Mondanom sem kell mennyire örültem amikor Messi meglőtte a maga gólját a 82. percben! Vergődtem és kiabáltam (de csak halkan

), hogy: Igen, igen, igen!
Gratulálok azért a srácoknak, igaz, hogy nem játszottunk szemkápráztatóan, de hajottak azért, hogy ott legyenek a döntőben. Ezt a hajtást kell visszaszerezni minden meccsre és akkor visszatér a szép foci is!

A második félidőben már jól játszottunk, agresszívak voltunk (pláne Cáceres

), egyedül Puyolban éreztem a tűz hiányát tegnap este. Volt így is egy két szép szerelése, de voltak nagy hibái is ismét. De sajna most hétvégén sem tud majd pihenni, mivel Alves eltiltás miatt nem játszhat majd. Ha már ezt írtam kíváncsi leszek a hétvégi védőnégyesünkre: Puyol-Marquez-Piqué-Cáceres???

Pinto meg...áhh...megköszönhetjük neki is a továbbjutást! Pinto és Messi, szerintem kimondhatjuk döntőbe lőtte (és védte) a Barcát! Kíváncsi vagyok, hogy a döntőben is Pinto kapja-e meg a lehetőséget Peptől. Szerintem igen...
Egyébként még Dani Alves játékával voltam megelégedve, a második félidőben nagyon jól tolta! Rengeteget futott, hajtott, cselezett, csak azokat a fránya szabadrúgásokat kellene pontosabban lőni Dani...
Ha nincs egyébként Cáceres kiállítása, akkor szerintem meg is nyertük volna a meccset, mivel a 2. félidőben sokkal jobban játszottunk mint az elsőben, sőt akkor 10 emberrel voltunk a pályán. Mentek a gyors, rövid passzok, nem voltak olyan pontatlanok, hajtottunk, ment az agresszív letámadás, észrevették ha egy játékos szabadon van, és persze Messi játéka is hozzátett a játék javulásának. Az utóbbi meccseken ezek hiányát érezte meg a legjobban játékunk, de főleg szerintem az agresszivitás és a pontosság hiányzott belőlünk.
Én a második félidőben látottakkal elégedett vagyok és számomra bizakodásra ad okot. Most az, hogy Hleb, Bojan, Busquets, Cáceres nem játszottak jól...na bumm...majd a Messi, Henry, Eto'o, Xavi qvartettel már működni fog szerintem.
GRAT FIÚK! 25 ÉV UTÁN ÚJRA: BARCELONA - ATHLETIC BILBAO DÖNTŐ!
SOM-HI TOTS!