Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
------------MAtS-------------Erxy írta:TerStegen - Pedro Pique Bartra Mathieu - Busquets Mascherano Iniesta - Messi Suarez Neymar
palesz77 írta: aztán lehet az lesz a meglepetés, hogy nincs meglepetés..
Mondjuk ilyen szintű full retard húzásai még sosem voltak, mindegyiket meg lehetett magyarázni, az más kérdés, hogy nem jöttek be..Feast4 írta:Megmondom én nem lepődnék meg ha megint lenne valami nagyon okos barbatrükkje. Kb. ilyenre gondolok, hogy Albát kiteszi jobbra Masch és Pique középen Matyi bal szélen. Aminek kb annyi értelmét látom, mint tehénen a gatyának, de az a baj hogy eddig minden igazi rangadót túlgondolkozott. Tud ő okosságokat...
Arról a gólról csak annyit, hogy Alves és Pinto is jobban benne volt, mint Bartra. De ez itt off.Cseri írta:
Az a gól Bartráé volt,de 2 év múlva már nem rúgnak róla olyan gólt. Rutin meg az évek, ugye.
Szerintem az odavágó az egyik legszerencsétlenebb meccsünk volt idén, egy nagyon jó napot kifogó francia csapat ellen. Ma az Ibra faktortól tartok egyedül,de igazából nem sorsdöntő meccs,csak illene már jelezni,hogy nagy csapatok ellen,rangadókon is egyben van a csapat,más jelentősége szerintem nincs.
Na én pont ettől tartok..Leon írta:Ez miatt ne izgulj Palesz!Majd jön helyette Pedro.Amúgy is most bomba formában van,nem tudtad?
Ez miatt ne izgulj Palesz!Majd jön helyette Pedro.Amúgy is most bomba formában van,nem tudtad?palesz77 írta:Még szerencse, hogy nincsenek nagy elvárásaid..visca el barca írta: mondjuk suarez este kotorhatna 40-ről egy ollót a 96. percben... nem esne rosszul.![]()
Nagyon kíváncsi leszek amúgy a meccsre, érdekes lesz látni, hogy mire megy a támadótriónk egy PSG szintű csapat ellen. Csak Suárezt ne hozza le Lucho majd megint a 60-70. perc körül..
Még szerencse, hogy nincsenek nagy elvárásaid..visca el barca írta: mondjuk suarez este kotorhatna 40-ről egy ollót a 96. percben... nem esne rosszul.
Az a gól Bartráé volt,de 2 év múlva már nem rúgnak róla olyan gólt. Rutin meg az évek, ugye.Leon írta:Nekem tökmindegy ki lesz a jobbhátvéd mert a nulla Alvesnél rosszabb senki nem lehet!A kupadöntőn is a sérülésből visszatérő Bartának Alves helyett kellett verseny futnia Bale ellen szóval nem igazán Marc hibája volt a gól.Rövidre amúgy sem illik gólt kapni...
A PSG ellen amúgy is kuka volt az egész hátsó alakzatunk szóval nem hiszem,hogy Alves "hiánya" miatt leszünk Bajban.
Vagy Masch esetleg Pedro ha nem Adriano kezd. Esetleg 3 védős rendszer lesz.visca el barca írta: biztos vagyok benne h LE mai idióta húzása bartra lesz a jobb szélen.
kispadon ülve nem lesz nehézmessideco írta:Adrianot nem kontrázzák le.![]()
Szerintem ez nem lehet reális elvárás. A 08/09-es szezon óta lejátszott 17 oda-visszavágós párharc alatt mindössze 3-szor sikerült kettős győzelemmel továbblépnünk, pedig jóval erősebb csapatunk volt korábban. Persze az általad említett két csapaton kívül mindenki ellen mi leszünk az esélyesek, de nem számítok gálára bárki is az ellenfél.messideco írta: A csoportmásodikokat oda-visza kellene verni.
Ha második helyen végzünk holnap, a Bayern és a Chelsea kivételével a másik három csapat is ez a kategória. Ha nem így történik, el kell felejteni a BL-t erre az idényre (is).
A Barca nagyobb bevásárlása ellenére a Bayern messze a legesélyesebbek egyike, tőlük vagy a Chelseatől kikapni nem egy elviselhetetlen botlás lenne. Más kérdés, hogy simán elkerülhetjük/ elhalasztjuk az esetleges párharcot velük, ha ma győzünk. Úgyhogy hozni kellene a 3 pontot.Kovbal88 írta:Azért 100 milliós euro körüli igazolásból illene eljutni a legjobb négy közé, eléggé leadta a Barca, ha már a nyolcba kerülni is komoly kihívás!fz9999 írta:Muszáj nyerni, mert ha megkapjuk a Chelsea-t v. a Bayern-t azt le se kell játszani sajnos, viszont a 2.-ok közül mindenki ellen jó eséllyel indulunk...