Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egy az egybe ugyanígy küldtem volna ki őket, csak nem Pintot védetném hanem Jorquerat.mindorokke_barca írta:ez a hivatalos kezdő:
Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Sylvinho; Xavi, Busquets, Guddy, Messi, Bojan y Hleb
3-2-re nyert a Valencia a Mestallában, én sem látok sok esélyt a hosszabításra...CFirpo3 írta:Mennyi lett annak a párosításnak az első meccse?oregem21 írta:mondjuk azon aztán tényleg befosnék ha a sevilla- valencian hosszabbítás lenne......:P
Csak, hogy tudjam, milyen eredmény ellen szurkoljak.
3 - 2-re nyert a ValenciaCFirpo3 írta:Mennyi lett annak a párosításnak az első meccse?oregem21 írta:mondjuk azon aztán tényleg befosnék ha a sevilla- valencian hosszabbítás lenne......:P
Úgy látom Pep ezzel eléggé derű látó abból a szempontból h nem játszatja a barca 3. gólzsákját.lluisllach89 írta:A lényeg: Kíváncsi vagyok Pep tudott-e hatni a nézőkre, lassan ráállhatnának, nah majd Bl meccsekre megtelik a stadion...
Kezdőm: Pinto- Dani Alves, Puyol, Cáceres, Sylvinho- Xavi, Guddy, Busquets- Henry/Ini, Bojan, Messi.
3-2re nyert a valencia az utolsó percekben rúgott góllal.CFirpo3 írta:Mennyi lett annak a párosításnak az első meccse?
Mennyi lett annak a párosításnak az első meccse?oregem21 írta:mondjuk azon aztán tényleg befosnék ha a sevilla- valencian hosszabbítás lenne......:P
bocs, akkor Sergi.danko94 írta:Keita sérültkabekabe írta:
Nekem azon a 15 percen múlik az idegrendszerem épsége.CFirpo3 írta:Igazad van, de szerintem 15 perc késés az nem nagy dolog. És akár még a félidőben be is lehetne hozni a lemaradást, amit kétlek...
Igazad van, de szerintem 15 perc késés az nem nagy dolog. És akár még a félidőben be is lehetne hozni a lemaradást, amit kétlek...MichaaBee írta:Ezzel csak egyetlen probléma van. A meccs 21:30-kor kezdődik... Ezt az fcbarcelona.com oldalon olvastam. Azt hiszem megbízhatóbb forrást találtam!soadroli írta:21:45: Labdarúgás, Barcelona-Espanyol, Spanyol Kupa, negyeddöntő, visszavágó (élő)
Ezt a www.sport1tv.hu -n olvastam !
Ezzel csak egyetlen probléma van. A meccs 21:30-kor kezdődik... Ezt az fcbarcelona.com oldalon olvastam. Azt hiszem megbízhatóbb forrást találtam!soadroli írta:21:45: Labdarúgás, Barcelona-Espanyol, Spanyol Kupa, negyeddöntő, visszavágó (élő)
Akkor nem kérdés, hogy neten vagy TV-ben nézem...soadroli írta:21:45: Labdarúgás, Barcelona-Espanyol, Spanyol Kupa, negyeddöntő, visszavágó (élő)