Koko1998 írta:De igazából nem is tudom..(Ez csak feltételezés) Ha a Juve nyerne, az nagy dolog lenne, nagyon összeálltak idén, mert hiába is szurkolók nekik nem hiszem h jövőre ugyanez a bravúr menne(bár reménykedem), és lehet megint 12 évet kell várni még egy ilyen idényre és nem lenne esély a címvédésre(mert ezzel a csapattal jövőre nem fog menni, mármint nemzetközi szinten, kiöregedtek és egy teljes fiatalitás fog kelleni). Ha a Barca nyerne meglenne az esély jövőre a címvédésre "csak" a formán múlik és okés h elmegy Xavi(számitani fog) de nem fogja teljesen megtörni őket. A csapat összeállt már csak fejleszteni kell amennyire szükséges.
Nem hinném, hogy akár mi, akár ők megvédhetnék a BL címet. Ők szerintem már azzal túlteljesítették az elvárásokat, hogy itt vannak a döntőbe, a győzelmük csodaszámba menne. Nem hinném, hogy jövőre megismételhetik ezt a menetelést.
Nekünk borzasztóan jól sikerült a formaidőzítésünk, tavaszra egyértelműen a legjobb csapat lettünk. A legnagyobb riválisaink pedig inkább elfáradtak mostanra, és sérülések is tizedelték őket, minket meg szerencsésen elkerültek.
De az ilyen szezonok megismételhetlenek, törvényszerű a visszaesés, nem véletlen, hogy nem védte még meg senki a BL címet.
Egyébként biztos vagy a győzelembe. Ha ők szereznek vezetést, úgy nehezebb lesz, de akkor is fordítunk. Ha mi szerzünk fezetést, sima lesz. Úgy gondolom, minimum kettő lesz közte a javunkra.
Valaki megemlítette 2011-et, nekem is hasonló érzéseim vannak. Akkor is mondogatták, hogy nem szabad a MU-t lebecsülni, de sima volt nagyon a döntő.