gekkodan írta:
Pinto - semmi gond sem volt vele.
Sanchez - olyan messze van a Barca-szinttől, mint ide Kína....röhej az az ember.
Cáceres - egy félrerúgást kivéve jól játszott, semmi gond sem volt vele.
Puyol - szokásosat hozta.
Sylvinho - észre sem lehetett venni, stabil volt.
Keita - nagyon akart, de a Depor utáni játékához képest ez magyar szint.
Busquets - technikás, a kp legjobbja volt ma.
Guddy - sztem ő sem volt rossz, jókat passzolt, hozta a szokásost.
Iniesta - kicsit fullasztották, de semmivel sem mutatott ma többet a balszélen, mint Henry....
Bojan - felgyalulták, semmi különös.
Hleb - továbbra sincsen helye a csapatban, nincs posztja, számtalan labdát adott el, néhány jó lefordulás és ügyes passz nem menti fel a rossz játékának ténye alól.
Szvsz Iniesta elvitt 4 embert, de inkább többet mindig, egyedül ő volt használható az egész csapatból kb, de a támadórészlegből mindenképp. Szerintem nem ilyen mérkőzéseken kell Henry teljesítményéhez viszonyítani (főleg hogy valszeg ez az egy ilyen volt az évben), de ahogy gondolod, természetesen.
Hlebnek bőven van helye a csapatban, a kezdőben nincs igazán. Vannak a keretben, akik gyengébben játszanak nála, ma talán még 1 kezemen se tudtam vna megszámolni őket.
Busquets valóban a kp legjobbja volt, de ehhez Guddy és Keita nullázása kellett, Sergi sokat bénázott ma, sokszor nem a megfelelő megoldást választotta. Ettől függetlenül tartom a véleményem, hogy ő bőven érett, jó, technikás, és stabil akár a rendszeres kezdőtagsághoz.
ja és Cáceres, szerintem elég gyengén játszott. Úgy vettem észre, hogy sokszor elhagyta a labdát, és csak azon múltak a dolgok, hogy az Espanyol csatárai nem vették észre. Egyébként az emiatt sokat kritizált Piqué szerintem hatványozottan jobb a fellépésekben, felpasszokban, felívelésekben, azaz a komplett felfelé játszásban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila