Bob_Marley írta:Nekem meg aztan oly mindegy kivel jatszunk.

Real hetek sot talan honapok ota faradt, egyaltalan nem feltem volna toluk ha ugy alakul veluk jatszunk. Szerintem a Juve veszelyesebb mostani formakat nezve. Egymas elleniben is kijott ez, Juventus kontroll alatt tartotta a meccseket. Lehet mondani ha bemegy az elson a kapufa ha ez meg ha az, de Llorente elott is volt nagy helyzet pl. Masodikon meg volt egy bunteto, utana a masodikban valtott a Juventus, jott az egyenlites, s vege is volt a parharcnak.
Azért 2 hét van az utolsó bajnoki forduló és BL döntő között (május 23 vs június 6), ami elég sok, és nekik Spanyol Kupa döntő sincs, plusz szerintem leginkább Modric hiányát érzik meg igazán, aki addigra vissza tért volna, és ki is pihenhették volna magukat, így azért mégis más a helyzet.
A 60 perc dominancia szerintem túlzó, mert leginkább az egyenlítés után kapták össze magukat( azt is egy olyan kontrából ahol 1-0-nál Neymar 4 méterről Casillas kezébe pörgett a labdát és indította a csapatot) , és Suarez 55. percben lőtt góljáig bírták.
Persze a legelején volt egy Roni felsőkapufa, de az on kívül nemsok.
De szerintem a Realnak a fölényükhöz az is közrejátszott hogy a fél világban úgy volt beharangozva hogy" A gyenge REal vs csúcsformánan lévő Barca, tuti Barca aratás lesz" így kicsit rástresszeltek a fiúk..
Persze egészséges Real ellen is bőven esélyesek lennénk, szerintem 50-50 és én bíznék a csapatba, csak mégis mivan ha visszafele sül el főleg úgy hogy ha sokunk Realt akarta.