Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Bayernt nem ismerem, de amit a Barcarol irt, azzal (sajnos) egyetertek.Sanama írta:
Erről a cikkről nektek mi a véleményetek főleg Barca-Bayern téren?
MessiNeymarSuarez írta:http://www.hatharom.com/2015/04/25/takt ... es-eselyek
Piqué, Mathieu, Mascherano, Alba, Alves, Adriano, Bartra, Montoya (, Vermaelen)a nevekre meglehetősen közepes védelem
Azért azt nem hiszom, hogy egy PSG-t egyéni villanásokkal tudtunk volna kiütni 5-1-re. Az utóbbi években először érzem azt, hogy a meccseinket nem egyéni villanások döntik el. Emellett a pontrúgásokban is nagyon sokat fejlődtünk.Sokkal inkább azt látom gondnak, hogy Enrique az inidividualizmusban hisz, az egyének klasszisa dönti el a meccseiket, és oké, ez egy Messi-Neymar-Suárez-Iniesta sorral bőven lehet működőképes, de BL-t nyerni inkább jó csapatok szoktak, nem pedig az egyénieskedő sztárok.
Megint ugyanaz, vagy csak nekem nincs jó szemem a futballhoz és tényleg koncepció nélkül lépünk pályára meccsről-meccsre? Tényleg Messi irányítja a háttérből LE-t és a csapatot? Tényleg csak és kizárólag az MSN-től függünk? Mert szerintem egyáltalán nem...Enrique, aki ugyan lazított valamelyest az utóbbi két év Barcáját már inkább fojtogató, mintsem repítő tiki-takán, de cserébe az egyéniségek bábjává tette a csapatot.
"...és a PSG lepofozása is komoly erődemonstráció volt." ...Taibi írta:Szerintem a cikk írója nem látta a Barca tavaszi BL-meccseit, ugyanis ezeken a találkozókon mind védekezésben mind támadásban csapatszinten dominált a Barca.MessiNeymarSuarez írta:http://www.hatharom.com/2015/04/25/takt ... es-eselyek
Szerintem a cikk írója nem látta a Barca tavaszi BL-meccseit, ugyanis ezeken a találkozókon mind védekezésben mind támadásban csapatszinten dominált a Barca.MessiNeymarSuarez írta:http://www.hatharom.com/2015/04/25/takt ... es-eselyek
A Bayernt nem ismerem, de amit a Barcarol irt, azzal (sajnos) egyetertek.MessiNeymarSuarez írta:http://www.hatharom.com/2015/04/25/takt ... es-eselyek
Én továbbra sem hiszek ebbenS.Agüero írta: Hát azért Guardiola mindent tud a Barcáról, minden taktikát, tudja, hogy készülnek fel az ellenfélre, stb... Persze LE alatt azért változtak a dolgok, csak hát őt is eléggé jól ismeri...
Sőt, még jól is jártunk, hogy megkaptuk a legerősebb ellenfelet.zsoltman írta:Gondoljatok bele ha most egy Chelsea-val,Juventussal kellene játszani.
Ez a stílus amit a Bayern képvisel remélem jobban fekszik nekünk.
Hát azért Guardiola mindent tud a Barcáról, minden taktikát, tudja, hogy készülnek fel az ellenfélre, stb... Persze LE alatt azért változtak a dolgok, csak hát őt is eléggé jól ismeri...Nem hinném, hogy pl. Mourinho, vagy Ancelotti kevesebbet tudna a játékunkról, mint Guardiola.
A hazaiak választanak mezt.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy miért sorsolják ki hogy a döntőben melyik ág győztese lesz "otthon"?
Milyen pozitívuma vagy negatívuma van ha valakit kisorsolnak hogy "otthon játszik a döntőben?
Akkor úgy fogalmazok, hogy " az elmúlt 1-2 évhez képest..."LG írta:Ezt mondjuk barokkos túlzásnak érzem.Volt ilyen is, néhány meccsen, de a többnyire azért akadozott játékunk, és a támadótriónk közül is inkább egynek, max. kettőnek szokott jó napja lenni, nagyon kevés meccs olyan meccs volt, ahol mindhárom jól játszott.igazán ütős támadótrió és szép,hatásos játékEzt szintén. Talán a statisztikák ezt mutatják, mert kevés gólt kapunk, de sok olyan meccsünk volt, ahol nagyon nem állt a védelmünk a helyzet magaslatán, és sok helyzetet tudott kidolgozni az ellenfél. Ezekből nem lettek gólok, de lehetettek volna. Ezzel csak arra akarok célozni, hogy én nem vagyok nyugodt a védelmünk miatt, szélsőséges esetben belefuthatunk a késbe. Inkább a támadóinkban bízok, mert a Bayern védelme is sebezhető.Újabban még a hátsó alakzat is stabilRendben, szia!Sok szakerto... Orom olvasni a sok idetlen hozzaszolast... Fogalmatlanok... Tisztelet a kivetelnek. Sajna kevesen vannak
Itt szúrkolók ìrnak az érzéseikről félelmeilről, vagy éppen a vágyaikról. Nem kellene minősíteni, mert annak semmi értelme. Nyilván lehet ezzel, vagy ezekkel vitatkozni, de nem hiszem, hogy szakértőzni kellene és mondani a tutit egy nicknév mögé bújva. A vélemény szabad, lehet vitatkozni, de lenézni felesleges másokat, mert minden relatìv és nézőpont kérdése. De hogy ne legyek nagyon off, kìvánom, hogy jussunk tovább, de az sem gond, ha esetleg a Bayern jutna továbbCsbal írta:Sok szakerto... Orom olvasni a sok idetlen hozzaszolast... Fogalmatlanok... Tisztelet a kivetelnek. Sajna kevesen vannak.
Ezt mondjuk barokkos túlzásnak érzem.Volt ilyen is, néhány meccsen, de a többnyire azért akadozott játékunk, és a támadótriónk közül is inkább egynek, max. kettőnek szokott jó napja lenni, nagyon kevés meccs olyan meccs volt, ahol mindhárom jól játszott.igazán ütős támadótrió és szép,hatásos játék
Ezt szintén. Talán a statisztikák ezt mutatják, mert kevés gólt kapunk, de sok olyan meccsünk volt, ahol nagyon nem állt a védelmünk a helyzet magaslatán, és sok helyzetet tudott kidolgozni az ellenfél. Ezekből nem lettek gólok, de lehetettek volna. Ezzel csak arra akarok célozni, hogy én nem vagyok nyugodt a védelmünk miatt, szélsőséges esetben belefuthatunk a késbe. Inkább a támadóinkban bízok, mert a Bayern védelme is sebezhető.Újabban még a hátsó alakzat is stabil
Rendben, szia!Sok szakerto... Orom olvasni a sok idetlen hozzaszolast... Fogalmatlanok... Tisztelet a kivetelnek. Sajna kevesen vannak