Na akkor én is leírnám a véleményemet a meccsel kapcsolatban.
Alapvetően én is elégedett vagyok a meccsen látottakkal, egy kicsit jobb eredményre számítottam (nem 2 hanem legalább 3 rúgott gólra), de így hogy nem kaptunk gólt ez így nekünk tökéletes eredmény lesz a visszavágóra. Tegyük fel, hogy idegenben lövünk 1 gólt, akkor a Mallorcának már 4-et kell rúgnia, hogy továbbjusson, erre pedig valljuk be nagyon kicsi az esély. És szerintem idegenben 1 gólt rúgunk és nem fogjuk agyonhajszolni magunkat. Szerintem ez egy tökéletes eredmény. Monduk még tökéletesebb lett volna, ha 3 vagy 4-0-ra nyerünk, de hát na...most csak ennyit volt kedvük focizni. Amúgy tényleg teljesen nyugodt volt mindenki a meccsen, néha Bojan és Hleb-en látszott a túlzott akarás, de rájuk is fér, nem játszottak rosszul.
Sőt, nekem Bojan és Hleb játéka tetszett, főleg a "kicsié'. Hleb elég jól mozgott, sokszor volt jó helyen, de valahogy néha nem vették észre a társak, a hajtás pedig nagyon látszott rajta és kiosztott szélről és középről néha egy-két olyan labdát, hogy csak lestem. Persze azért akadnak még hibák a játékában, de látszik rajta, hogy van benne potenciál, csak több játéklehetőség kellene neki. A hétvégén a Gijón ellen, mindenféleképpen a kezdőben kapna nálam szerepet. Jó lesz ez.
Bojan is mindig megjátszható volt, a 9. percben a szólója pedig élményszámba ment. Rúghatott volna most is minimum egy duplát, de most kimaradtak. Amúgy tudjátok mit figyeltem meg? Azt, hogy nem nagyon akarják, tudják, megemelni a labdát lövéskor. (jó ez Alvesre nem igaz

) Ez a tegnapi meccsen tűnt fel, de el is gondolkoztam rajta. Messi, Xavi, Iniesta, Bojan sőt még Henry is szinte csak lapos lövésekkel operálnak. Egy távoli bomba volt Iniesta részéről vagy 22 méterről, na az szép nagy gól lett volna, de a többi esetben inkább csak laposlövéseket küldenek kapura. Bojan is 2x 3x ha nem laposan lövi, hanem egy kicsit megemeli a labdát, akkor nem hiszem, hogy Lux kétszer is lábbal védett volna. Na mindegy...ez csak egy meglátás.
Tetszett még Henry játéka, akinek a gólja nálam élményszámba ment, nekem nagyon tetszett. A levegőben, már elrugaszkodva úgy meg tudta helyezni a labdát, hogy Luxnak esélye nem volt védeni. Persze dícséret illeti a kis Bojant, hiszen gyönyörű labdával kínálta meg Henryt. Aki tetszett még az Iniesta volt. Neki a középpálya való, nem a bal szél, ott tudja kibontakoztatni igazán a tehetségét. Nagyon jól szervezte a játékot az az Henry összjátéka pedig a 30. percben. Tyűű...nem volt semmi.

Ide sorolnám még Sylvinhot is, akiről nekem néha Larsson jut eszembe. Akármennyit ül a padon, beteszik egy kupaelődöntő meccsen (és persze már előtte is a kupában) és játszik egy nagyot. Hatalmas tisztelet neki ezért! Kellenek az ilyen játékosok, úgymond a "nagyöregek", rájuk felnéz mindenki, a fiatalok hallgatnak rájuk. Még a mai napig imádom nézni a játékát és nagyon szomorú leszek, ha egyszer elhagy minket.
Aki viszont nem tetszett az Marquez volt, az első félidőben nem volt a helyzet magaslatán el is adott a kp-n néha egy-két olyan labdát, hogy csak néztem, hogy mi van ezzel. Az utóbbi két meccsen nagyon nem találta a helyét, sokszor körülményes volt, buta megoldásokat választott. És persze most meg is köszönhetjük a bírónak, hogy a 90. percben nem adta meg a 11-est amiért felvágta Trejot.

Ez a Márquez-Piqué kettős nekem nem jön be, ettől még a Cáceres-Piqué is jobb, valahogy nem érzik egymást. Egy kis pihenő ráfér, így hogy nem játszik a hétvégén. De azért a góla gyönyörű, mesteri munka volt.
Na nem f*som tovább a szót, összességében én elégedett vagyok az eredménnyel és a játékkal, nem lehet mindig minden csapatot 5-0-ra verni és azért ezt túlzás is elvárni a csapattól. Jól mondta Pep: mi is csak emberek vagyunk! A lényeg, hogy fél lábbal már a döntőben vagyunk!
Na peace.