2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Dettó, én is gratulálok. Félpályás Iniesta szóló, jó Alves beadás... Barca-meccs volt ez egyáltalán?Pavel írta:Rég néztem ilyen nyugodtan Barca meccset.
Grat a csapatnak.
Várom a következőt.
tudom, izgulok is, merthogy itt a PSG meg rug golt, golokat, az tutiCsaron írta:Csbal írta:Tenyleg baromira nehez meccs... Meg jo h idegenben rugtunk 3at, mert most szenvedunk, ahogy a sok szakerto josolta...#sarkasm
Vigyázz meg nincs lefutva!!
Csbal írta:Tenyleg baromira nehez meccs... Meg jo h idegenben rugtunk 3at, mert most szenvedunk, ahogy a sok szakerto josolta...#sarkasm
Valószínűleg így van, bár a Porto megoldja.S.Agüero írta: A semleges szurkolók gondolom, inkább azt nézik, mert valószínűleg az izgalmasabb lesz.
Én Pepe és Real "panyol szuperkupa győzelem" szerelmeseként is inkább a Barca vs psg-t nézném szívesebben, szóval szerintem nem ez az oka.S.Agüero írta:A semleges szurkolók gondolom, inkább azt nézik, mert valószínűleg az izgalmasabb lesz.Bob_Marley írta:Amúgy jól látom, hogy a Sport TV-n a Bayern-Porto fog menni? Nem úgy volt, hogy a mi meccsünket adják? Előző héten még nagyban promózták, hogy Barca-PSG.Akkor marad a stream, nem gond csak hirtelen, meglepődtem.
A semleges szurkolók gondolom, inkább azt nézik, mert valószínűleg az izgalmasabb lesz.Bob_Marley írta:Amúgy jól látom, hogy a Sport TV-n a Bayern-Porto fog menni? Nem úgy volt, hogy a mi meccsünket adják? Előző héten még nagyban promózták, hogy Barca-PSG.Akkor marad a stream, nem gond csak hirtelen, meglepődtem.
hát,ha [auto_cenzúra] egy raklapnyi helyzetet,ahogy szoktunk, a továbbjutástól függetlenül pipa leszek.visca el barca írta: isten ments az 1:1-től majd megint jön a síráspicsogás h mekkora béna csapatunk van.
Találó összefoglaló, de Klopp holnap már a Madrid edzője lesz este 11-kor már biztosan.visca el barca írta:isten ments az 1:1-től majd megint jön a síráspicsogás h mekkora béna csapatunk van.Bob_Marley írta:Azt hittem jobban meg lesznek keverve a kártyák. Profi módon le kell hozni a továbbjutást és ennyi a mai nap feladata. Messiék rúgnak egyet aztán lehet pihenni, egy békés 1:1 és továbbjutás.
9:0, hat ollózós góllal, melyből legalább 4-et ter stegen vállal. ha ez nincs meg, LE-t el kell küldeni és klopp kell a helyére.
isten ments az 1:1-től majd megint jön a síráspicsogás h mekkora béna csapatunk van.Bob_Marley írta:Azt hittem jobban meg lesznek keverve a kártyák. Profi módon le kell hozni a továbbjutást és ennyi a mai nap feladata. Messiék rúgnak egyet aztán lehet pihenni, egy békés 1:1 és továbbjutás.
Ötöt is lehet békésen rúgni.Bob_Marley írta:Azt hittem jobban meg lesznek keverve a kártyák. Profi módon le kell hozni a továbbjutást és ennyi a mai nap feladata. Messiék rúgnak egyet aztán lehet pihenni, egy békés 1:1 és továbbjutás.
Én azért örülnék egy olyan játéknak is, mint a City ellen itthon.Bob_Marley írta:Azt hittem jobban meg lesznek keverve a kártyák. Profi módon le kell hozni a továbbjutást és ennyi a mai nap feladata. Messiék rúgnak egyet aztán lehet pihenni, egy békés 1:1 és továbbjutás.
Mathiue esetében izom túlterheltségről beszélt Lucho. Így a padon sincs.Mr. Cesc írta:nem rossz kezdő, bár én mettyút raktam volna alba helyére, hogy egy kicsit deffenzívebbek legyünk.
Mathieu ott nem a legjobb megoldás, láthattuk már a Real ellen is. Jó lesz ez a kezdő, nyugi.Mr. Cesc írta:nem rossz kezdő, bár én mettyút raktam volna alba helyére, hogy egy kicsit deffenzívebbek legyünk.