A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
kezdjük ott, hogy az "individualizmus" egy társadalmi. politikai kategória...a lényege pedig, hogy az egyén érdekeit a közösség(társadalom) érdekei fölé helyezi...ha nem vagyunk szőrszálhasogatóak és azt mondjuk, hogy átvitt értelemben használ jelzőket, nos akkor totális a tévedése igazán!danianevem írta:Nem olvastam el a cikket, de a kiemeltek alapján azért van benne igazság is. Az MSN-en áll, vagy bukik a csapat támadójátéka. Mi ez, ha nem individualizmus? Az oké, hogy ők hárman érzik egymás játékát, meg bőven elegek lehetnek a feladathoz, de ettől függetlenül a meccseink többségében teljes impotencia tapasztalható a középpályás sor támadásépítéseinél. Sem Iniesta, sem Rakitic, sem más nem tudta kezébe venni a karmesteri pálcát és elnézve Ini legutóbbi pár meccsen nyújtott teljesítményét, ez nem volt tudatos. Egyszerűen nem volt benne már annyi, a többiektől meg felesleges, de talán nem is lehet elvárni. Más kérdés, hogy ez nem Enrique sara, a keret adott, de attól még a kritikának van alapja.

Igazából több dolgot ki lehetne emelni és nem azért mert nem tetszik, hogy a kedvenc csapatom ellen ír "szakértő" dolgokat.zola8787 írta:Nagyon gáz dolgokat írt, kettőt emelnék ki:
A Bayernt nem ismerem, de amit a Barcarol irt, azzal (sajnos) egyetertek.Sanama írta:
Erről a cikkről nektek mi a véleményetek főleg Barca-Bayern téren?
MessiNeymarSuarez írta:http://www.hatharom.com/2015/04/25/takt ... es-eselyek
Piqué, Mathieu, Mascherano, Alba, Alves, Adriano, Bartra, Montoya (, Vermaelen)a nevekre meglehetősen közepes védelem
Azért azt nem hiszom, hogy egy PSG-t egyéni villanásokkal tudtunk volna kiütni 5-1-re. Az utóbbi években először érzem azt, hogy a meccseinket nem egyéni villanások döntik el. Emellett a pontrúgásokban is nagyon sokat fejlődtünk.Sokkal inkább azt látom gondnak, hogy Enrique az inidividualizmusban hisz, az egyének klasszisa dönti el a meccseiket, és oké, ez egy Messi-Neymar-Suárez-Iniesta sorral bőven lehet működőképes, de BL-t nyerni inkább jó csapatok szoktak, nem pedig az egyénieskedő sztárok.
Megint ugyanaz, vagy csak nekem nincs jó szemem a futballhoz és tényleg koncepció nélkül lépünk pályára meccsről-meccsre? Tényleg Messi irányítja a háttérből LE-t és a csapatot? Tényleg csak és kizárólag az MSN-től függünk? Mert szerintem egyáltalán nem...Enrique, aki ugyan lazított valamelyest az utóbbi két év Barcáját már inkább fojtogató, mintsem repítő tiki-takán, de cserébe az egyéniségek bábjává tette a csapatot.

"...és a PSG lepofozása is komoly erődemonstráció volt." ...Taibi írta:Szerintem a cikk írója nem látta a Barca tavaszi BL-meccseit, ugyanis ezeken a találkozókon mind védekezésben mind támadásban csapatszinten dominált a Barca.MessiNeymarSuarez írta:http://www.hatharom.com/2015/04/25/takt ... es-eselyek
Szerintem a cikk írója nem látta a Barca tavaszi BL-meccseit, ugyanis ezeken a találkozókon mind védekezésben mind támadásban csapatszinten dominált a Barca.MessiNeymarSuarez írta:http://www.hatharom.com/2015/04/25/takt ... es-eselyek

A Bayernt nem ismerem, de amit a Barcarol irt, azzal (sajnos) egyetertek.MessiNeymarSuarez írta:http://www.hatharom.com/2015/04/25/takt ... es-eselyek

Én továbbra sem hiszek ebbenS.Agüero írta: Hát azért Guardiola mindent tud a Barcáról, minden taktikát, tudja, hogy készülnek fel az ellenfélre, stb... Persze LE alatt azért változtak a dolgok, csak hát őt is eléggé jól ismeri...

Sőt, még jól is jártunk, hogy megkaptuk a legerősebb ellenfelet.zsoltman írta:Gondoljatok bele ha most egy Chelsea-val,Juventussal kellene játszani.
Ez a stílus amit a Bayern képvisel remélem jobban fekszik nekünk.