2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk nem tudom Koeman melyik Barcelona-t nézi évek óta, hogy még ezt nem tudta eldönteniNovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 19:31:42arra jók lesznek ezek a meccsek, h kiderül, hogy Robit, Busit, Lenglet-t és még ki tudja kit ki kell rugdosni a kezdőből.
nullgólos a csatársor, de ma 3at rúgtak nekünkNovaProspekt írta: ↑2020.10.24. 19:31:42
egy meccsel kevesebbet is játszottunk a többieknél. sztem tökmindegy ez jelenleg, csak a Reallal versenyzünk, a többi csapatot nem kell figyelni, kipotyognak majd előlünk, ahogy szoktak. A Real meg szintén nem egy para ellenfél a nullgólos "csatársorával".
arra jók lesznek ezek a meccsek, h kiderül, hogy Robit, Busit, Lenglet-t és még ki tudja kit ki kell rugdosni a kezdőből. remélem Koeman tökös lesz és meglépi ezeket, és akkor már rengeteget nyertünk. a baj az lesz, ha továbbra is játszani fognak ezek az emberek. de sztem a bajnoki cím is meg lehet ebben a gagyi La Ligában, az más kérdés, h a BL-ben eltesznek minket befőttnek idén is.
Az mar 5 eve veget ert
egy meccsel kevesebbet is játszottunk a többieknél. sztem tökmindegy ez jelenleg, csak a Reallal versenyzünk, a többi csapatot nem kell figyelni, kipotyognak majd előlünk, ahogy szoktak. A Real meg szintén nem egy para ellenfél a nullgólos "csatársorával".
Míg Busival együtt játszik nem mondanék le róla. Olaszok ellen például kifejezetten jól tolta, mezőny egyik legjobbja volt. Koeman is csak segget csinált a szájából azzal, hogy többször kijelentette de Jongnak Busi helyén van a helye, erre a jó madár minden meccsen kezdő.miro. írta: ↑2020.10.24. 18:54:32Egyik csapattarsam beszelgettunk pont errol.barka írta: ↑2020.10.24. 18:45:00Azért ha már a lenglet-pique páros megy grizmannal és dembelével együtt, akkor remélem de jongot is viszik mert neki sincs semmi értelmes megoldása, középpályás létére hátrafelé tud csak passzolni. Szerintem még nem adott egy ziccer passzt sem. Forog mint a macska a farka körül! Ez egész gyerek egy nulla! Messi jár hátra berugdosni az üres területekre a labdát. Amíg ő és a teszetosza párja (Busi) a pályán vannak nem is lesz eredmény. Még szerencse, hogy Thiagot elengedtük egy zsák szotyiert kilógna a sorból.
Van aki abbol az ajaxbol barhol is extra futballista lett?
Egyik csapattarsam beszelgettunk pont errol.barka írta: ↑2020.10.24. 18:45:00Azért ha már a lenglet-pique páros megy grizmannal és dembelével együtt, akkor remélem de jongot is viszik mert neki sincs semmi értelmes megoldása, középpályás létére hátrafelé tud csak passzolni. Szerintem még nem adott egy ziccer passzt sem. Forog mint a macska a farka körül! Ez egész gyerek egy nulla! Messi jár hátra berugdosni az üres területekre a labdát. Amíg ő és a teszetosza párja (Busi) a pályán vannak nem is lesz eredmény. Még szerencse, hogy Thiagot elengedtük egy zsák szotyiert kilógna a sorból.
De nem rúgtuk be a helyzeteinket, nem is nagyon voltak, ezért is érthető a zúgolódás. 1-2 után teljesen erőtlenül próbáltunk támadni, a szélről való beadások erőltetésének semmi értelme nem volt magasember nélkül, a madridi légelhárítás ezeket a próbálkozásokat könnyedén leszerelte. Harmatgyenge erőlködés volt, amit "támadás" címszó alatt műveltünk a második félidőben.
Haljak meg, de középső védőnek kipróbálnám. Oldal passzok úgy is jól mennek neki, lehet feküdne a poszt