Spanyol Kupa & Szuperkupa
- barca0417
- Entrenador del Barça
Én meg azt próbálnám ki, ha nem is feltétlenül ezen a meccsen, mert ez nehéznek ígérkezik, hogy Alvest tudja e valaki pótolni Puyolon kívül, ő had pihenjen. Mert én kipróbálnám a jobb szélen Cacerest, középen Marquez-Piqué, baloldalt Sylvinhoval.

-
- Director del Fútbol
Ez korrekt hsz volt 1500.-nak grat hozzá!MichaaBee írta:akkor ár én is bedobom a ma esti ideálom
-----------------Jorquera-----------------
--------Márquez-----------Cáceres------
Alvés----------------------------Sylvinho
------------------Touré-------------------
------Busquets------------Hleb-----------
Pedro------------------------------Iniesta
------------------Bojan--------------------
Guddyt, Titit pedig a meccs állásától függően játszatnám csereként.
Pedro: eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve, szerintem tudná most is hozni a minimumot, sőt, talán egy picit többet is.
Hleb: ki kell már végre próbálni a középpályán! elvégre az Arsenalban is ott volt a legjobb, nem jobbszélső támadóként...
Bojan: ahogy Sanama is írta, középen lenne jó játszania.
Jorquera: hadd játszon ő is, én csípem![]()
szerk.: a tippem 1-2, hasonlóan az őszi meccshez![]()

Felállásom: Pinto-Piqué, Marquez, Cáceres, Sylvinho- Keita, Guddy, Busquets- Hleb, Bojan, Ini.
Sajna nem tudom az "utazó" (

Ahogy Bojanét is. Ini is szinte tuti a kezdőben találja magát, Hleb kezd szvsz eredménytől függően Messi is bejöhet.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- kilibarca
- Capitá del Barça
Szerintem nem egyszer játszott közép csatárt ott nem sok mindent ért. Középpályán sokkal hasznosabb főleg ebben az idényben elég jól teljesít.(én tavaly eladtam volna, de most tetszik a játéka)danko94 írta:Lehet h hülyének néztek, de egyszer megnézném h Guddy mire képes középcsatárként!![]()
akkor már én is bedobom a ma esti ideálom 
Pedro: eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve, szerintem tudná most is hozni a minimumot, sőt, talán egy picit többet is.
Hleb: ki kell már végre próbálni a középpályán! elvégre az Arsenalban is ott volt a legjobb, nem jobbszélső támadóként...
Jorquera: hadd játszon ő is, én csípem
szerk.: a tippem 1-2, hasonlóan az őszi meccshez

Jorquera: hadd játszon ő is, én csípem

szerk.: a tippem 1-2, hasonlóan az őszi meccshez

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2009.01.21. 17:47:33-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- danko94
- Entrenador del Barça
Lehet h hülyének néztek, de egyszer megnézném h Guddy mire képes középcsatárként!
A mai kezdőm:
-------------------Pinto-------------------
--------Marquez-----------Cáceres------
Alves----------------------------Sylvinho
-------------------Touré-------------------
--------Sergio------------Guddy----------
---Hleb--------------------------Iniesta---

A mai kezdőm:
-------------------Touré-------------------
--------Sergio------------Guddy----------
---Hleb--------------------------Iniesta---
Az elején gólt kell rúgunk,...akkor sima lesz.
Tipp:0-3
Tipp:0-3
Én is igy gondolom. Mondjuk én inkább Bojant tenném középre,neki ott kell tapasztalat. Cáceres,Hleb-nek meg elég nagy meccshiány van,ugyhogy kezdhetnénekTitinho írta: -------------------Pinto-------------------
--------Busquets--------Iniesta----------
Bojan----------------------------------Hleb
------------------Eto'o/Henry--------------
VISCA EL BARCA

Forca Barca! tippem 1-3
- madmushroom
- Capitá del Barça
Tényleg bizonytalan még.... idő kell neki mint mindenkinek, hogy bizonyítson és, hogy felvegye a ritmust... jó lesz... nagyon bízom benneVaratrix írta:Szép felállás de Cáceresnek nincsen helye!Titinho írta: -------------------Pinto-------------------
VISCA EL BARCA
Nagyon bizonytalan!
Nem tartom ide valónak.
Rengeteget hibázik, és nagyon eltörpül Piqué mellett!
Nagyon sajnálom de nem megy neki annyira mint szerettem volna!

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- Varatrix
- Director del Fútbol
Szép felállás de Cáceresnek nincsen helye!Titinho írta: -------------------Pinto-------------------
VISCA EL BARCA
Nagyon bizonytalan!
Nem tartom ide valónak.
Rengeteget hibázik, és nagyon eltörpül Piqué mellett!
Nagyon sajnálom de nem megy neki annyira mint szerettem volna!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ez így hól hangzik köszilionelmessi19 írta:Az eurobarca naprakész Barcelonával kapcsolatos infokból, a Sport1 honlapja nem..skadi írta:helló!, a kérdés annyi,hogy mikor kezdödik a meccs?
itt azt írják 10,de a sprt1 honlapján 9 van...Nem mintha dolga lenne.
10kor a meccs, reméljük így is normálisan élőben a sport1en.
meccsről pont odaérek egy sör mögé valamelyik kocsmába kezdőrugásra

Szerintem hozzuk a mecset!!Az 5000-ik gól nem lesz meg de tippem 1-3.
Aszem ez a fel állás:Jorquera; Alves, Márquez, Cáceres, Sylvinho, Touré, Busquets, Gudjohnsen, Messi, Iniesta és Bojan.
Aszem ez a fel állás:Jorquera; Alves, Márquez, Cáceres, Sylvinho, Touré, Busquets, Gudjohnsen, Messi, Iniesta és Bojan.
Örülök ha Messi nem játszik, pontosan azért amit Titinho mond, valószínűleg lesz vagdalkozás, és nem hiányzik nekünk, hogy Messi ott hagyja a fogát.
Emellett azthiszem Hlebnek és Bojannak is fontos meccs lesz, így sokat nem veszítünk, mert alighanem ismerve az alázatukat, ők is hajtani fognak a végsőkig! Rettenetesen nagy derbit várok, természetesen győzelemmel, de nem hinném hogy 1 gólnál többel nyerünk. Az én tippem 1-2.
Szerk.: Én Henry-t is pihentetném, a BL-ben neki több szerepet adnék mint a kupában...
Emellett azthiszem Hlebnek és Bojannak is fontos meccs lesz, így sokat nem veszítünk, mert alighanem ismerve az alázatukat, ők is hajtani fognak a végsőkig! Rettenetesen nagy derbit várok, természetesen győzelemmel, de nem hinném hogy 1 gólnál többel nyerünk. Az én tippem 1-2.
Szerk.: Én Henry-t is pihentetném, a BL-ben neki több szerepet adnék mint a kupában...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Titinho
- Director del Fútbol
Én is hasonlóan látom a dolgokat mint Pep a nyilatkozatában, valamint mint Iván az előzetes cikkében...
Nem lesz egy könnyű meccs. Jobb lett volna, ha még Mané az edző, mivel így tényleg nem tudunk ellenük készülni és azért egy ilyen derbin akármi megtörténhet. Ha más nem, csak induljunk ki abból, hogy (ahogy az ősszel is) szabálytalanságok sokaságával fogják tördelni a játékot ami a Katalán-derbin nem meglepő. Biztos lesz megint balhé is (a szurkolók és a játékosok között is, ismét csak: mint mindig
) Az ősszel igaz, hogy szerencséje is volt, illetve nekünk volt balszerencsénk, hiszen ha jól emlékszem akkor volt 34 gólhelyzetünk (amiből vagy 18-19 ment kapura), most ezekre jobban oda kell majd figyelni! Jó lenne azért ha az Henry-Eto'o-Messi trióból legalább az egyikőjük kezdene, bennük mindig benne van a gól lehetősége, akármi van.
Mondjuk hasonló volt a helyzet a Real elleni bajnokin is. Ott is a meccs előtt jött Ramos...azt a feladatot megoldottuk! Íme a következő...
Remélem Pep kitalál valami okosat...a tippem illetve az előérzetem: Espanyol-Barca : 1-1 vagy 2-2. (majd otthon legyűrjük őket szerintem
)
Kezdőm változatlan a két nappal leírthoz képest, de azért beteszem:
VISCA EL BARCA
Nem lesz egy könnyű meccs. Jobb lett volna, ha még Mané az edző, mivel így tényleg nem tudunk ellenük készülni és azért egy ilyen derbin akármi megtörténhet. Ha más nem, csak induljunk ki abból, hogy (ahogy az ősszel is) szabálytalanságok sokaságával fogják tördelni a játékot ami a Katalán-derbin nem meglepő. Biztos lesz megint balhé is (a szurkolók és a játékosok között is, ismét csak: mint mindig

Mondjuk hasonló volt a helyzet a Real elleni bajnokin is. Ott is a meccs előtt jött Ramos...azt a feladatot megoldottuk! Íme a következő...

Remélem Pep kitalál valami okosat...a tippem illetve az előérzetem: Espanyol-Barca : 1-1 vagy 2-2. (majd otthon legyűrjük őket szerintem

Kezdőm változatlan a két nappal leírthoz képest, de azért beteszem:
VISCA EL BARCA

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Andris
- Adminisztrátor
Az eurobarca naprakész Barcelonával kapcsolatos infokból, a Sport1 honlapja nem..skadi írta:helló!, a kérdés annyi,hogy mikor kezdödik a meccs?
itt azt írják 10,de a sprt1 honlapján 9 van...

10kor a meccs, reméljük így is normálisan élőben a sport1en.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
helló!, a kérdés annyi,hogy mikor kezdödik a meccs?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
természetesen ebben a BARCÁban benne van a sima siker is,de mint lejjebb írtam, nem jelent sokat egy kupa meccsen,főleg ha ekkora rangadó,h bajnokságban milyen trék mostanában, közönségük is fanatizálja majd őket, szóval bőven megelégednék rúgott góllal,és egy vékony győzelemmel,vagy akár egy több gólos x el is. kikapni nem szabad,és nem is fogunk. Persze attól még remélem én is,h sima lesz.MessiFan írta:Szerintem a szerdai meccs könnyebb lesz mint amikor 2-1-re nyertünk messi tizijével.
Mivel az Espanyol rettenetesen rosszul játszik az idény kezdete óta... Malágától nagyon kikapott.. Én egy sima 3-0ás győzelmet elvárnék a csapattól![]()
Forca Barca!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Egy bírónak elég nagy blama, ha eltiltják egy előre kiírt meccsről főlég még ha többről is.Am is paprikás hangulat lesz nem hiányzik ő onnan.

Szerintem a szerdai meccs könnyebb lesz mint amikor 2-1-re nyertünk messi tizijével. 
Mivel az Espanyol rettenetesen rosszul játszik az idény kezdete óta... Malágától nagyon kikapott.. Én egy sima 3-0ás győzelmet elvárnék a csapattól
Forca Barca!

Mivel az Espanyol rettenetesen rosszul játszik az idény kezdete óta... Malágától nagyon kikapott.. Én egy sima 3-0ás győzelmet elvárnék a csapattól

Forca Barca!

- Andris
- Adminisztrátor
Mondjuk afelől kétségeim vannak hogy az AS mennyire tudja általában megítélni, Pep mit választ majd.. 
De nyilván az övék is némileg közelebb lehet, mint az enyém, az kicsit merész felállás.

De nyilván az övék is némileg közelebb lehet, mint az enyém, az kicsit merész felállás.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Titinho
- Director del Fútbol
Az spanyol AS nevű napilap szerint nem nagyon fogja most rotálni a csapatát Pep, az elől lévő támadóhármas (Messi-Eto'o-Henry) is marad, maximum egy kivétel lehet. A védelemben és a középpályán viszont lehet, hogy rotálni fog.depth írta:én inkább egy reális kezdőt írok
--------Marquez-----------Piqué---------
Caceres-------------------------Sylvinho
--------Busquets--------Guddy----------
Hleb-------------------------------Iniesta
------------------Bojan-------------------
mondjuk inkább Puyolt fogja Pep berakni
Szerintem amúgy így lenne jó:
Més que un club

én inkább egy reális kezdőt írok 

- Andris
- Adminisztrátor
No egy kezdőt írnék a hétközi kupameccsre.
----------------------Pinto----------------------
--Puyol------Piqué---------Cáceres----Syl---
-------------Touré----------Busquets----------
----Hleb------------------------------Iniesta---
----------------Henry-----Bojan---------------
két igazi vkp, mert idegenbe megyünk, az espanyol formájától függetlenül a Montjuic mindig veszélyes.. Sylvinho lesz most a támadóbb szélsőbekk, és Puyol a kevésbé, így pihenhet Alves. Messire szintén ráfér, ezért is marad ki. Mivel hétvégén a bajnokin Iniesta-Eto'o-Messi csatársort szeretnék látni (
), Henryt is kezdetném, Bojannak és Hlebnek is kell a játék, Iniesta pedig alkalmas már szvsz a teljes értékű játékra, folyamatosan.
A rendszer önmagában talán a legközelebb áll a 4-4-2höz, amit a keretből ki lehet hozni. A támadójátékot úgy képzelném el, hogy Touré vagy Busquets fellépésével irányítana, hol Iniesta, hol pedig Hleb, és ettől függően a másik játszhatna a saját oldalán épp szélső támadót. Henryt abszolút éknek képzelem el, és Bojant pedig szinte teljesen köré, folyamatos helyváltoztatással, hol egyik oldalról hol másikról, esetleg Iniesta és Hleb mozgásának a függvényében is. Egyrészt baromi érdekes volna számomra hogy mi jöhet ki a Barcából igazi 4-4-2féleségben, másrészt pedig ez Henrynek egy olyan életteret teremtene a pályán, ami talán a legközelebb áll az Arsenalban régen megszokotthoz. Plusz azt gondolom hogy egy hatalmas variálhatósági faktor van ebben az alakzatban, könnyen és hirtelen lehet váltani, meglepni a védelmet, ráadásul nem is akármilyen embereink vannak hozzá, hiába a vilgá legjobbja, legjobb irányítója, és legjobb középcsatára a padon.
----------------------Pinto----------------------
--Puyol------Piqué---------Cáceres----Syl---
-------------Touré----------Busquets----------
----Hleb------------------------------Iniesta---
----------------Henry-----Bojan---------------
két igazi vkp, mert idegenbe megyünk, az espanyol formájától függetlenül a Montjuic mindig veszélyes.. Sylvinho lesz most a támadóbb szélsőbekk, és Puyol a kevésbé, így pihenhet Alves. Messire szintén ráfér, ezért is marad ki. Mivel hétvégén a bajnokin Iniesta-Eto'o-Messi csatársort szeretnék látni (

A rendszer önmagában talán a legközelebb áll a 4-4-2höz, amit a keretből ki lehet hozni. A támadójátékot úgy képzelném el, hogy Touré vagy Busquets fellépésével irányítana, hol Iniesta, hol pedig Hleb, és ettől függően a másik játszhatna a saját oldalán épp szélső támadót. Henryt abszolút éknek képzelem el, és Bojant pedig szinte teljesen köré, folyamatos helyváltoztatással, hol egyik oldalról hol másikról, esetleg Iniesta és Hleb mozgásának a függvényében is. Egyrészt baromi érdekes volna számomra hogy mi jöhet ki a Barcából igazi 4-4-2féleségben, másrészt pedig ez Henrynek egy olyan életteret teremtene a pályán, ami talán a legközelebb áll az Arsenalban régen megszokotthoz. Plusz azt gondolom hogy egy hatalmas variálhatósági faktor van ebben az alakzatban, könnyen és hirtelen lehet váltani, meglepni a védelmet, ráadásul nem is akármilyen embereink vannak hozzá, hiába a vilgá legjobbja, legjobb irányítója, és legjobb középcsatára a padon.
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Iszonyatosan nagy bizonyítási vágy lesz bennük, még nagyobb mint a szokásosozsimiki írta:espanyol pocsék formában van,de nem szabad,h megtévesszen ez minket, ugyanúgy kell koncentrálni mint eddig,és akkor ütjük őket, de hangulatában szntem lesz olyan mint az őszi...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- ozsimiki
- Adminisztrátor
espanyol pocsék formában van,de nem szabad,h megtévesszen ez minket, ugyanúgy kell koncentrálni mint eddig,és akkor ütjük őket, de hangulatában szntem lesz olyan mint az őszi... 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.