Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, aki inkább szurkol a Realnak, mint a Bayernnak, az elég érdekes Barca-szurkoló szerintem.Nagy szavak a semmire. Nyilván én nem vagyok Barca szurkoló, mert én a saját csapatomban bízok és annak sikeréért szorítok míg téged meg az ellenfélt talán még jobban is érdekel. Bizonygasd a gondolkozásod, de büszke ne legyél rá.![]()
Nagy szavak a semmire. Nyilván én nem vagyok Barca szurkoló, mert én a saját csapatomban bízok és annak sikeréért szorítok míg téged meg az ellenfélt talán még jobban is érdekel. Bizonygasd a gondolkozásod, de büszke ne legyél rá.S.Agüero írta:[
Én örülnék neki, ha nem a Real nyerné a BL-t, meg még rajtam kívül az összes Barca-szurkoló is, téged kivéve.
Inkább a BL-t nyerjük meg egyébként akkor, nem annyira ízlene, ha pont a Realnak sikerülne címet védeni először.
Az egy nagyon sz@r Barca volt. És akkor már ideje volt annak, hogy a tiki-taka megkapja a magáét...így van, szerintem is jobb egy olyan csapat ellen játszani, aki két éve lőtt nekünk egy laza hetest, pár napja meg úgy, hogy a fél csapat sérült lőttek 45 perc alatt ötöt. tényleg jobb egy ilyen mint egy olyan juve, akinek kb két támadása van egy meccsen.
sokszor gondolkodom rajta, hogy mennyire vegyen komolyan az ilyen "örülök h elkerültük a juvét" hozzászólásokat
igy van... Sztem ez egy jo sorsolas. Itt tovabbmegyunk. Ezt ok is tudjak. A madridtol sztem jobban tartottak.barka írta:"A játékosok edzés közben tudták meg a hírt, hogy kivel találkoznak az elődöntőben. A Bayern kihúzásakor hatalmas ordítássá erősödött a pályán lévők első reakciója,a hangulat pedig oldott lett nem pedig feszült."
Örülők, hogy a srácok is hasonlóan vélekednek, mint én.Bennük van, hogy megmutassák az "apjuknak" ki a legjobb!
Én örülnék neki, ha nem a Real nyerné a BL-t, meg még rajtam kívül az összes Barca-szurkoló is, téged kivéve.Bob_Marley írta:Én meg ezt a gondolkozást nem fogom tudni soha megérteni....Dögöljön meg a szomszéd tehene....Annyiból jó a történet, hogy Sevilla-Jventus-Valencia-Juventus akadályokba belebukhatnak és akkor bajnokok lehetünk. De nekünk attól miért lenne jobb ha nem a Real nyer esetleg a végén, azt nem nagyon tudom felfogni. 100/100 elfogadom hogy nyerjék ezt meg mi meg ezáltal a bajnokságot.S.Agüero írta:
Nekem már mindegy, csak ne a Real nyerje a BL-t, azt nem tudnám elviselni.![]()
Egyébként nem fogják megnyerni.
Én meg ezt a gondolkozást nem fogom tudni soha megérteni....Dögöljön meg a szomszéd tehene....Annyiból jó a történet, hogy Sevilla-Jventus-Valencia-Juventus akadályokba belebukhatnak és akkor bajnokok lehetünk. De nekünk attól miért lenne jobb ha nem a Real nyer esetleg a végén, azt nem nagyon tudom felfogni. 100/100 elfogadom hogy nyerjék ezt meg mi meg ezáltal a bajnokságot.S.Agüero írta:
Nekem már mindegy, csak ne a Real nyerje a BL-t, azt nem tudnám elviselni.![]()
Emlékszel a Málaga elleni csodatalálkozóra? Úgy érzem nem kell többet mondanom..visca el barca írta:a nagy juvéról akitől itt mindenki rettegett meg mindent elmond, hogy egy olyan parma ellen, akik 31 fordulo alatt 13 pontot gyűjtettek, két kapuralövésre, nulla gólra futotta úgy, hogy közel sem voltak tartalékosak
Nekünk is volt gyenge meccsünk. Az a Parma meg az életéért küzdött, de ez mindegy is. Nem lehet lebecsülni senkit sem. Védelmük nagyon jó. Tény, hogy nem kis bírói segédlet kellett, hogy eljussanak idáig. De az már senkit nem fog érdekelni. Símán találhatnak egy gólt és képesek azt 180 percen keresztül védeni, ebben biztosak lehetünk. Kemény összecsapás lesz mind a kettő párharc. Egyedül azt sajnálom, hogy mi hazai pályán kezdünk.visca el barca írta:a nagy juvéról akitől itt mindenki rettegett meg mindent elmond, hogy egy olyan parma ellen, akik 31 fordulo alatt 13 pontot gyűjtettek, két kapuralövésre, nulla gólra futotta úgy, hogy közel sem voltak tartalékosak
Legalább ez nekik nehezebb.Barca sorsolás:
Cordoba (i), München (h), Sociedad (h), München (i), Atlético (i)
Real sorsolás:
Sevilla (i), Juve (i), Valencia (h), Juve (h), Espanyol (i)
És ugyanezt be tudják mutatni más ellen is, elég egy kapura lövés is a gólhoz.visca el barca írta:a nagy juvéról akitől itt mindenki rettegett meg mindent elmond, hogy egy olyan parma ellen, akik 31 fordulo alatt 13 pontot gyűjtettek, két kapuralövésre, nulla gólra futotta úgy, hogy közel sem voltak tartalékosak
Mindegyik csapatnak volt ilyen meccse,nem hiszem,hogy ebből kell megítélni egy csapatot,az olaszok képesek egy szerzett góllal tovább menni,két meccsen eldőlő párharcból. Nem lesz az sétagalopp a Habcsókosoknak. Nem mintha a Barcának az lesz majd a bajorok ellen.visca el barca írta:a nagy juvéról akitől itt mindenki rettegett meg mindent elmond, hogy egy olyan parma ellen, akik 31 fordulo alatt 13 pontot gyűjtettek, két kapuralövésre, nulla gólra futotta úgy, hogy közel sem voltak tartalékosak
Na akkor két nagyon fontos dolog, első azóta átalakult mind a csapat, mind a taktika, második pedig, hogy talán nem a Porto a mérvadó, egy csapat erejének meghatározásában. Meg különben is ha attól kell félni, hogy úr isten kit kapunk, mi a retket várjuk akkor a BL döntőtől? Hagyjuk már ezt a marhaságot..visca el barca írta:így van, szerintem is jobb egy olyan csapat ellen játszani, aki két éve lőtt nekünk egy laza hetest, pár napja meg úgy, hogy a fél csapat sérült lőttek 45 perc alatt ötöt. tényleg jobb egy ilyen mint egy olyan juve, akinek kb két támadása van egy meccsen.TripleH írta:Legyünk őszinték, a bunkerfoci nagyon nagyon kiszámíthatatlan dolog tud lenne, sztem jobb olyan ellen elődöntőzni aki felvállalja a játékát, mint aki megöli és 1 rontott helyzetből szerez 1 gólt, és azt örzik 2 meccsen át
sokszor gondolkodom rajta, hogy mennyire vegyen komolyan az ilyen "örülök h elkerültük a juvét" hozzászólásokat
így van, szerintem is jobb egy olyan csapat ellen játszani, aki két éve lőtt nekünk egy laza hetest, pár napja meg úgy, hogy a fél csapat sérült lőttek 45 perc alatt ötöt. tényleg jobb egy ilyen mint egy olyan juve, akinek kb két támadása van egy meccsen.TripleH írta:Legyünk őszinték, a bunkerfoci nagyon nagyon kiszámíthatatlan dolog tud lenne, sztem jobb olyan ellen elődöntőzni aki felvállalja a játékát, mint aki megöli és 1 rontott helyzetből szerez 1 gólt, és azt örzik 2 meccsen át
senkinek. aki nem a negyeddöntő visszavágón kapta meg az eltiltást érő sárgát, annak eltöröltékLego írta:Kiknek kell vigyázniuk lapok miatt...akár mindkét csapatot nézve?
Én valahol elégedett vagyok, csak a Realt nem szerettem volna, velük ráérünk a döntőben találkozni, ha érdemesek leszünk rá!?daffy írta:Értem én,hogy a Barca útja a nehezebb,de ez?ZolTano írta: A Real útj a döntőbe ki van kövezve...
A Barca megkapta a francia és az angol bajnokot,majd a németet.
A Real megkapta a középcsapat németet,a spanyol bajnokot(akik ellen vért hugyozik minden csapat) és az olasz bajnokot. Látva,hogy a Barca kiket kapott,a maradékból szerintem egyáltalán nem mondható,hogy a leggyengébbek jutottak a Realnak. Ha a Bayern kapta volna a Juventust,akkor jogosabbnak érezném a fenti mondatot,de kicsit ez olyan,mint az argentinok útja a vb döntőbe. Aki idáig eljut,az már bőven nem a szerencséjét lovagolta meg.
És ha már a mázlinál tartunk,akkor illendő megemlíteni,hogy mind a Bayern,mind a Real fél csapata tv-ben nézi a meccseket.
Értem én,hogy a Barca útja a nehezebb,de ez?ZolTano írta: A Real útj a döntőbe ki van kövezve...