nálam inkább nagyobb szégyen volt Palop "ciframonológja", vagy Romaric "emberkedése" a saját csapattársaival szemben, vagy pl. F. Navarro 2 szerelése nekem csúnyább volt mint Henryé.

De ezekről nem szabad szólni, most Henryról van szó...elnézést. :?

Na béke barátom! :wink:
Márpedig nem fogunk egyetérteni. :D

Mások lehúznak pályafutásokat, anélkül, hogy ilyet csinálnának. Ők valószínűleg nem feszültek sosem, nem játszanak hátrányban, és nem éri igazságtalanság a többszáz meccsük alatt. :)

És ha tényleg labdáért csúszott volna, nem lenne probléma. Labdáért viszont nem így csúsznak. Főleg, hogy 3 másodperccel előtte vették el a labdát, ő meg odament és "leverte, mint a büdösszrt." :)

Más sevillaihoz meg felesleges hasonlítani, mert ebben a kérdésben teljesen inkompetens, hogy Navarro hentes vagy sem.

Tehát továbbra is tartom, hogy nem kell ezt túlreagálni. Nem a legsportszerűtlenebb játékosok egyike, de bőven vannak pályára nem illő megoldásai.
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.14. 13:10:25

Tibikém! Hagyjad az egészet.

Teljesen igazad van egyébként, minden soroddal egyetértek jó szokás szerint, de én is megkaptam már tegnap, hogy elfogult vagyok és hogy egy szurkoló ne szidjon senkit.

Bizony ez a fórum arra van, hogy a véleményünket elmondjuk, igaz néha a stílus hagy némi kívánni valót maga után, nem tagadom.

Visszatérve a tegnapra: így nem aludtam rosszul és szerintem ilyen második félidővel ki lehet esni.

Pep felelőssége azonban nem vitatható el, mert a kiesés fő oka Ő volt Perez Burrull mellett. Ilyen csapattal egyszerűen még első felvonásban, hazai pályán sem szabad kiállni a Sevilla ellen. Ezt ennyire egyszerűen eltolta a mester, de hát Ő is ember, hibázhat, mert már letett ezt-azt az asztalra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2010.01.14. 13:11:43-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
zsuni
Capitá del Barça

2010.01.14. 13:10:01

Egy belépő miatt el kell hordani mindennek egy játékost. Most az lényegtelen, hogy melyik játékos. És akkor mivan ha volt egy csúnya belépője? Meg ez mi, hogy Barca mezben valaki nem lehet dühös és feszült egy kupavisszavágó utolsó percében 1 gólos hátrányban? Laughing Ez óriási!
ha valaki fehérben nem csinálhat ilyet, akkor gránátvöröskékben is engedtessék meg kritizálni. Szánalmas volt tényleg egy óriási pirossal.
Labdára ment? nem. Nyújtott pároslábbal hátulról szándékosan. 3 meccs viszlát minimum helyett sárgalap
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.01.14. 13:05:48

Titinho írta: 1. Hogy mit képzelek magamról?
Azt, hogy Magyarország legnagyobb Barca fórumán leírhatom a véleményemet a csapatról, a játékosokról és a fórumerek véleményére reagáljak.

4. Mindenkit leoltok?
Ez nem oltás, hanem inkább ellentétes a véleményem másokéval szemben. Nem ugyanaz. Az lenne oltás, ha a fórumereket elkezdeném parasztozni, meg csicskázni, meg gyökerezni? Mikor láttál te tőlem ilyet? :?
Kedves Titinho! Mindig is tiszteltelek hozzászólásaidért, de jelen esetben tényleg kissé bántó hangvételt használtál. Amikor valaki azt mondta, hogy Titi becsúszása szánalmas volt, akkor utána Te a fórumozóra használtad a szánalmas jelzőt, és ez a kettő bizony nem ugyanaz, ez utóbbi nem szabad véleménynyivánítás, hanem személyes sértés. Ha úgy érzed, valaki nagy hülyeséget írt, inkább nyelj egyet, és magadban rögzítsd a tényt, hogy "ez hülye". Vagy ilyesmi. Én is gyakran ezt teszem, és ez bizony szükséges lépés annak érdekében, hogy a hasonló vitákat elkerüljük-elkerüljétek. Amúgy minden jót, s óvd a szived!!
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2010.01.14. 12:47:47

barca2010 írta:Titinho!

Te mit képzelsz magadról, hogy mindenkit így leoltasz??? Azért, mert minden hülyeséget beirogatsz és ezzel van x ezer hozzászólásod, az még nem jelenti azt, hogy Te látod jól. Milyen jogon fikázod a játékosokat? Te meddig jutottál ebben a sportban? A statisztika egy dolog, a másik meg a valóság. Te csak annyit látsz ami ott van előtted, egy kicsit mögé is kellene nézni már ha érted mire gondolok. Na ezért nem írok sűrün, mert itt tele van okos emberekkel a fórum. Már akik azt hiszik, hogy azok.
Ez OFF lesz de azért válaszolnék rá.

Kezdjük az első kérdéssel:

1. Hogy mit képzelek magamról?
Azt, hogy Magyarország legnagyobb Barca fórumán leírhatom a véleményemet a csapatról, a játékosokról és a fórumerek véleményére reagáljak.

2. Milyen jogon fikázom a játékosokat?
Te se sűrűn olvashatod pl. a Csiga topicot, az Henry topicot, a Valdés topicot vagy még sok mást. Kb. minden 2. embernek ezt a kérdést beírhatnád. De egyébként, hogy konkrét választ is adjak, azért fikázom némelyiket mert nekem nem tetszik a játéka és ennek véleményt adok. Most pl. Xavit írtam, hogy nem tetszik ahogy az elmúlt 1-1,5 hónapban játszik.

3. Meddig jutottam ebben a sportban?
Ha már megkérdezted válaszolok is rá. 10 éves koromig játszottam csapatban, de akkor sajnos egy sújos térdsérülést szenvedtem és abba kellett hagynom, a növekedésem szempontjából.

4. Mindenkit leoltok?
Ez nem oltás, hanem inkább ellentétes a véleményem másokéval szemben. Nem ugyanaz. Az lenne oltás, ha a fórumereket elkezdeném parasztozni, meg csicskázni, meg gyökerezni? Mikor láttál te tőlem ilyet? :?

Ha meg hülyeségeket írogatok, nem kell elolvasni és komolyan venni. Köszi.

Bocsánat ezért az OFF-ért, többet nem írok. :wink:

Üdv,
Titi

SZERK:

Jajj, még egy mondatra reagálnék:
barca2010 írta:ezzel van x ezer hozzászólásod, az még nem jelenti azt, hogy Te látod jól
Én kérek elnézést, hogy 2006. novemberében regisztráltam és azóta megnőtt a hsz-eim száma 1975-re. Bocs, tényleg.
Ez is jó, hogy hsz-eim számához kötöd az igazam. :) Lehet, hogy nincs igazam, de van véleményem. Lehet valakinek 8000 hsz-e is, lehet, hogy akkora hülyeséget ír, hogy rádől a ház.

Még annyit, hogy neked nincs jogod ahhoz, hogy te itt másokat kérdőre vonjál és játszd az döntőbizottságot, hogy kinek hülyeség meg kinek nem a véleménye. Anyám, apám nem szól ilyeneket, légyszíves te se tedd. :wink:

Na csak ennyit akartam még. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2010.01.14. 13:08:12-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.14. 12:43:35

Az csak a beadás egyik fele, hogy érkezni kell rá, a másik fele, hogy jól beadd. Hát Henry nem adta be jól soha. Lehet, hogy 4-ből kettőt fogott csak a kapus, és a másik kettőt a védők tisztázták, de az a védő nem lendületből jött. Ott állt. Henry nekirúgta a labdát. Mindig ugyanaz a csel, ugyanúgy csinál mindent. Én nem erőltetném már a franciát. Pedro ahogy beállt veszélyes volt, Messi épphogy lemaradt a beadásáról. Talán hozzá is ért, ha jól emlékszem.

A szurkoló táborról sincs rossz véleményem. Legtöbb csapatnak ilyen. Persze, hogy a sajátjukat védik. Biztos te is hurrogtál otthon, mikor kaptak egy szabadot a Nou Camp-ban (főleg, ha jogtalanul, mondjuk ez már mástéma). Én egyedül talán Palop-ot rühelltem meg kicsit a folytonos időhúzása miatt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.14. 12:38:42

Tegnap először a (tesiből felmentett) riporternek gurult el a gyógyszere egyébként Henry kapcsán. Gondolom, ez hatással volt itt pár emberre.
Azt mondta az első félidőben, hogy Henry mind a 4 beadása a kapus kezében landolt. Ebből alapból 2 nem is a kapus kezébe került, és legalább egyre ha érkezett volna valaki rendesen, akkor tiszta gólveszély van.
De az ezévi Barcának egyik bosszantó problémája, hogy nincs "érkezés" sem a csatársorból, sem a középpályáról. Ilyenkor a falat tudom vakarni, annyira nem hiszem el, hogy pl. hány középre kipattanó szögletünkre nem érkezik egy darab Barca játékos sem!!! Vagy akár egy szimpla beadásra...
Sok probléma van az egész csapatban, és mindig nagyon egyszerű kiválasztani egy embert és felelőssé tenni kb az egész helyzetért.
Azokat sem tudom megérteni, akik Ibrát szapulják emiatt... - úgy értem senkit, aki bármelyik játékosunkkal szemben etikátlan módon mondja el a véleményét.

szerk.: az egész Sevilla -szurkolótáborostul- ganyén viselkedett, úgyhogy én mihamarabbi kiesésüket remélem a kupából :)
barca2010
Jugador d'estrella

2010.01.14. 12:32:04

Titinho!

Te mit képzelsz magadról, hogy mindenkit így leoltasz??? Azért, mert minden hülyeséget beirogatsz és ezzel van x ezer hozzászólásod, az még nem jelenti azt, hogy Te látod jól. Milyen jogon fikázod a játékosokat? Te meddig jutottál ebben a sportban? A statisztika egy dolog, a másik meg a valóság. Te csak annyit látsz ami ott van előtted, egy kicsit mögé is kellene nézni már ha érted mire gondolok. Na ezért nem írok sűrün, mert itt tele van okos emberekkel a fórum. Már akik azt hiszik, hogy azok.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Bobán
Jugador del Barça

2010.01.14. 12:27:02

Henry, paraszt módon, szimplán dühből a földbe gyalulja Capelt, és ennek túlzó a szánalmas jelző? Nem is szánalmas, hanem kifejezetten undorító, hogy Barca mezben valaki ilyet csináljon. Majd ha Puyol vagy Xavi megengedi magának ezt a luxust...

Kifejezetten sportszerűtlen, és csak hátráltatott azzal, hogy ezáltal Capelnak "joga volt" fetrengeni, és még a labda is náluk volt...

Te tuti, hogy még életedbe nem fociztál!
!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
Válasz küldése