Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
kristop
Entrenador del Barça

2015.04.24. 14:35:43

ennél rosszabb nem is lehetett volna, pont a bayern, és még otthon is kezdünk. nincs velünk a szerencse ebben a bl szezonban. az biztos, hogy hatalmas meccsek lesznek, már most várom, megcsináljukmegcsináljuk =D>
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
MatyiG
Adminisztrátor

2015.04.24. 14:34:47

Nagy szavak a semmire. Nyilván én nem vagyok Barca szurkoló, mert én a saját csapatomban bízok és annak sikeréért szorítok míg téged meg az ellenfélt talán még jobban is érdekel. Bizonygasd a gondolkozásod, de büszke ne legyél rá. :wink:
Hát, aki inkább szurkol a Realnak, mint a Bayernnak, az elég érdekes Barca-szurkoló szerintem.
Azt természetesen ironikusan írtam, hogy mindegy, csak ne a Real. Nyugi, a Barca győzelemnek jobban örülnék, mint a Real-vereségnek. :wink:
Abban az esetben érdekel a Real, ha mi kiesnénk. Persze neked mindegy, hogy címet védenek-e, de az ősi rivális csapat ne duplázzon már, szerintem.

De amúgy nem vetted még észre, hogy 10 különféle témából, 9-ben teljesen más a gondolkodásod, mint a "normál" embernek?
Biztos a tiéd a jó, szóval te tényleg büszke lehetsz rá.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.24. 14:26:15

S.Agüero írta:[
Én örülnék neki, ha nem a Real nyerné a BL-t, meg még rajtam kívül az összes Barca-szurkoló is, téged kivéve.
Inkább a BL-t nyerjük meg egyébként akkor, nem annyira ízlene, ha pont a Realnak sikerülne címet védeni először.
Nagy szavak a semmire. Nyilván én nem vagyok Barca szurkoló, mert én a saját csapatomban bízok és annak sikeréért szorítok míg téged meg az ellenfélt talán még jobban is érdekel. Bizonygasd a gondolkozásod, de büszke ne legyél rá. :wink: Ha ellenünk nyerik meg, akkor valós a feltételezés, más esetben rosszindulat.

A srácok is örülnek a Bayernnek, jó előjel. :D
Kép
Kép
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2015.04.24. 14:24:49

Nem nagyon tudom, hogy mit gondoljak...
A Juve féle csapatok ellen, amelyek szereznek egy gólt a semmiből, majd aztán rajta ülnek 150 percen keresztül, rendre kiszopott a Barca az elmúlt években...

Szerintem örülhet a Barca a Bayern-nek, mert azok a hibák, amelyek miatt így ki tudott kapni, azok talán végre egy kicsit orvosolva lettek:
- Rakitic-nek hála végre van egy stabilabb kp, végre nincs egyedül Busquets
- Enyhült a Messifüggőség

Szerintem a Bayern-nek van félnivalója
így van, szerintem is jobb egy olyan csapat ellen játszani, aki két éve lőtt nekünk egy laza hetest, pár napja meg úgy, hogy a fél csapat sérült lőttek 45 perc alatt ötöt. tényleg jobb egy ilyen mint egy olyan juve, akinek kb két támadása van egy meccsen.

sokszor gondolkodom rajta, hogy mennyire vegyen komolyan az ilyen "örülök h elkerültük a juvét" hozzászólásokat
Az egy nagyon sz@r Barca volt. És akkor már ideje volt annak, hogy a tiki-taka megkapja a magáét...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2015.04.24. 14:27:37-kor.
Csbal
Jugador d'estrella

2015.04.24. 14:16:34

barka írta:"A játékosok edzés közben tudták meg a hírt, hogy kivel találkoznak az elődöntőben. A Bayern kihúzásakor hatalmas ordítássá erősödött a pályán lévők első reakciója,a hangulat pedig oldott lett nem pedig feszült."
Örülők, hogy a srácok is hasonlóan vélekednek, mint én. :) Bennük van, hogy megmutassák az "apjuknak" ki a legjobb! :)
igy van... Sztem ez egy jo sorsolas. Itt tovabbmegyunk. Ezt ok is tudjak. A madridtol sztem jobban tartottak.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.04.24. 14:14:45

Bob_Marley írta:
S.Agüero írta:
Nekem már mindegy, csak ne a Real nyerje a BL-t, azt nem tudnám elviselni. :( :mrgreen:
Én meg ezt a gondolkozást nem fogom tudni soha megérteni....Dögöljön meg a szomszéd tehene....Annyiból jó a történet, hogy Sevilla-Jventus-Valencia-Juventus akadályokba belebukhatnak és akkor bajnokok lehetünk. De nekünk attól miért lenne jobb ha nem a Real nyer esetleg a végén, azt nem nagyon tudom felfogni. 100/100 elfogadom hogy nyerjék ezt meg mi meg ezáltal a bajnokságot. :wink: Egyébként nem fogják megnyerni. :D
Én örülnék neki, ha nem a Real nyerné a BL-t, meg még rajtam kívül az összes Barca-szurkoló is, téged kivéve.
Inkább a BL-t nyerjük meg egyébként akkor, nem annyira ízlene, ha pont a Realnak sikerülne címet védeni először.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.24. 14:03:18

S.Agüero írta:
Nekem már mindegy, csak ne a Real nyerje a BL-t, azt nem tudnám elviselni. :( :mrgreen:
Én meg ezt a gondolkozást nem fogom tudni soha megérteni....Dögöljön meg a szomszéd tehene....Annyiból jó a történet, hogy Sevilla-Jventus-Valencia-Juventus akadályokba belebukhatnak és akkor bajnokok lehetünk. De nekünk attól miért lenne jobb ha nem a Real nyer esetleg a végén, azt nem nagyon tudom felfogni. 100/100 elfogadom hogy nyerjék ezt meg mi meg ezáltal a bajnokságot. :wink: Egyébként nem fogják megnyerni. :D
Kép
Kép
Kép
barka
Jugador del Barça

2015.04.24. 13:56:56

"A játékosok edzés közben tudták meg a hírt, hogy kivel találkoznak az elődöntőben. A Bayern kihúzásakor hatalmas ordítássá erősödött a pályán lévők első reakciója,a hangulat pedig oldott lett nem pedig feszült."
Örülők, hogy a srácok is hasonlóan vélekednek, mint én. :) Bennük van, hogy megmutassák az "apjuknak" ki a legjobb! :)
TripleH
Entrenador del Barça

2015.04.24. 13:53:54

visca el barca írta:a nagy juvéról akitől itt mindenki rettegett meg mindent elmond, hogy egy olyan parma ellen, akik 31 fordulo alatt 13 pontot gyűjtettek, két kapuralövésre, nulla gólra futotta úgy, hogy közel sem voltak tartalékosak :lol:
Emlékszel a Málaga elleni csodatalálkozóra? Úgy érzem nem kell többet mondanom..
MR. TROMORT777

2015.04.24. 13:50:52

visca el barca írta:a nagy juvéról akitől itt mindenki rettegett meg mindent elmond, hogy egy olyan parma ellen, akik 31 fordulo alatt 13 pontot gyűjtettek, két kapuralövésre, nulla gólra futotta úgy, hogy közel sem voltak tartalékosak :lol:
Nekünk is volt gyenge meccsünk. Az a Parma meg az életéért küzdött, de ez mindegy is. Nem lehet lebecsülni senkit sem. Védelmük nagyon jó. Tény, hogy nem kis bírói segédlet kellett, hogy eljussanak idáig. De az már senkit nem fog érdekelni. Símán találhatnak egy gólt és képesek azt 180 percen keresztül védeni, ebben biztosak lehetünk. Kemény összecsapás lesz mind a kettő párharc. Egyedül azt sajnálom, hogy mi hazai pályán kezdünk.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.04.24. 13:50:07

Barca sorsolás:
Cordoba (i), München (h), Sociedad (h), München (i), Atlético (i)

Real sorsolás:
Sevilla (i), Juve (i), Valencia (h), Juve (h), Espanyol (i)
Legalább ez nekik nehezebb.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.24. 13:45:05

És ugyanezt be tudják mutatni más ellen is, elég egy kapura lövés is a gólhoz. :wink: És valószínűleg mástól is lehetne hozni meglepő eredményt, hiszen 9 hónapot csúcsformában végig lehet tolni, ja nem...Nem azt mondom, hogy esélyesebbek, de ez koránt sem lesz egyszerű a RM-nak. Olaszokat leírni? Sose vezet jóra....Ráadásul lehet mondani, hogy hú de mák (koránt sem volt az) , de pl a Chelsea pár éve is "lejjebb" volt írva és Barca-Real döntő meg hú meg há aztán Chelsea-Bayern, angolok köszönték szépen nyerték Münchenben a kupát....
Kép
Kép
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2015.04.24. 13:42:50

Mindegyik csapatnak volt ilyen meccse,nem hiszem,hogy ebből kell megítélni egy csapatot,az olaszok képesek egy szerzett góllal tovább menni,két meccsen eldőlő párharcból. Nem lesz az sétagalopp a Habcsókosoknak. Nem mintha a Barcának az lesz majd a bajorok ellen.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.24. 13:33:39

a nagy juvéról akitől itt mindenki rettegett meg mindent elmond, hogy egy olyan parma ellen, akik 31 fordulo alatt 13 pontot gyűjtettek, két kapuralövésre, nulla gólra futotta úgy, hogy közel sem voltak tartalékosak :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Csaron
Barça B

2015.04.24. 13:30:12

Én azert bíztam benne hogy megkapjuk vagy a juvét vagy a realt.ez így nagyon necces :/ nem lehetetlen de ezek a németek piszok jól zárják le a területeket.nagyon eggyüt tudnak védekezni.remelem hazaiba tudunk TÖBB gólt szerezni.ez nagyon fog számítani.szerintem hazaiba biztos kapunk gólt,egynél többet nem lenne jo.valamint Messi jo formája is nagyon kéne ide.lehető legnehezebb összecsapás lesz.
Nigel
Barça B

2015.04.24. 13:25:55

Enrique bizonyítványának a megítélése a döntő fázishoz érkezett. Itt már nem lehet trükközni, ha valóban méltó szeretne lenni a jövőben is a kispadra, akkor itt már erősen mutattnia kell valamit.A bajnokság az ok eddig, de ez már más tészta, itt már nem egy elche az ellenfél akit pihentetést nélkülöző emberekkel is legyőzünk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.04.24. 13:20:24

A legrosszabb, hogy otthon kezdünk, borzasztóan figyelni kell majd az első meccsen.
Én azt mondom, hogy itt már a csupa rossz közül lehetett választani, egyik sem lett volna hú de könnyebb vagy nehezebb. Van a németeknél sérült ez talán döntő lehet.

Másik oldalnak ki van kövezve az útja, meg hasonlók? Juve simán kieshetett volna a Monaco ellen, gyakorlatilag egy véleményes tizenegyessel mentek tovább és a hercegségben meg ha Kondogbia megkapja a tizi, Chiellini a pirosat egy szavuk sem lett volna, de klasszikus olasz továbbjutás volt. :D Most is, aki úgy képzeli ez sétagalopp lesz pl a RM-nak az szerintem nagyon téved. Közhely, de igaz, hogy itt már könnyű meccs nincsen és az olaszoknak biztos hogy lesznek helyzetei. Ott van pl Morata, aki valószínű nagyon bizonyítani akar, nincs nagy szezonja, de törvényszerű hogy ilyenkor ő fog betalálni, ahogy Borsócska pl a RM-nál. Rutin szól a fehérek mellett, az olaszok rég nem voltak ezen a szinten, hiába van azért jó pár sokat megélt emberük mint Pirlo. Nagyon szoros párharc lesz az is, ahogy a miénk is.

Döntőben meg összejöhetne egy spanyol házi döntő, mi meg behúzzuk. :P Az EL-ben a Sevilla továbbmegy az olaszokon és nyer, jövőre meg spanyol EB cím. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.04.24. 13:39:53-kor.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2015.04.24. 13:19:33

visca el barca írta:
TripleH írta:Legyünk őszinték, a bunkerfoci nagyon nagyon kiszámíthatatlan dolog tud lenne, sztem jobb olyan ellen elődöntőzni aki felvállalja a játékát, mint aki megöli és 1 rontott helyzetből szerez 1 gólt, és azt örzik 2 meccsen át
így van, szerintem is jobb egy olyan csapat ellen játszani, aki két éve lőtt nekünk egy laza hetest, pár napja meg úgy, hogy a fél csapat sérült lőttek 45 perc alatt ötöt. tényleg jobb egy ilyen mint egy olyan juve, akinek kb két támadása van egy meccsen.

sokszor gondolkodom rajta, hogy mennyire vegyen komolyan az ilyen "örülök h elkerültük a juvét" hozzászólásokat
Na akkor két nagyon fontos dolog, első azóta átalakult mind a csapat, mind a taktika, második pedig, hogy talán nem a Porto a mérvadó, egy csapat erejének meghatározásában. Meg különben is ha attól kell félni, hogy úr isten kit kapunk, mi a retket várjuk akkor a BL döntőtől? Hagyjuk már ezt a marhaságot..
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.24. 13:15:43

TripleH írta:Legyünk őszinték, a bunkerfoci nagyon nagyon kiszámíthatatlan dolog tud lenne, sztem jobb olyan ellen elődöntőzni aki felvállalja a játékát, mint aki megöli és 1 rontott helyzetből szerez 1 gólt, és azt örzik 2 meccsen át

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.04.24. 13:10:03

Lego írta:Kiknek kell vigyázniuk lapok miatt...akár mindkét csapatot nézve?
senkinek. aki nem a negyeddöntő visszavágón kapta meg az eltiltást érő sárgát, annak eltörölték
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2015.04.24. 13:04:59

daffy írta:
ZolTano írta: A Real útj a döntőbe ki van kövezve...
Értem én,hogy a Barca útja a nehezebb,de ez? :D
A Barca megkapta a francia és az angol bajnokot,majd a németet.
A Real megkapta a középcsapat németet,a spanyol bajnokot(akik ellen vért hugyozik minden csapat) és az olasz bajnokot. Látva,hogy a Barca kiket kapott,a maradékból szerintem egyáltalán nem mondható,hogy a leggyengébbek jutottak a Realnak. Ha a Bayern kapta volna a Juventust,akkor jogosabbnak érezném a fenti mondatot,de kicsit ez olyan,mint az argentinok útja a vb döntőbe. Aki idáig eljut,az már bőven nem a szerencséjét lovagolta meg.
És ha már a mázlinál tartunk,akkor illendő megemlíteni,hogy mind a Bayern,mind a Real fél csapata tv-ben nézi a meccseket.
Én valahol elégedett vagyok, csak a Realt nem szerettem volna, velük ráérünk a döntőben találkozni, ha érdemesek leszünk rá!?
A Juve masszív falat, szerintem, ezért nekem mindegy lett volna, Juve vagy Bayern. Úgy gondolom, ha Bl-t szeretnénk, akkor végig kell menni az úton. :-)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
mess2009
Director del Fútbol

2015.04.24. 13:00:01

én is próbálok pozitívumot keresni de nem igen akar összejönni....sőt... éppen, mi szívunk a Madrid pedig otthon!? játszva továbblép az olaszokon ( ez nálam fix)
szóval szerencse - le nullázva.
egy kristálytiszta erő felmérésre viszont van lehetőség, sőt egy hasonló revánsra is bár még ebben is ellenünk van az itthoni kezdés....
Barcelona UnityIsStrenght
Jugador del Barça

2015.04.24. 12:55:22

Azért vagyok bizakodó, mert sérüléseknek, fásultságnak még csak a nyomát sem látom! Neymar és rajta kívül még sokan, ott akarnak lenni a kezdőben minden meccsen és a belüket kihajtják. Azt kell, hogy így játszanak a Bayern ellen is mindkét meccsen! Be kell húzni!

De egy biztos: Elől az a 3 fiú nem nagyon szeretne még kiesni! :D
Iniesta, Busquets is jó formában vannak.
A játék képe alapján a védőink sem akarnak még pihenni! A kapusaink is mindent beleadnak az összes meccsen! Nem tudom számolni Bravo hány 11 fogott meg... + még hozzá jönnek a nagy mentések.
Nem lesznek nyáron válogatott meccsek! Így senki nem fog azon agyalni!
Jó a csapatunk és ez a lényeg!
Barcelona Unity is Strenght!
daffy
Madridista

2015.04.24. 12:54:15

ZolTano írta: A Real útj a döntőbe ki van kövezve...
Értem én,hogy a Barca útja a nehezebb,de ez? :D
A Barca megkapta a francia és az angol bajnokot,majd a németet.
A Real megkapta a középcsapat németet,a spanyol bajnokot(akik ellen vért hugyozik minden csapat) és az olasz bajnokot. Látva,hogy a Barca kiket kapott,a maradékból szerintem egyáltalán nem mondható,hogy a leggyengébbek jutottak a Realnak. Ha a Bayern kapta volna a Juventust,akkor jogosabbnak érezném a fenti mondatot,de kicsit ez olyan,mint az argentinok útja a vb döntőbe. Aki idáig eljut,az már bőven nem a szerencséjét lovagolta meg.
És ha már a mázlinál tartunk,akkor illendő megemlíteni,hogy mind a Bayern,mind a Real fél csapata tv-ben nézi a meccseket.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.04.24. 12:52:00

Engem teljesen hidegen hagy,hogy mit mondanak a Realos haverjaim :D Én átéltem 4szép évet,címekkel és jó játékkal, míg ők max csak címeket nyernek, HA nyernek. De tartom,hogy jobb ez így, szép lesz,ha a döntőben elkenjük a szájukat, és miattunk nem védenek címet.
Válasz küldése