recrea írta:MQuCsabi írta:Nem ismerem a Juve keretét, ki helyettesíti Chiellinit?
Szerintem Barzagli fogja.
Ő is sérült.
Annyira nem örülök, hogy nem lesz Chiellini (habár sztem még lazán játszhat). Magamból kiindulva tudom, hogy mennyire félek, hogy nehogy lesérüljön valaki nálunk. Igaz, hogy 2009-ben nálunk is Yaya meg Busi voltak a belső védőink meg a tata Sylvinho szedte le a pályáról CR-t, de akkor mi annyira kiemelkedtünk, hogy éreztem, hogy megnyerjük. Aztán csak meg kellett úszni az első 15 percet. Most is kb. ezt érzem, jobbak vagyunk, de be is kell ezt mutatni, meg túl kell majd élni 1-1 nehéz periódust. Tiszta körülmények között, helyzeteket belőve, nem szabad, hogy gond legyen. De egy természetes félsz bennem van most is. 50-50ről indul, ezt nem szabad elfelejtetni.
Egyébként van valakinek valami érdekes Döntő rutinja?
Én eddig a 06, 09 meg a 11-es döntőt is egyedül néztem otthon, végig izgulva az egészet elejétől végéig. Idén több Barcás meg Juvés haverommal plusz pár neutrál, beülünk egy kávézó/kocsmába, és ott szurkoljuk végig a finálét. Ki ezért, ki azért fog lerészegedni
Nagyon várom már!
úgyhogy már most Vamooooooooossssssssssss!!! Visca el BARCA!!!