Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Erről nm hallottam de akkor okéslionelmessi19 írta:Alvesnél elengedték a sárgát, azthiszem. Bár lehet hogy nem jól olvastam, csak futólag néztem most a Mundot, de friss cikk volt.danko94 írta:Az vicces h Pique és Marquez és Alves kezd és akk ezek szerint mind3-an kihagyják a következő bajnokit![]()
Alvesnél elengedték a sárgát, azthiszem. Bár lehet hogy nem jól olvastam, csak futólag néztem most a Mundot, de friss cikk volt.danko94 írta:Az vicces h Pique és Marquez és Alves kezd és akk ezek szerint mind3-an kihagyják a következő bajnokit![]()
Messi nincs, kíváncsi vagyok hogy van az a Messi-függőség dolog. Mindenesetre remélem jó napot fognak ki a többiek.soadroli írta:Pinto-Alves-Piqué-Márquez-Sylinho-Touré,Guddy,Iniesta,Hleb,Bojan,Henry![]()
Nem rosz

Úgy látszik, hogy Pep Pintoban jobban bízik, de szerintem nyáron kell egy viszonylag fiatal (25-28 éves) megbízható cserekapus helyettük. És akkor még talán lenne esélyük néhány szezont kezdőként végigjátszani egy másik csapatban.sniffles írta:ez kupameccs lesz, és nem bajnoki, ezért játszhatnak a hétvégi piroslaposok. De miért nem Jorquera véd?:(
Nagyon örülnék egy ilyen támadó sornak. Iniesta és Messi jól ki tudnák szolgálni Bojant labdákkal, ráadásul ők ketten lefoglalnak vagy 4 védőt együtt, így Krkicnek sok területe maradna. A helyzeteit pedig szerintem ki fogja használni, mint a multkori mérkőzésen.Messi, Iniesta és Bojan
bex.arás, hogy még csak véletlenül sem tudjuk a hivatalos kezdőt de már osztjátok az észt.Szerintem hibázik Pep...