2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
kurdt írta:Tudom h valszeg nem ezen múlt a továbbjutás, de nagyon zavart hogy a 3 perc hosszabbításból (ami mellesleg lehetett volna 4 vagy 5 is) kb. 17 másodperc volt foci, a többiben állt a játék. Arról a színjátékról amit a Sevilla játékosai Romaric lecserélésénél összehoztak, nem is érdemes beszélni....nem így "ismertem" őket.
Mindenesetre szép volt fiúk!
Ha már színjátékról van szó, akkor palop is egy utolsó senkiházi volt a meccsen, bárcsak az ilyet is eltiltanák utólag.kurdt írta:Tudom h valszeg nem ezen múlt a továbbjutás, de nagyon zavart hogy a 3 perc hosszabbításból (ami mellesleg lehetett volna 4 vagy 5 is) kb. 17 másodperc volt foci, a többiben állt a játék. Arról a színjátékról amit a Sevilla játékosai Romaric lecserélésénél összehoztak, nem is érdemes beszélni....nem így "ismertem" őket.
Mindenesetre szép volt fiúk!
Ez igaz.Colos írta: Amikor valaki azt mondta, hogy Titi becsúszása szánalmas volt, akkor utána Te a fórumozóra használtad a szánalmas jelzőt, és ez a kettő bizony nem ugyanaz, ez utóbbi nem szabad véleménynyivánítás, hanem személyes sértés.
És ennek volt folytatása isTitinho írta: Pláne Palop akinek a kezébe nyomta Henry a labdát, erre fél percig összegörnyedt és fogta a hasát, mint akire rájött a cifra.![]()
Látod ez az, Puyol és Xavi az életben nem fognak ilyen tapló módon szerelni.Mikaos írta:Tehát Puyolnál és Xavinál nem gáz, ha "szimplán dühből a földbe gyalulja" ellenfelét
Ennél jobban nem is tudtad volna kifejezni a kettős mércé(de)t. LOL, hát nem mindegy, hogy ki gyalul földbe valakit??Már itt is meg kell különböztetni az embereket
szerk.: amúgy maga a belépő egyáltalán nem volt olyan durva, hogy még napokig erről kelljen beszélni...ami tényleg szánalmas lenne.
Taníts Mester!Bobán írta:Te tuti, hogy még életedbe nem fociztál!
Márpedig nem fogunk egyetérteni.Titinho írta: Atyaúristen!
Egy belépő miatt el kell hordani mindennek egy játékost. Most az lényegtelen, hogy melyik játékos. És akkor mivan ha volt egy csúnya belépője? Meg ez mi, hogy Barca mezben valaki nem lehet dühös és feszült egy kupavisszavágó utolsó percében 1 gólos hátrányban?Ez óriási!
Labdáért csúszott az utolsó percben, nem sikerült, na bumm. Ezért már szánalmas, meg undorító, meg paraszt.Ez jó...de tényleg...
Nálam inkább nagyobb szégyen volt Palop "ciframonológja", vagy Romaric "emberkedése" a saját csapattársaival szemben, vagy pl. F. Navarro 2 szerelése nekem csúnyább volt mint Henryé.
De ezekről nem szabad szólni, most Henryról van szó...elnézést.
Na béke barátom!
ha valaki fehérben nem csinálhat ilyet, akkor gránátvöröskékben is engedtessék meg kritizálni. Szánalmas volt tényleg egy óriási pirossal.Egy belépő miatt el kell hordani mindennek egy játékost. Most az lényegtelen, hogy melyik játékos. És akkor mivan ha volt egy csúnya belépője? Meg ez mi, hogy Barca mezben valaki nem lehet dühös és feszült egy kupavisszavágó utolsó percében 1 gólos hátrányban? Laughing Ez óriási!
Kedves Titinho! Mindig is tiszteltelek hozzászólásaidért, de jelen esetben tényleg kissé bántó hangvételt használtál. Amikor valaki azt mondta, hogy Titi becsúszása szánalmas volt, akkor utána Te a fórumozóra használtad a szánalmas jelzőt, és ez a kettő bizony nem ugyanaz, ez utóbbi nem szabad véleménynyivánítás, hanem személyes sértés. Ha úgy érzed, valaki nagy hülyeséget írt, inkább nyelj egyet, és magadban rögzítsd a tényt, hogy "ez hülye". Vagy ilyesmi. Én is gyakran ezt teszem, és ez bizony szükséges lépés annak érdekében, hogy a hasonló vitákat elkerüljük-elkerüljétek. Amúgy minden jót, s óvd a szived!!Titinho írta: 1. Hogy mit képzelek magamról?
Azt, hogy Magyarország legnagyobb Barca fórumán leírhatom a véleményemet a csapatról, a játékosokról és a fórumerek véleményére reagáljak.
4. Mindenkit leoltok?
Ez nem oltás, hanem inkább ellentétes a véleményem másokéval szemben. Nem ugyanaz. Az lenne oltás, ha a fórumereket elkezdeném parasztozni, meg csicskázni, meg gyökerezni? Mikor láttál te tőlem ilyet?![]()
Ez OFF lesz de azért válaszolnék rá.barca2010 írta:Titinho!
Te mit képzelsz magadról, hogy mindenkit így leoltasz??? Azért, mert minden hülyeséget beirogatsz és ezzel van x ezer hozzászólásod, az még nem jelenti azt, hogy Te látod jól. Milyen jogon fikázod a játékosokat? Te meddig jutottál ebben a sportban? A statisztika egy dolog, a másik meg a valóság. Te csak annyit látsz ami ott van előtted, egy kicsit mögé is kellene nézni már ha érted mire gondolok. Na ezért nem írok sűrün, mert itt tele van okos emberekkel a fórum. Már akik azt hiszik, hogy azok.
Én kérek elnézést, hogy 2006. novemberében regisztráltam és azóta megnőtt a hsz-eim száma 1975-re. Bocs, tényleg.barca2010 írta:ezzel van x ezer hozzászólásod, az még nem jelenti azt, hogy Te látod jól