Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Néha meg kell próbálni messziről is, főleg, ha közelebbre nem is nagy jutnak. Ezt a Barca játékábol még mindig hiányolom, betörmörülő ellenfelekkel probléma szokott lenni. Általában lerendezzük azért az ellenfelet, de pl. Madrid ellen már nagyon gáz volt, h mindig addig paszolgattak, amig oda nem volt a helyzet, holott közben 3-4x is nagyszerű lehetőség volt a távoli lövésre. És erre kell ügyelni, mert a kupában meg a ligában ez annyira nem jön ki, de majd a BL-ban egy jó védekező csapat ellen bajba kerülhetünk.csongee88 írta:én nem gondolnám hogy a csapattal nagy gond volt tegnap este,az Espanyol csak védte a ketrecét és mint már előfordult a barcaval ebben a szezonban egyet vagy kettőt lőnek kapura és olyan hitványul pattan meg hogy bepattan a kapuba.Ez ellen nem lehet mit tenni,csak szinte ilyen hitvány vagy jól eltalált lövésből szereznek gólt
nem az első,hogy szerencsés gólt lőnek vagy annyira jól eltalálják a lövést messziről hogy beakad.....gondolom az Espanyol játékosa ebbe az idénybe még egyszer nem fogja ilyen jól eltalálni a labdát
Szerintem Alves és Sylvinho nem votl rossz, mindkét játékosnak voltak szép beadásai.cps46 írta:Összességében nem játszottunk rossz meccset, bár eléggé bosszantó, hogy az ellenfél a semmiből így fel tud jönni. Voltak nagyon jó teljesítmények (Piqué, Bojan, Busquets), viszont egy-két ember (Alves, Sylvinho, Pinto) elég rossz napot fogott ki, ami főleg a végén bosszulta meg magát. A többiek hozták az átlagot.
Ezen kívül nagyon örültem, hogy Pep a végén nem bunkercseréket hozott be, hanem inkább elöl erősített.
Jövő héten a Mallorcát legalább 3-mal kellene verni, hogy a visszavágón ne kelljen annyit izgulni.

hát ami az espanyol találatait illeti , én sem örvendtem,de az idei (08/09es) Barcára az is jellemző,h még az ilyen meccseket is hozzuk. ami nagyon fontos. mindig lesznek hasonlóak, reméljük jó nagy időkülönbséggel követik majd egymást. Mindenesetre én spec elég nehezen tudom elképzelni, hogy a Mallorca ellen ne jussunk majd döntőbe, Espanyoltól is jobban tartottam, hiába állnak rosszul a bajnokságban.cps46 írta:Az ilyen meccseket utálom. Egy 0 Espanyol ellen kapunk egy dupla mákos gólt, aztán Pinto ahelyett, hogy kifejelné, inkább bevédi a labdát. A bíró meg tipikus spanyol felfogásban vezette a meccset...

külön dolgokról írtunk, én a 3-0ás előny után nem akarok izgulni, azt tudom, hogy lesznek szoros és izgalmas meccseink még bőven valószínű,de azért az már remélem nem valószínű , h megesne még egyszer hogy 3-0 után közel kerülnénk pl a kieséshez.gg86 írta:Pedig jobb ha hozzászokik az ember, lesz még pár idegtépő meccsünk a szezonban (főleg a BL-ben).ozsimiki írta: Mindenesetre a lényeg a továbbjutás,de a továbbiakban 3-0-ás állás után nem szeretnék ennyire izgulni![]()