A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
A meghatározó az egyértelműen deffiniálva van ott mögötte rögtön, tehát h az első keret tagja. De nemértem hogy igazolási szezon közepén hogy létezhet olyan, hogy első keret, amikor az elviekben percenként változhat. Elképzelhető h minden játékos szerződésében van ilyen pont, hogy melyik kerethez tartozik.Fecooo írta:már csak ezt a meghatározó jelzőt kéne pontosan definiálni...főoldali cikk írta:Utoljára hagytuk azt a részét a történetnek, mely főleg a Barcelonát érinti: a Spanyol Szuperkupa szabályzata kimondja, hogy egy csapatnak legalább hét meghatározó, első kerethez tartozó játékosát szerepeltetnie kell a két találkozón, vagy nem játszhat.
Andris írta:Mi az hogy kulcsjátékos?Barca_10 írta:Úgy tudom 7 kulcsjátékosnak kell lennie a csapatban,hogy le tudják játszani a meccset.De az a kezdőre vagy a kispadra is vonatkozik?![]()
Tudtommal egy klubnak 7 játékosa kell hogy legyen, a mérkőzés lejátszásához.
már csak ezt a meghatározó jelzőt kéne pontosan definiálni...főoldali cikk írta:Utoljára hagytuk azt a részét a történetnek, mely főleg a Barcelonát érinti: a Spanyol Szuperkupa szabályzata kimondja, hogy egy csapatnak legalább hét meghatározó, első kerethez tartozó játékosát szerepeltetnie kell a két találkozón, vagy nem játszhat.
Mi az hogy kulcsjátékos?Barca_10 írta:Úgy tudom 7 kulcsjátékosnak kell lennie a csapatban,hogy le tudják játszani a meccset.De az a kezdőre vagy a kispadra is vonatkozik?
A 7 játékos arra vonatkozik ha mondjuk kiállítások sérülések stb történik egy mérkőzésen,tehát 7 mezőnyjátékos marad csak a pályán.Barca_10 írta:Úgy tudom 7 kulcsjátékosnak kell lennie a csapatban,hogy le tudják játszani a meccset.De az a kezdőre vagy a kispadra is vonatkozik?
Nem szolhatnak bele..Rewolution5 írta:Ezt a helyzetet úgy lehet megoldani, hogy a klubb, nem engedi el a jatekosait!

Raadasul Iniesta se veletlenul maradt otthon...Ibra biztos utazik?Tocy írta:és akkor
Pinto-Montoya, Fontás, Milito, Abidal - Keita, Iniesta, Maxwell - Benja, Tello, Adriano
ez fogja kéviselni a Barcelonát egy spanyol szuperkupa-mérkőzésen? ezt komolyan gondolják? hihetetlen....

Inkább csak ilyesmi, mert JdS, Bojan és Jeffren nincs! Ha igaz a legutóbbi hír, akkor Messi se lesz.Tocy írta:Pinto-Adriano, Fontás, Milito, Abidal-Keita,JdS,Iniesta-Messi,Bojan,Jeffren
vagy vmi ilyesmi.gáz lesz
Se Messi Se Jeffren se BojanTocy írta:Pinto-Adriano, Fontás, Milito, Abidal-Keita,JdS,Iniesta-Messi,Bojan,Jeffren
vagy vmi ilyesmi.gáz lesz

Hát besz@rás...ennyi nyomorékot....ab1daL írta:Sport szerint Messit mégis behívták Írország ellen, így ő sem lesz itt.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Hát ez hihetetlen.... bezzeg a csapat góllövőjét ki lehet hagyni a keretből, de a cserejobbhátvéd kell.....Fecooo írta:Fabiano nincs a brazil keretben...LM10 írta:Azért ne feledjük, hogy ha tőlünk, akkor a Sevillától is lesznek hiányzók:
Navas,Luis Fabiano. Egyenlőre ennyiről tudok, de ők ketten a Sevilla kulcsemberei.