Mivel mindig csak a fikázások vannak leírva(nagy százalékban), ezért erről a meccsről leírom a véleményem.
Kicsit én is b*sz*rtam a felállástól, merész volt,de bejött. Voltak hátul megingások, de egy ilyen ki-ki meccsnél ez szerintem természetes, hogy mindkét oldalt vannak lehetőségek. A letámadás, a csapatvédekezés zseniális, nagyon tetszett, de a védelem, eléggé bizonytalan volt.
ter Stegennek nagyon sok dolga nem volt, a gólról nem tehetett, de voltak szép beavatkozásai. Magabiztos volt, ellenben a párizsi meccsel. Remélem több meccset is kap még idén, pl a bajnokságban is.
Mathieunek nagyon nem jön be a Barcában a balszél középen még hasznos tud lenni. Piqué elég jó volt, sokat csúszott és mentett, Bartra meg zseniális volt. felszántotta a pályát, van jövő a srácban. Ha LE nem látna benne semmit, akkor ma nem kezdett volna. Akkor menne Montoyával...
Mascherano a szokásos, középpálya-védelem egykutya
A középpálya ami tényleg idén gyengébbnek tűnik. A régi időkben ez volt a Barca legerősebb, legstabilabb fegyvere. Iniesta sem a régi, de rossznak nem mondanám, Xavi már levezetőben van, Rakitic nem világklasszis, de tökéletes kiegészítő ember. Busquets pedig elég sokat hibázik, de azért a legtöbb nehéz helyzetben szépen ment,szerel, vagy hozza ki a lasztit.
Pedronak feküdt ez a csatársor és a védelem közötti szélső szerep. Jobban tetszett, mint Alves mostanság. Gól úgy sem nagyon tud lőni, de jóval többször visszaért, mint Alves szokott. A brazil mikor labdát veszít kb, csak kocog hátra, Pedro meg egyből ment vissza, ha kellett.
MSN.

Egyre jobb lesz ez a 3as, Messi sokat dolgozott ma, sokszor indult, indított hátulról,a góljára szépen érkezett. Neymar ma szerintem kicsit szürkébb volt, a meccs elején is sokat mutatták, hogy sántikál, valószínű ezért. Ennek ellenére a gólja zseniális volt

Suárez játékben még nem az igazi, kell neki pár hónap, de következő szezonra, biztos, hogy ez is menni fog. Statban a gól-gólpassz ma is jött neki.
Összesítve jól játszottunk, csapatszinten rendben voltunk, jöhet a sorsolás