FORCA BARCAAA

Erről nm hallottam de akkor okéslionelmessi19 írta:Alvesnél elengedték a sárgát, azthiszem. Bár lehet hogy nem jól olvastam, csak futólag néztem most a Mundot, de friss cikk volt.danko94 írta:Az vicces h Pique és Marquez és Alves kezd és akk ezek szerint mind3-an kihagyják a következő bajnokit![]()
Alvesnél elengedték a sárgát, azthiszem. Bár lehet hogy nem jól olvastam, csak futólag néztem most a Mundot, de friss cikk volt.danko94 írta:Az vicces h Pique és Marquez és Alves kezd és akk ezek szerint mind3-an kihagyják a következő bajnokit![]()
Messi nincs, kíváncsi vagyok hogy van az a Messi-függőség dolog. Mindenesetre remélem jó napot fognak ki a többiek.soadroli írta:Pinto-Alves-Piqué-Márquez-Sylinho-Touré,Guddy,Iniesta,Hleb,Bojan,Henry![]()
Nem rosz
Úgy látszik, hogy Pep Pintoban jobban bízik, de szerintem nyáron kell egy viszonylag fiatal (25-28 éves) megbízható cserekapus helyettük. És akkor még talán lenne esélyük néhány szezont kezdőként végigjátszani egy másik csapatban.sniffles írta:ez kupameccs lesz, és nem bajnoki, ezért játszhatnak a hétvégi piroslaposok. De miért nem Jorquera véd?:(
Nagyon örülnék egy ilyen támadó sornak. Iniesta és Messi jól ki tudnák szolgálni Bojant labdákkal, ráadásul ők ketten lefoglalnak vagy 4 védőt együtt, így Krkicnek sok területe maradna. A helyzeteit pedig szerintem ki fogja használni, mint a multkori mérkőzésen.Messi, Iniesta és Bojan
bex.arás, hogy még csak véletlenül sem tudjuk a hivatalos kezdőt de már osztjátok az észt.Szerintem hibázik Pep...
Hát, figyelj cimbora. Sztem te akkor paráznál, ha Messi, Xavi, Touré sérült lenne. Na, akkor azt mondanám, hogy lenne félni valód! Aggasztó a védelem helyzete, de nem olyan brutális a dolog. Lehet most fog játszani Piqué és Cacéres és hétvégén Martin és Rafa. Ha egy mód van rá Sánchez-t elkerülném... Nem jó, hogy Puyol sérült, de adjunk hálát az égnek, hogy "csak" 10 napig tart a sérülése!!!Ilúvatar írta:Na gyerekek, óriás para van bennem... Kb a fél barca hiányzik... Védelem nuku, Puyol nélkül katasztrófa az egész. Sanchez tutira játszani fog, de ő az Oleguer utódja...
Henry és Eto'o formán kívül van, ezt már megtapasztaltunk az előző meccsen.
Szvsz hiába Messi az Istenek Istenje, kevés lesz... Védelem is kell, s ez most nagyon nem lesz jó...
Istenem, ennyire ideg még nem voltam :S
Ezt honnan vetted/vettétek hogy a kupában kell letölteni a piroslapot? Szerintem ilyen nincs...valaki megmagyarázhatná ha van valakinek valamilyen infója erről.Ilúvatar írta:Na gyerekek, óriás para van bennem... Kb a fél barca hiányzik... Védelem nuku, Puyol nélkül katasztrófa az egész. Sanchez tutira játszani fog, de ő az Oleguer utódja...
Szvsz hiába Messi az Istenek Istenje, kevés lesz... Védelem is kell, s ez most nagyon nem lesz jó...
Formán kívül vannak?Ilúvatar írta:Henry és Eto'o formán kívül van, ezt már megtapasztaltunk az előző meccsen.
Nana... nyugi.. ígyis úgyis a visszavágón fog eldőlni a továbbjutás... ne vizeljük már össze magunkat így a meccs előtt..Eto'o és Henry lehet nem is fog játszani... max csak az egyik kb 20 percet. Jó látni, ahogy bízol a csapatban.Na gyerekek, óriás para van bennem... Kb a fél barca hiányzik... Védelem nuku, Puyol nélkül katasztrófa az egész. Sanchez tutira játszani fog, de ő az Oleguer utódja... Istenem, ennyire ideg még nem voltam :S