Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
4-3-3 rajzoltak feldavi10 írta: ↑2020.11.29. 13:32:08Az kemény, annak örülök, hogy Dest-nek ezek szerint nincs komolyabb baja. Braithwaite meg remélem él a lehetőséggel, egyáltalán nem néz ki olyan rossz játékosnak, mint amennyire le van nézve.
Elbírt volna ez a kezdő egy Alena-t mondjuk Griezmann helyett, Pedri és Coutinho még annyira se szűrők, mint Ő.
4-1-3-2 vagy 4-1-4-1 lesz?
Én most Pedrit vettem volna ki. Alena vagy Puig lenne a helyén, a többi tetszik.csababarca írta: ↑2020.11.29. 13:06:18TS-Dest, Mingu, Lenglet, Alba- DeJong-Coutinho, Messi, Pedri-Brait, Griezman.
nem rossz kezdő, bevállalós.
Csak nehogy megreggelizzenek minket a középpályán, illetve a támadók kapjanak labdát...csababarca írta: ↑2020.11.29. 13:06:18TS-Dest, Mingu, Lenglet, Alba- DeJong-Coutinho, Messi, Pedri-Brait, Griezman.
nem rossz kezdő, bevállalós.
Csak magamat tudnám a BL-es forumból idézni itt az ideje váltani valóban csak éppen nem Kűmannak, hanem Kűmant. Ha van valátozás a dinoszaurusz FC-ben az is csak sérülés miatt, vicc hogy a teljesítményt és a formáció és taktikabeli hiányosságokat a mai napig nem orvosolja a holland. Nálam nincs helye a Barcába, max 30 évvel fiatalabban Pique helyén.
Ne legyen igazad.....de túl sokat elmélkedve ezen sajnos képes lehet Koeman erre.....a ligában elég nagy a lemaradásunk, félti a bőrét és hajlama is megvan hozzá, hogy óvatoskodjon....valamikor már leírtam, hogy Valverde tavalyi Inter elleni decemberi BL kezdője volt az egyedüli tökös lépése....sosem húzott utána hasonlót.....most kisértetiesen hasonló a helyzet....
Aha TS-Dest,Mingu,Lenglet,Alba- Pjanic, Busquets-Trincao,Couthino,Messi,-Grizes.