Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából ha kivesézzük őket akkor az ember arra jut, hogy nagyon jók. A hátvédsoruk bitang jó. És elég csereszabadtos. Chiellini és Barzalgi is is igazi vezér.Chino írta:Chiellini fontos, de nem döntő faktor. Jó képességű játékos, de Messinek annyival nagyobb gondot nem okozna mint az esetleges helyettese. Inkább abban volt kiemelkedő, hogy ő a védelem vezére, ő fogja őket össze.
Egyedül a középpályájuktól félek, az nagyon egyben van, és nem Pogbat vagy Pirlot tartom ott a kulcsnak, hanem Marchisiot. Iszonyú fontos láncszem ott, csak nem ő van a középpontban. Kicsit olyan, mint nálunk Busi. Elég észrevehetetlen, de nagyon megsínylenénk, ha nem lenne ott.
A másik veszélyforrás a szabadrúgások. Remélem Piqué-ék észnél lesznek és nem szabálytalankodnak a tizenhatos előterében. Pirlo talán a jelenlegi legjobb szabadrúgáslövő, nem kéne hagyni, hogy lehetőséghez jusson. Ezt a Madrid meg tudta csinálni, akkor nekünk is menni fog.
Én alapvetően optimista vagyok, de helyén kell kezelni a dolgokat. Ez nem egy párharc, ott sokkal esélyesebbek lennénk, itt a pillanatnyi forma fog dönteni, bármilyen elcsépelten is hangzik.
Chiellinivel kapcsolatban jöhetnek itt a madridisták, hogy makkerek vagyunk stb., de arról egy szót sem hallottam, hogy Pogba is kiesett az első meccsükön, és a visszavágón sem volt teljesen egészséges.
Igazad van!!!! Láthattuk a VB-n is a braziloknál hogy mennyire nem döntő faktor ha kiesik a védelem vezére.Chino írta:Chiellini fontos, de nem döntő faktor. Jó képességű játékos, de Messinek annyival nagyobb gondot nem okozna mint az esetleges helyettese. Inkább abban volt kiemelkedő, hogy ő a védelem vezére, ő fogja őket össze.
Megkapta a játékengedélyt, teljesen felépült. Az olasz panaszkodásnak meg nem kell felülni, már a sajtóban elkezdik az altatós dumát.BarcafanTomee írta:
Ő is sérült.
Nem hiszem, hogy annyit fog számítani. Ogbonna egy melepően jó képességű srác Cáceres pedig ellenünk valószínűleg felszívja magát mint az állat. És még lehet Barzalgit összedrótozzák addig.(Pep elég csúnyán kiebrudalta innen) A védelmük nagyon egybe van és elég csereszabatos is. Igazán szerintem aki kiesést jelentene az Vidal. Őket nem tudják igazán pótolni.nzxtpo írta:Ez nagy érvágás náluk, ennél csak Tevéz vagy Vidal kiesése lenne talán nagyobb, Buffonnal ők 4-en adják meg a csapat magját, ha nekik megy akkor megkeseríthetik bárki életét. Egy klasszis védő, olyan nincs, hogy a három támadónkat 90 percig kontroll alatt tudta volna tartani, de ilyen szinten nem tudják pótolni.danianevem írta:Valószínűleg Ogbonna, rajta kívül még Cáceres (az ex-barcás) is bevethető középen.MQuCsabi írta:Nem ismerem a Juve keretét, ki helyettesíti Chiellinit?
Ha jól emlékszem, 2009-ben egy elég felforgatott csapattal tudtuk behúzni a címet. 94-ben pedig pont a Milan-nál voltak hasonló gondok, aztán mégis elég jól megoldották a dolgot. Sokszor az ilyen nehézségek egységesebbé tesznek egy csapatot, a túloldal pedig elbizakodottá, könnyelművé válhat. Nem hinném, hogy Chiellini hiánya dönő jelentőségű lenne már ezen a szinten.Tobias88 írta:"Hivatalossá vált, amit csütörtök reggel már sejteni lehetett: Giorgio Chiellini, a Juventus középhátvédje vádlisérülés miatt nem léphet pályára a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőben."
Én nagyon sajnálom. Én mindig is azt vallottam, hogy az ellenfél mindig a legerősebb keretével álljon ki és úgy nyerjünk. Chiellini, Buffon után a legmeghatározóbb a Juvénél a csapat szempontjából, kár érte. Így 1.4ről 1.35re csökkent a győzelmi szorzónk
Ő is sérült.recrea írta:Szerintem Barzagli fogja.MQuCsabi írta:Nem ismerem a Juve keretét, ki helyettesíti Chiellinit?
Szerintem Barzagli fogja.danianevem írta:Valószínűleg Ogbonna, rajta kívül még Cáceres (az ex-barcás) is bevethető középen.MQuCsabi írta:Nem ismerem a Juve keretét, ki helyettesíti Chiellinit?
Egy vezért elbuktak, ez tény, de ettől nem lettek sokkal gyengébbek. A kezdő nem elhanyagolható részének talán utolsó esélye egy BL-győzelemre, a beugrók meg eddig rendre hozták, amit kell. Úgy látom inkább fejben és csapatként egységesek, nem egy-egy játékoson múlik a dolog náluk.nzxtpo írta:...
Ez nagy érvágás náluk, ennél csak Tevéz vagy Vidal kiesése lenne talán nagyobb, Buffonnal ők 4-en adják meg a csapat magját, ha nekik megy akkor megkeseríthetik bárki életét. Egy klasszis védő, olyan nincs, hogy a három támadónkat 90 percig kontroll alatt tudta volna tartani, de ilyen szinten nem tudják pótolni.danianevem írta:Valószínűleg Ogbonna, rajta kívül még Cáceres (az ex-barcás) is bevethető középen.MQuCsabi írta:Nem ismerem a Juve keretét, ki helyettesíti Chiellinit?
Valószínűleg Ogbonna, rajta kívül még Cáceres (az ex-barcás) is bevethető középen.MQuCsabi írta:Nem ismerem a Juve keretét, ki helyettesíti Chiellinit?